Jinnytty (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jinnytty on korealainen Twitch-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän mainosti kuuluisuutta jinnytty twitch -kanavallaan. Twitch on kehittynyt alustana, ja sen lisäksi, että se on vain näyttämö pelistriimaajille, alusta on tarjonnut palkintopallin jokaiselle lahjakkuudelle, joka voidaan lähettää suorana. Hän on kerännyt yli 450 000 seuraajaa seikkailuvlogillaan, laulujen cover-versioilla usein duetoilla ja pelilähetyksillä. Hänet tunnetaan luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään, nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen lahjakkuutensa ohella Jinnytty tekee vaikutuksen maailmaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu Jinnyttyn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Jinnytty pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Jinnytty on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Jinnyttyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Jinnytty Ikä

Kuinka vanha Jinnytty on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. heinäkuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Etelä-Koreassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen veljensä Kevin on esiintynyt hänen YouTube-kanavallaan. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: David Cánovas (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Jinnytty Wiki

JinnyttyWiki/Bio
Oikea nimiJinnytty
NimimerkkiJinny
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä28. heinäkuuta 1992
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Jinnytty poikaystävä

Kuka on Jinnyttyn poikaystävä? Kuuma ja upea Twitch-tähti Jinnytty on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Jon Zherka (Twitch Streamer) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jinnytty Net Worth

Mikä on Jinnyttyn nettoarvo? Jinnytty tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Jinnytty-faktoja

  1. Jinnytty pelaa erilaisia ​​pelejä, mutta enimmäkseen hänet nähdään ulkona live-lähetyksessä.
  2. Hänellä on yli 400 000 seuraajaa Twitch-kanavallaan, ja hän on melko kuuluisa katsojien keskuudessa, jotka haluavat nähdä ulkona suoratoiston.
  3. Jinnyttyllä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Hän rakastaa matkustamista.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  6. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  7. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  8. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Wantep (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit