The Big Show Show kausi 1: arvostelu, näyttelijät, juoni ja traileri selitettyinä

Mistä The Big Show Show on? Esitys kertoo entisestä ammattipainijasta Big Show:sta, joka ottaa vastaan ​​kolmen tyttären kasvattamisen vaimonsa rinnalla. Ohjelma julkistettiin Stone Cold Steve Austinin podcastissa. Se on Josh Bycelin ja Jason Bergerin luoma amerikkalainen sitcom-verkkotelevisiosarja. Ohjelma sai ensi-iltansa Netflixissä 6. huhtikuuta 2020. Sarjan pääosissa ovat WWE-paini Big Show, Allison Munn, Reylynn Caster, Lily Brooks O’Briant ja Juliet Donenfeld.

Big Show Show -arvostelu

Tämän on oltava yksi mahtavimmista näytöksistä pitkään aikaan. Näyttelijät ovat hämmästyttäviä. Esitys on hysteerisen hauska. Kun kaikki maailmassa tapahtuu epidemian kanssa, se on juuri sitä, mitä tarvitsimme kohottaaksemme mielialaamme. Tämä esitys sai kivisen alun Paul Wightin (Big Show) huonolla näyttelemisellä, mutta jaksojen edetessä hänen näyttelemisensä paranee ja tarina on progressiivinen jaksosta toiseen. Siitä tulee erittäin viihdyttävää todella nopeasti! Täytyy todellakin sanoa, että alkaa rakastaa tätä esitystä!!

Big Show Show Cast

  1. Paul Wight / Big Show itsensää: ammattipainija, joka sopeutuu sekä eläkkeelle että vanhin tyttärensä muuttaa asumaan hänen ja hänen perheensä kanssa.
  2. Allison Munn Cassy Wightina: Hän näyttelee Showa tukevaa vaimoa sekä Mandyn ja J.J.:n äitiä. Hän työskentelee kiinteistönvälittäjänä.
  3. Reylynn Caster hahmona Lola Wight: Shown vanhin tytär ensimmäisestä avioliitostaan. Hän muuttaa Minnesotasta Floridaan sen jälkeen, kun hänen äitinsä on siirretty Brysseliin. Hän rakastaa isäänsä, vaikka he voivat kilpailla keskenään.
  4. Lily Brooks O'Briant Mandy Wightina: Shown keskimmäinen tytär. Hän ihailee naisjohtajia, kuten Ruth Bader Ginsburgia, Alexandria Ocasio-Cortezia ja Leslie Knopea. Sarjassa hän on ehdolla opiskelijakunnan puheenjohtajaksi.
  5. Juliet Donenfeld hahmona Jennifer Jane "J.J." Paino: Shown nuorin tytär. Hän on varhainen lapsi, joka haluaa murtautua asioihin.

Big Show Show -traileri selitettynä

Katso alta The Big Show Shown traileri. Ohjelmassa Big Show on kuvitteellinen versio itsestään. Tilassa on hänen teini-ikäinen tyttärensä muuttava hänen luokseen, hänen vaimonsa ja kaksi muuta tytärtä.

Lue myös: The Protector kausi 4: arvostelu, näyttelijät, yhteenveto, juoni, tyylilajit ja traileri selitettynä

Uusimmat viestit