Ashley Lovelace (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, ura, tosiasiat

Ashley Lovelace, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Hän nousi valtavaan suosioon lumoavilla mallikuvillaan ennen kuin hän kuoli 16-vuotiaana. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Ashley Lovelace tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ashley Lovelacen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ashley Lovelace Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Ashley Lovelace? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 49 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit harmaat silmät ja vaaleat hiukset. Hän yllätti säännöllisesti miljoonia seuraajiaan lumoavilla viesteillään. Päivitys, jonka hän julkaisee, fanit vaikuttivat innokkaalta ilmaisemaan arvostuksensa hänen snaps-päivityssarjastaan. Hänen ruumiinsa mitat ovat 28-24-34 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 26 C.

Ashley Lovelacen ikä

Kuinka vanha on Ashley Lovelace? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. tammikuuta 2019. Hän on 16-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Abingtonissa, PA. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Terri Murray (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Lapset, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ashley Lovelace Wikipedia

Ashley LovelaceWiki/Bio
Oikea nimiAshley Lovelace
NimimerkkiAshley
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä21. tammikuuta 2019
SyntymäpaikkaAbington, PA
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 49 kg (99 lbs)
Kehon mitatnoin 28-24-34 tuumaa
Rintaliivikupin koko26 C
Silmien väriHarmaa
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Ashley Lovelacen poikaystävä

Kuka on Ashley Lovelacen poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Hänen kuolemastaan ​​ilmoitettiin perheen julkaisemalla hänen Instagram-tilillään tammikuussa 2019. Hän ei ole antanut näkemyksiä aiemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Elisabeth Rioux (Instagram-tähti) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Suhde, Perhe, Faktat

Ashley Lovelacen nettoarvo

Mikä on Ashley Lovelacen nettovarallisuus? Verkkoura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän taatusti näyttää sinulle ainakin yhden suosituista sivuista. Ashley on yksi suosituimmista sisällöntuottajista, eikä hänen vaikuttava nettovarallisuutensa ole hidastumassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD). Lisäksi nuori vaikuttaja pyytää vähintään 500–1100 dollaria per sponsoroitu viesti.

Ashley Lovelacen ura

Ashley Lovelace tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.

Ashley Lovelacen tosiasiat

  1. Ashley Lovelacen fanikunta kasvaa jatkuvasti.
  2. Hän on tunnettu positiivisuuden levittämisestä Instagramissa perheensä rinnalla.
  3. Ashley on saanut uuden tähtiensä myötä myös kuuluisia ystäviä.
  4. Hänestä on tullut viimeisin sosiaalisen median tähti, ja hänen nettovarallisuutensa kuvastaa hänen uutta tähteään.
  5. Ashley toivoo kasvattavansa nettovarallisuuttaan entisestään näyttelemällä, tanssimalla ja mallina.

Lue myös: Tori Brixx (Instagram Star) Bio, Poikaystävät, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Elämän tosiasiat

Uusimmat viestit