Jordana Lajoie (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Jordana Lajoie on yhdysvaltalainen näyttelijä ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan hyvin teoksistaan ​​elokuvissa The Boys (2019), Zoe (2018) ja GunJack 2 End of Shift (2016). Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Jordana Lajoien Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Jordana Lajoie Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Jordana Lajoie? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Jordana Lajoien kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Jordana Lajoie Ikä

Kuinka vanha on Jordana Lajoie? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Yalitza Aparicio (romanäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Poikaystävä, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Jordana Lajoie Wiki

Jordana LajoieWiki/Bio
Oikea nimiJordana Lajoie
NimimerkkiJordana
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Jordana Lajoie poikaystävä

Kuka on Jordana Lajoien poikaystävä? Hän on sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa näinä hetkinä. Hän ei ole myöskään antanut näkemyksiä aiemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Sofia Carson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Jordana Lajoie Net Worth

Mikä on Jordana Lajoien nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 500 000 dollaria (USD).

Jordana Lajoie Faktat

  1. Jordana Lajoiella on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.

Lue myös: Camila Mendes (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit