Wonder The Movie: Juoni, näyttelijäluettelot, arvostelu, traileri ja loppu selitetty

Wonder Movie Synopsis: Stephen Chboskyn ohjaama ja Jack Thornen, Steven Conradin ja Chboskyn kirjoittama yhdysvaltalainen draamaelokuva 2017, joka perustuu R.J.:n samannimiseen romaaniin. Palacio, tämä elokuva seuraa nuorta poikaa, jolla on kasvojen epämuodostumia, joka käy koulua ensimmäistä kertaa. Lisäksi elokuva tuotti maailmanlaajuisesti yli 305 miljoonaa dollaria 20 miljoonan dollarin budjetilla. 90. Oscar-gaalassa elokuva oli ehdolla parhaasta meikistä ja kampauksesta.

Ihme Juoni

Mikä on Wonder-elokuvan juoni? Autismin pojan vanhempana sisarena, mikä liittyy vahvasti Viaan ja hänen yhteyteensä veljeensä Auggie Pullmaniin. Tämä elokuva opettaa niin monia erilaisia ​​asioita ja on hämmästyttävä kuvaamaan eri hahmojen tuntemia erilaisia ​​tunteita. Auggie joutuu kohtaamaan kiusaamisen suoraan, kun hänen äitinsä pohtii aina, kuinka auttaa tai tekikö hän jotain väärin. Via haluaa oman elämän, mutta rakastaa veljeään syvästi ja suojelee häntä hyvin. On selvää, että tarinalla on useita puolia ja että jokaisella on syynsä toiminnalleen.

Wonder Review

Wonder on kaunis perhedraama, jonka näyttelijät ovat upeat. Se on uskomaton tarina keski-ikäisestä koulupojasta, jolla on kasvo-erot ja joka käy ensimmäistä kertaa tavallista koulua. Elokuva esittelee hyväksyntää, rakkautta, ystävyyttä, ystävällisyyttä yhdistettynä moniin hauskoihin hetkiin. Parasta siinä oli viesti ”jos sait valita, oletko oikeassa vai oletko kiltti, valitse kiltti”. Katso tämä koskettava draama, joka resonoi varmuutta ystävällisyydestä. Wonder oli sisään ja ulos upea. Pakollinen katselu perhedraaman ystäville.

Wonder Cast -listat

 1. Julia Roberts Isabel Pullmanina
 2. Owen Wilson Nate Pullmanina
 3. Jacob Tremblay August “Auggie” Pullmanina
 4. Izabela Vidovic hahmona Olivia “Via” Pullman
 5. Maccie Margaretas nuorena Via
 6. Mandy Patinkin Mr. Tushmanina
 7. Daveed Diggs Mr. Brownen roolissa
 8. Sonia Braga Grans
 9. Danielle Rose Russell Mirandana
 10. Nadji Jeter hahmona Justin Hollander
 11. Noah Jupe hahmona Jack Will
 12. Bryce Gheiser Julian Albansina
 13. Millie Davis Summer Dawsonina
 14. Elle McKinnon hahmona Charlotte Cody

Wonder Explained

Ihme on, että Auggie on 10-vuotias ja voimme sanoa, että hän on hieman erilainen, hänellä on joitain kasvoeroja ja hänen vanhempansa päättävät, että hän on valmis menemään normaaliin kouluun, joka menee viidennelle luokalle, mutta hän oli silti todella innoissaan aloittaessaan koulun, koska hän ei koskaan Yhdessä ainoassa asiassa hän ei odottanut hänen kasvojensa aiheuttavan niin paljon melua, mutta joka tapauksessa jonkin ajan kuluttua kaikki hyväksyivät hänet sellaisena kuin hän on. Elokuva on todella hyvä välittämään hahmon tunteita ja kameran asennot auttavat aina sen vangitsemisessa, mutta vaikka se on tunteellinen elokuva, on silti hauskaa nähdä hänen tekevän hyvää ja se auttaa meitä oppimaan kohtelemaan ihmisiä paremmin, koska joskus se todellakin on vaikuttaa joihinkin ihmisiin.

Wonder Traileri

Pääosissa Julia Roberts, Owen Wilson, Jacob Tremblay, Mandy Patinkin, Daveed Diggs ja Izabela Vidovic. Perustuu R.J.:n myydyimpään romaaniin. Palacio. Näytölle kirjoittaneet Stephen Chbosky, Steven Conrad ja Jack Thorne. Ohjaus Stephen Chbosky.

Lue myös: The Kissing Booth 3: Julkaisupäivä, näyttelijät, juoni ja traileri selitetty

Uusimmat viestit