Descendants 3 -elokuva: juoni, arvostelu, näyttelijäluettelot, traileri ja loppu selitetty

Jälkeläiset 3 Synopsis: Se on eeppinen ja mieleenpainuva päätös sellaiselle Disney Channel -elokuvatrilogialle, joka on tuskin tunnettu ensimmäisen elokuvan jälkeen. Disneyn surullisen kuuluisimpien roistojen teini-ikäiset näyttävät myös värväävän uusia roistoja palatessaan Kadonneiden saarelle. Sen on ohjannut Kenny Ortega. Elokuvan ilmoitettiin tapahtuvan helmikuussa 2018. Descendants 2:n loppu päättyi Kiinan Anne McClainin Uman hahmoon, joka sanoi: "Etkö luullut, että tämä oli tarinan loppu, vai mitä?" Elokuva julkaistiin lähes kuukausi tähti Cameron Boycen äkillisen poismenon jälkeen. Elokuva sai ensi-iltansa Disney Channelilla 2.8.2019 ja muualla maailmassa 12.10.2019.

Jälkeläiset 3 Juoni

Elokuva alkaa suurella tanssinumerolla, jossa kaikki saaren lapset asettuvat jonoon toivoen tulla valituksi. Uma on edelleen vapaalla ja sen odotetaan kaatavan bileet minä hetkenä hyvänsä. Mal hyväksyy Benin avioliittoehdotuksen. Kaikki ovat innoissaan paitsi Benin ex Audrey. Kun VK:t lähtevät saarelle hakemaan neljä uutta lasta, Hades yrittää paeta. Tämä saa aikaan päätöksen sulkea este pysyvästi; lopettaa tehokkaasti vaihto-ohjelman, jonka tarkoituksena on lunastaa saaren lapset. Mustasukkaisen Audrey varastaa kuningattaren kruunun ja Maleficentin valtikka ja aloittaa mustan magian riehumisen. Ainoa asia, joka voi pysäyttää hänet, on Hadeksen hiillos. Mal ja muut palaavat salaa saarelle hakemaan hiilen Hadeselta, joka paljastetaan Malin poissaolevaksi isäksi. He eivät silti voi pärjätä yksin; heidän on jätettävä erimielisyytensä syrjään ja työskenneltävä Uman ja hänen miehistönsä kanssa, jos he haluavat kaataa Dark Audreyn. Elokuvassa on omat hetkensä. Oli hyvä nähdä Ben vihdoinkin pedona. Kihlaus alussa on mukava kosketus; Ben ja Mal ovat aina olleet niin söpöjä yhdessä, että et voi olla tukematta heitä. Tämä on elokuvan ainoa merkittävä suhdetapahtuma. Eviellä on yksi kappale rakkauden ensimmäisestä suudelmasta; hänen poikaystävänsä Doug on muuttunut puhtaasta nörtistä grunge-rokkariksi. Carlosin ja Janen suhde kehittyy vielä vähemmän. Tiedän, että tämä on Disney-kanava, mutta nämä ovat hyvännäköisiä nuoria, joten heidän suhteillaan pitäisi olla enemmän sisältöä; ehkä Grease tasolla. Cheyenne Jacksonin lisääminen Hadesin rooliin antoi elokuvaan hieman sävähdystä, vaikka hän esiintyy vain kolmessa kohtauksessa. Kristin Chenoweth ei ole vieläkään jatkanut rooliaan Maleficentina ensimmäisestä erästä; hänen ja Jacksonin välinen duetto heidän kireästä suhteestaan ​​olisi ollut klassikko. Jokaiseen juonitapahtumaan liittyy laulu, vaikka vain Audreyn "Queen of Mean" ja Hadesin ja Malin duetto kantavat paljon sointia. Uudet VK:t eivät saa paljon huomiota. Tohtori Facillierin tyttärellä Celialla oli potentiaalia, mutta hänestä tulee pääasiassa apulainen. Dizzy Tremaine ja Smee-kaksoset ovat vain täydentäviä hahmoja. Cameron Boycen äskettäinen nuori kuolema on surullinen pohjavirta kauttaaltaan, mutta se ei vähennä hauskanpitoa liikaa. On ennustettavasti, että lopulta rauha palautuu Auradoniin, kaikki saavat anteeksi, ja he ovat kaikki parempia ihmisiä sille.

