James Wright (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

James Wright on amerikkalainen TikTok-tähti, joka tunnetaan parhaiten tanssi- ja komediavideostaan. Tällä hetkellä hän on ansainnut yli 2 miljoonaa seuraajaa "jameswrightt" TikTok-tilillään. Hän sai lisää mainetta liittyessään "The Hype Housen" jäseneksi.

Lisäksi TikTok-tili, joka on myös todellisen talon nimi, jossa TikTok, Instagram ja YouTube-vaikuttajat kokoontuivat asumaan Los Angelesiin. Heidän viihdyttävä sisältönsä on ansainnut yli 15 miljoonaa seuraajaa. Tammikuussa 2020 ryhmä teki sopimuksen lahjakkuustoimisto WME:n kanssa. Thomas Petrou ja Chase Hudson perustivat asumisjärjestelyn. Vuoden 2019 lopulla he julkaisivat videon, jossa monet ryhmän jäsenet roikkuivat vaaleanpunaisten portaiden ympärillä ja keräsivät yli 2 miljoonaa katselukertaa.

James Wrightin ikä

James Wrightin ikä on 17 vuotta. Hän on laulaja ja kitaristi. Hän julkaisi alkuperäisen kappaleensa ”Drowning” SoundCloud-sivulleen toukokuussa 2020. Lisäksi Hän ja hänen kaksoisveljensä Jack ovat molemmat The Hype House -persoonallisuuksia.

James Wrightin tyttöystävä

Hän ei seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa ja on keskittynyt täysin uraansa. Lisäksi hän on hyviä ystäviä useiden muiden TikTok-käyttäjien kanssa, kuten Charli D'Amelio, Avani Gregg ja Addison Rae muutamia mainitakseni. Hän tekee usein yhteistyötä heidän kanssaan TikTok-videoissaan ja Instagram-kuvissaan.

James Wrightin perhe

Hänen perheeseensä kuuluvat hänen äitinsä, isänsä ja sisarukset. Hän syntyi 29. maaliskuuta 2003 Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänellä on kaksoisveli nimeltä Jack, joka on TikTok-sensaatio sekä sosiaalisen ryhmän, The Hype Housen, jäsen. Hänellä on miljoonia seuraajia TikTok-tilillään. Koulutukseltaan hän on käynyt Great Oak High Schoolia. Kouluaikana hän osallistui myös moniin yleisurheilukilpailuihin.

Lue myös: Kaylee Halko (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

James Wrightin ura

Puhuessaan urastaan ​​James Wright aloitti uransa sosiaalisen median alustojen kautta. Vuonna 2015 hän alkoi Instagramin kautta jakaa kuvia arjestaan, erityisesti veljensä ja ystäviensä kanssa vietetyistä hetkistä. Sitten jonkin ajan kuluttua hän loi tilin huulisynkronointisovellukseen TikTok, jonka ensimmäinen video oli "Sain heidät puhumaan, enkä tiennyt, että he erosivat toisistaan". Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia TikTok-tilillään.

James liittyi The Hype Houseen ja alkoi tehdä ryhmätanssivideoita ryhmän jäsenten, mukaan lukien Charli D'Amelio, Chase Hudson, Avani Gregg ja Addison Rae, kanssa.

James Wrightin nettoarvo

Kuinka paljon James Wrightin arvo on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 500-900 000 Yhdysvaltain dollaria. Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa pitkä ja painaa noin 65 kg.

Lue myös: Lauren Kettering (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

James Wright Wiki & Bio

Wiki/Bio
Oikea nimiJames Wright
NimimerkkiJames
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

29. maaliskuuta 2003
AmmattiTikTok Star, YouTuber,

Sosiaalisen median vaikuttaja

KuuluisaViihdyttäjä TikTokissa kuka

kanssa tuli ilmiö

yli 3,4 miljoonaa seuraajaa

SyntymäpaikkaKalifornia
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacOinas
Nykyinen asuinpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'7"

Senttimetrit: 168 cm

Mittarit: 1,68 m

PainoPaino: 65 kg

Paunaa: 143 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

44-32-46 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Jack Wright

Sisar: Ei yhtään

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Tyttöystävä/treffitYksittäinen
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluGreat Oak High School
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 500-900 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Suosikki
LempiväriVioletti
SuosikkinäyttelijäEmma Watson
Suosikkikeittiöitalialainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetTanssia, laulua, voimistelijaa
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram

James Wrightin faktat

  • Kaksoset James ja hänen veljensä Jack täyttivät 17 vuotta 29.3.2020, mikä tekee heistä nuorimmat jäsenet yhdessä TikTok-maailman suurimmista taloista.
  • Kerran James tekee syntymäpäiväkakun isälleen.
  • Sen lisäksi, että Wrightin vanhemmat esiintyvät säännöllisesti poikiensa TikTok-videoissa, he huutavat aina lapsilleen IG:ssä.
  • James oli seiväshypyn ja kuulantyöntöjen kahdeksan parhaan joukossa. Jamesin IG kertoo olevansa lukionsa yleisurheilujoukkueessa heinäkuussa 2019.
  • Hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan, kuten Instagram.
  • Hän on myös erittäin rakastaja.

Lue myös: Jack Wright (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Tyttöystävä, Faktat

Uusimmat viestit