Undercover-kauden 2 TV-sarja: näyttelijät, julkaisupäivä, traileri ja juoni selitetty

Undercover on vuoden 2019 belgialais-hollantilainen hollanninkielinen rikosdraamaverkkotelevisiosarja. Sarja on saanut inspiraationsa tositapahtumista. Se on Netflixin ja Belgian julkisen tv-aseman Eénin yhteistuotanto. Valmistaudu uuteen tapaukseen, uuteen roistoon ja uuteen suosikkitrilleriisi. Undercover 2 on matkalla!

Undercover-kauden 2 julkaisupäivä

Mikä on Undercoverin kauden 2 julkaisupäivä? Vuoden 2018 Canneseries TV -festivaaleilla kilpailevien yhdeksän maan 10 nimikkeen joukossa. Yhteistuottaja Jan Theys ("Salamander"). Undercoverin kausi 2 julkaistaan ​​9.11.2020. Lisäksi uusi kausi esitettiin Eénissä.

Undercover kauden 2 juoni selitetty

Tällä Undercover-kaudella on kyse siitä, että Undercover-agentit soluttautuvat huumekuninkaan operaatioon esiintymällä parina leirintäalueella, jossa tämä viettää viikonloppunsa. Oikeista tapahtumista inspiroitunut. Ensimmäisen kauden juoni kuitenkin pyörii tosielämän tapahtumien inspiroima tarinan ympärillä, jossa salaagentit soluttautuvat huumekuninkaan operaatioon Limburgissa, Belgian maakunnassa, joka rajoittuu Alankomaihin. Tunkeutumisen toteuttavat kaksi agenttia, Bob Lemmens ja Kim de Rooij, jotka esiintyvät parina leirintäalueella, jossa huumekuningas viettää viikonloppunsa.

Tapaa Undercoverin kausi 2 näyttelijät ja miehistö

  • Tom Waes Bob Lemmensinä

Tom Waes on belgialainen tv-juontaja, televisioohjaaja, näyttelijä ja satunnainen laulaja.

Hänet tunnetaan parhaiten ohjelmista Tragger Hippy, Het Sex De Pauw, Tomtesterom, Reizen Waes, De Slimste Mens ter Wereld ja Wauters vs. Waes. Waes on myös voittoa tavoittelemattoman Sea Shepherd -järjestön lähettiläs.

  • Anna Drijver Kim De Rooijina

Anna Drijver on hollantilainen näyttelijä ja malli. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Katso tämä postaus Instagramissa

Okei ik heb erover nagedacht en heb iets gevonden… spoilerit mogen onder de vorige foto's, maar niet hier, hoe vinden jullie dat? Kletsen we onder de photo hiernaast lekker over aflevering 1&2 van Undercover 2 maar hier gewoon over…het weer ofzo? Yli hoe mooi de herfst on? Echt m’n seizoen hoor de herfst.. 🍂🍁 foto ovi the Amazing @victoria_ushkanova. 💥 EI SPOILEREITA TÄSSÄ💥

Anna Drijverin (@annadrijver) jakama viesti 14. syyskuuta 2020 klo 1.58 PDT

  • Frank Lammers Ferry Boumanina

Frank Lammers on tunnettu ja ilmiömäinen hollantilainen televisio- ja elokuvanäyttelijä. Hän voitti "Paras näyttelijä" Golden Calf -palkinnon työstään Nachtritissa vuonna 2006.

  • Elise Schaap Danielle Boumanina

Elise Schaap on hollantilainen näyttelijä ja laulaja. Hän on tunnettu näyttelijätaidoistaan. Lukion jälkeen hän opiskeli viestintätieteitä Amsterdamin yliopistossa ja sai pysyvän roolin nuorisosarjassa Hotnews.nl.

  • Raymond Thiry hahmona John Zwart

Raymond Thiry, joka syntyi 29. syyskuuta 1959, on tunnettu hollantilainen näyttelijä. Hän on esiintynyt yli 80 elokuvassa vuodesta 1994 lähtien.

Undercover kauden 2 traileri

Alle vuosi ensimmäisen kauden tapahtumien jälkeen Kim (Anna Drijver) työskentelee ihmisoikeusjärjestössä. Hänen entisen työtoverinsa Bobin (Tom Waes) avulla hänen tutkimusnsa Syyrian laittomasta asekaupasta johtaa hänet El Dorado Ranchiin, joka on maa ja läntinen maatila Belgian tasavallalla. Bob menee piiloon ja yrittää päästä asekauppiaiden Berger-veljesten armoon. Ferry (Frank Lammers) jatkaa telkien takaa etsiessään hänet pidättäneiden salaisten agenttien todellista henkilöllisyyttä. Polly yrittää selvittää, kuka hänen isänsä todella on.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found