Jälkeläiset 3 päättyy selitettynä

Elokuva päättyy saaren yli olevaan muuriin, joka murtuu pysyvästi, mikä muistuttaa kaikkien tiukimman vankilan vankien kävellä ulos. Jotkut saaren asukkaat eivät saa olla löysällä. Olisi ollut parempi päästää kaikki lapset vapaaksi ja sallia heidän vierailla vanhempiensa luona. Loppu jätti minut epätäydellisyyden tunteen; kuninkaalliset häät olisivat sidoneet kaikki irralliset päät.

Jälkeläiset 3 arvostelu

Elokuva kosketti monia ajankohtaisia ​​poliittisia tapahtumia: avoimet rajat vs turvallisuus, perheiden hajoaminen, hyvää ja pahaa voi tulla sisältä ja ulkoa, rikosoikeuden uudistus. Johtopäätös ei sulje ovea tulevien erien mahdollisuudelle, mutta siinä oli lopullisuuden tunne. Tämä on oletettavasti viimeinen Descendants-elokuva; olisi hieman pettymys, jos se pitää paikkansa. Descendants 4:lle on riittävästi materiaalia jäljellä, vaikka ilman Boycea voi olla vaikea tehdä. Kenenkään muun lähettäminen hänen rooliinsa olisi äärimmäisen epäkunnioittavaa. Mutta Carlos ei ole olennainen hahmo; se on aina ollut Malin tarina. Ehkä he hakevat sen takaisin 2 tai 3 vuoden kuluttua. Musiikki oli hienoa. Tarina oli hyvä, ei niin hyvä kuin kaksi ensimmäistä elokuvaa, mutta se oli silti erittäin hyvä. Kenny Ortega on maailman paras tanssikoreografi ja on tehnyt sitä siitä lähtien (trilleri) eikä petä näillä tansseilla ja lauluilla kolmannessa jälkeläisessä. Uusia hahmoja lisättiin, mikä oli mukavaa, mutta sitten jotkut näyttelijöistä eivät olleet tässä elokuvassa, mutta olivat kahdessa ensimmäisessä elokuvassa (esimerkiksi Lonnie, mulanin tytär), lapseni kaipasivat niitä hahmoja. Tämä elokuva on hyvin samanlainen kuin Amerikassa nyt meneillään oleva politiikka, joka liittyy etelämuurin laajentamiseen/huoltoon/linnoittamiseen. Elokuva oli näkemisen arvoinen, ja hyvää työtä Disney, koska sillä oli erittäin mukava lähetys Cameron Boycelle lepää rauhassa.

Overall Descendants 3:ssa oli puutteita, mutta se on silti nautinnollinen. Sekä lapset että vanhemmat voivat nauttia puvuista ja teatterista. Descendants-sarja on ollut suuri menestys Disneylle, ja osa 3 saa 7/10.

Jälkeläiset 3 näyttelijälistaa

 1. Dove Cameron Mal
 2. Cameron Boyce Carlosina
 3. Sofia Carson hahmona Evie
 4. Booboo Stewart hahmona Jay
 5. Mitchell Hope Benina
 6. Sarah Jeffery on prinsessa Audrey
 7. Brenna D’Amico hahmona Jane
 8. Melanie Paxson keijukummiäitinä
 9. Thomas Doherty Harry Hookina
 10. Dylan Playfair hahmona Gil
 11. Zachary Gibson Dougina
 12. Jedidiah Goodacre Chad Charmingina
 13. Anna Cathcart hahmona Dizzy Tremaine
 14. Jadah Marie hahmona Celia
 15. Dan Payne King Beastina
 16. Keegan Connor Tracy Queen Bellenä
 17. Bobby Moynihan jätkän äänenä
 18. Cheyenne Jackson Hadesina
 19. Kiina Anne McClain Uman roolissa
 20. Judith Maxie toistaa roolinsa kuningatar Leahina

Descendants 3 Trailer Explained

Mal (Dove Cameron), Evie (Sofia Carson), Carlos (Cameron Boyce) ja Jay (BooBoo Stewart) palaavat Isle of the Lost -saarelle värväämään uuden joukon ilkeitä jälkeläisiä liittymään Auradon Prepiin. Kun muurin rikkoutuminen vaarantaa Auradonin turvallisuuden heidän lähteessään saarelta, Mal päättää sulkea muurin pysyvästi peläten vihollisten Uman (Kiina Anne McClain) ja Hadesin (Cheyenne Jackson) kostavan valtakunnalle. Hänen päätöksestään huolimatta käsittämätön synkkä voima uhkaa Auradonin asukkaita, ja Malin ja VK:n on pelastettava kaikki heidän tähän mennessä eeppisimmässä taistelussaan.

Lue myös: Stranger Things kausi 4: julkaisupäivä, näyttelijät, tarina, juoni ja traileri selitetty

Uusimmat viestit