Arvostelu: Naruto Shippuden Ending Explained

Hahmo "Naruto" tuli perimmäinen sankarini. Hänellä on omat kärsimyksensä, mutta se ei koskaan saanut häntä valitsemaan väärää tietä, hänen päättäväisyyttään saavuttaa tavoitteensa ja sulkea kaikki, jotka kyseenalaistavat hänen kykynsä ja luottamuksensa, jolla hän tapasi puhua unelmistaan ​​ja niiden täyttymisestä (Yksi linjoista, joita hän sanoi: "En aio kuolla ennen kuin minusta tulee kunnianosoitus".

Lisäksi Naruto Uzumakin tarinaa kertovaan japanilaiseen mangasarjaan perustuva animesarja lähetti 220 jaksoa Japanissa. Sarjan englanninkielinen sovitus esitettiin Cartoon Networkissa vuosina 2002–2007. Alkuperäisen sarjan jatko-osa sai ensi-iltansa Japanissa vuonna 2007.

Naruto Shippuden Review Explained

Naruto Shippuden on ylivoimaisesti suosikkini animesarja. Se on intensiivinen elokuva, jossa on paljon käänteitä, draamaa, toimintaa, komediaa ja aivovääristyksiä, ja se voi muuttaa kenen tahansa polkua intensiivisesti, motivoi jokaista, joka katsoo sen ja yrittää tehdä paremman muutoksen tähän maailmaan ja itsessään. Vaikka siinä on paljon täyteaineita, sanoisin, että se oli liian hyvä, kiitos monelle sankariksi muodostuneen päähenkilön Naruto Uzumakin. Aivan kuten Zabuza kertoi yhdessä ensimmäisistä jaksoista ”Narutos-sanat ovat terävämpiä kuin mikään terä”. Hänen sanansa hänen ikuisesta unelmastaan ​​tulla parhaaksi ovat jotenkin vaikuttaneet minuun. Jokaisen hahmon kuvaus on ollut upea. Olipa kyse sitten toimintakohtauksista tai Naruton vuorovaikutuksesta ystäviensä kanssa, kaikki on hoidettu hienosti. Pelkästään sen näkeminen, että Narutosta tulee henkilö, jota hänen kyläläiset vihasivat ja että hänestä tulee kaikkialla maailmassa arvostettu Shinobi, on erittäin motivoivaa. Yksi asia, joka on mielenkiintoinen ja tarttuva esityksessä, on se viattomuus, jota Naruto on kantanut lapsesta asti, ei ole koskaan muuttunut. Ja ainoa asia, jota vihasin esityksessä, oli This Ova nimeltään ”Päivä Narutosta tulee Hokage”, joka kirjaimellisesti tuhosi tarkan kunnianhimon. Naruto oli työskennellyt aina ensimmäisestä jaksosta lähtien. Mutta lopuksi se opettaa, että "lahjakkuus ei voi voittaa käsityötä ja että voimme saavuttaa mitä tahansa, jos olemme päättäneet tehdä niin."

Naruto Shippudenin traileri selitettynä

Kahden ja puolen vuoden intensiivisen harjoittelun jälkeen kanavoida sisällään raivoavaa kettuhenkeä, hänestä on tullut paljon vahvempi. Riittävätkö hänen uudet voimansa suojelemaan kaikkia raivokkaalta ja salaperäiseltä Akatsuki-organisaatiolta?

Lue myös: Descendants 3 Movie: Juoni, arvostelu, näyttelijäluettelot, traileri ja loppu selitetty

Uusimmat viestit