Mikä on VSCO-tyttö: VSCO-tyttö Meme, Trend & Word Explained

VSCO-tyttö tai VSCO-lapset ovat nuorten alakulttuuri. VSCO-tyttöjen inspiroima sisältö, joka on levinnyt internetissä vuonna 2019. Lisäksi valokuvaussovelluksen mukaan nimetty sana VSCO, VSCO-tytöt "pukeutuvat ja toimivat tavalla, joka on lähes erottamaton toisistaan", käyttämällä ylisuuria T-paitoja, ryppyjä , Hydro Flasks, Crocs, Pura Vida rannekorut, pikakamerat, Carmex, ystävyysrannekkeet, Birkenstockit, kuorikaulakorut ja muut rantaan liittyvät muotit. Ympäristönsuojelu, erityisesti merikilpikonnien suojeluun liittyvät aiheet, nähdään myös osana VSCO-kulttuuria. Viritä artikkeli ja tutki lisää aiheesta Mikä on VSCO-tyttö ja VSCO-tyttö Meme, Word, Origin, Definition, Trend, Explained.

VSCO-tyttö Fashion Meme & Trends Explained

Mikä on VSCO-tyttöjen muotitrendi? Tässä tytöt käyttävät usein ylisuuria T-paitoja, joskus tarpeeksi pitkiä peittämään shortsinsa. Vaikka VSCO-tytöt yhdistetään ensisijaisesti shortsien, kuten Niken verryttelyshortsien, käyttämiseen, jotkut käyttävät myös "äitifarkkuja" ja sisällyttävät ne tyyliinsä. Mustavalkoruudulliset slip-on pakettiautot ovat myös suosittuja. Itse asiassa VSCO-tytöt käyttävät pikakameroita ja Fjällräven-reppuja.

VSCO tyttö sosiaalinen media

VSCO alakulttuuri syntyi ja nimettiin kuvankäsittelysovelluksen mukaan ja levisi TikTokiin sekä Instagramiin ja YouTubeen. VSCO-tytöistä on olemassa monia parodioita, usein itse alakulttuurista. Elokuussa 2019 The New York Times löysi TikTokista "yli 422,4 miljoonaa #vscogirl-tunnisteella merkittyä videota, joista suurin osa on parodioita". Lisäksi Elle kiittää YouTuber Emma Chamberlainia VSCO-tyttöesteetin popularisoinnista. Kaikki edellä mainitut teokset julkaistiin heinäkuun lopun ja syyskuun alun välisenä aikana, jolloin VSCO-tytöt olivat verkkokulttuuriteollisuuden ensisijainen kohde.

VSCO tyttö Johtopäätös

Miksi VSCO tyttö -sana tai -termi on niin trendikäs nykyään? VSCO tyttösana ei käsittele vain muotia, asusteita, brändejä, meikkiä tai hiuksia, vaan se keskittyy myös ympäristönäkökohtiin. Vaikka tuotteet, kuten Birkenstocks, metallipillit ja Hydro Flasks, liittyvät ympäristönsuojeluun, jotkut näkevät VSCO-tytöt välittävän ympäristöstä vain silloin, kun se on kätevää, mikä viittaa kertakäyttökameroiden suosioon, jotka inspiroivat VSCO:n suosittuja suodattimia. VSCO-tytön ilmiö, vaikka se varmasti viittaa todelliseen, yleiseen pukeutumistyyliin, on paljon mielenkiintoisempi tapaustutkimuksena siitä, kuinka koko alakulttuurista tulee virusmeemi, kuin VSCO-tytöistä itsestään.

Uusimmat viestit