Bonnie Wright (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Treffit, Suhde, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Bonnie Wright on englantilainen näyttelijä, ohjaaja ja aktivisti. Hän mainostettiin tähteeksi roolistaan ​​Ginny Weasleynä Harry Potter -elokuvasarjassa. Vuosina 2002 ja 2004 Wright näytteli kahdessa televisioelokuvassa: Stranded, aikakausikappale. Hän perusti oman tuotantoyhtiönsä BonBonLumieren ja alkoi tuottaa lyhytelokuvia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Bonnie Wrightin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Bonnie Wright Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Bonnie Wright on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Bonnie Wrightin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Lue myös: Jennifer Garner (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ikä, Perhe, Ura, Faktat

Bonnie Wrightin elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Bonnie Wright? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. helmikuuta 1991. Hän on 30-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Lontoossa, Englannissa. Hänen äitinsä nimi on Sheila Teague ja isä nimeltä Gary Wright, Wright & Teague -koruyhtiön omistajat. Hänen vanhempansa omistivat Wright & Teague -nimisen koruyrityksen ja kasvattivat hänet vanhemman veljensä Lewisin rinnalla. Koulutuksensa mukaan hän osallistui toisen asteen koulutukseen Prior Weston Primary Schooliin ja myöhemmin King Alfred Schooliin Pohjois-Lontoossa.

Bonnie-Wright-ikäinen

Bonnie Wright Wiki

Bonnie WrightWiki/Bio
Oikea nimiBonnie Francesca Wright
NimimerkkiBonnie Wright
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä17. helmikuuta 1991
SyntymäpaikkaLontoo, Englanti
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväSimon Hammerstein
puolisoNA
Nettovarallisuus23 miljoonaa dollaria (USD)

Bonnie Wright -suhde, treffit ja sulhanen

Kuka on Bonnie Wrightin poikaystävä? Hän kihlautui Harry Potter -näyttelijän Jamie Campbell Bowerin kanssa kesäkuussa 2012. Lisäksi he peruivat kihlauksensa kesäkuussa 2012. Hän seurusteli myös Simon Hammersteinin kanssa.

Bonnie-Wrightin nettoarvo

Lue myös: Kerryn Feehan (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Bonnie Wrightin ura ja nettoarvo

Mikä on Bonnie Wrightin nettovarallisuus? Hän esiintyi muotilevityksessä Financial Timesin luksuselämäntyylilehdessä How to Spend It vuonna 2011. Hänet tunnetaan myös ympäristöaktivismistaan. Lisäksi hän on hyväntekeväisyysjärjestöjen Greenpeacen ja Lumosin lähettiläs. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 23 miljoonaa dollaria (USD).

Bonnie Wrightin tosiasiat

  1. Bonnie Wright näytteli sairaanhoitajaa John Bansvillen romaanin Meri vuonna 2012 elokuvasovituksessa.
  2. Wright julkaisi Medusa’s Ankles (2018), jonka pääosissa ovat Kerry Fox ja Jason Isaacs, joka perustuu A. S. Byattin The Matisse Stories -kirjaan.
  3. Hän on myös ohjannut musiikkivideoita taiteilijoille Sophie Lowelle, Pete Yornille ja Scarlett Johanssonille.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Hän rakastaa matkustamista paljon.

Lue myös: Jenna Dewan (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit