Damien Prince (Youtuber) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, suhde, naimisissa, nettoarvo, tosiasiat

Damien Prince on amerikkalainen YouTube-käyttäjä ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan D&B Nation -kanavansa vloggauksistaan. Damien Prince tapasi Biannca Rainesin kesällä 2012. Myöhemmin hän nousi tähteen, kun hän alkoi esiintyä vaimonsa Bianncan kanssa reaktioiden ja vlog-merkintöjen takia. Hän ja Biannca ylläpitävät myös perheen YouTube-kanavaa The Prince Family, jolla on tähän mennessä yli 7 miljoonaa tilaajaa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Damien Princen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Damien Prince Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Damien Prince? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. helmikuuta 1992. Hän on 29-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Fort Waynessa IN. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Monet fanit ilmoittavat kunnioittavansa D&B Nationia sen johdonmukaisuudesta YouTubessa, että heillä on vakaa elämä. He myös kehuvat heitä ja heidän lastensa persoonallisuutta ja kykyjä sekä pitävät heidän yhteisistä seikkailuistaan. Monet kuitenkin arvostelevat heitä siitä.

Damien Prince Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Damien Prince? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Damien Princen korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 4 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskipainon ollessa 60 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Damien-Prinssi-ikä

Lue myös: Maximilian Dood (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Damien Prince Wiki

Damien PrinceWiki/Bio
Oikea nimiDaimon Antwon Prince
NimimerkkiDamien Prince
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä18. helmikuuta 1992
SyntymäpaikkaFort Wayne, IN
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 60 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-39 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
Lapset4
puolisoBiannca
Nettovarallisuus2 miljoonaa dollaria (USD)

Damien Prince -suhde, vaimo ja treffit

Kuka on Damien Princen vaimo? Hän on naimisissa oleva nimi. Hän on naimisissa Bianncan kanssa. Damien oli 22-vuotias, kun Biannca tuli raskaaksi 17-vuotiaana. Pariskunnalla on myös kaksi poikaa, DJ ja Kyrie, sekä tytär nimeltä Nova. Hänestä tuli neljän lapsen isä, kun heidän toinen tyttärensä Ayla Faith syntyi lokakuussa 2020. Lisäksi Damien ja Biannca viettäisivät sitten häämatkaa, mutta heidän YouTube-tilinsä suhteen alkoivat nousta ongelmia. Damien ja Biannca ovat joutuneet myös vanhemmuuteensa. Monet fanit ja vihaajat uskovat, että heidän vanhemmuutensa on huonolaatuista, mutta D&B Nation kasvattaa edelleen lapsiaan visioissaan.

Damien-Prinssi-vaimonsa kanssa

Lue myös: Carter Sharer (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Damien Princen ura ja nettoarvo

Mikä on Damien Princen nettovarallisuus? Hänen YouTube-kanavallaan on yli 4 miljoonaa tilaajaa. Yksi hänen suosituimmista videoistaan, "Crazy SEX TAPE Prank!!!" on kerännyt yhteensä yli miljoona katselukertaa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Damien Prince Faktat

  1. Damien Princeä on myös "hämätty" siitä, että hän vitsaili ja kommentoi loukkaavia asioita rodussaan, mukaan lukien sitä, että häntä vihattiin valittaessa vaaleampia tyttöjä tummempinahkaisten tyttöjen sijaan "Smash or Pass" -videossa vuonna 2017.
  2. Mitä tulee Damieniin, hän on joidenkin katsojien joukossa leimattu "cooniksi" tai "itsevihaajaksi".
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Häntä kutsuttiin henkilöksi, joka vihasi omaa naisrotuaan.
  5. Damien pitää fanikuntaansa erillään perheestään, vaikka jotkut katsojat ovatkin erilaisia.

Lue myös: Eddy Burback (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit