Marina Mui (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Marina Mui on espanjalainen malli. Hänet tunnetaan parhaiten poseeraamassa Suicide Girlsille nimellä Voly Suicide. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Marina Mui tekee vaikutuksen maailmaan upeilla mallikuvillaan. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Marina Muin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Marina Muin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Marina Mui on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Marina Muin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-29-42 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Marina Mui Age

Kuinka vanha on Marina Mui? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. lokakuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Espanjan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi Sevillassa, Espanjassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Estelle Asmodelle (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Marina Mui Wiki

Marina MuiWiki/Bio
Oikea nimiMarina Mui
NimimerkkiMarina
Kuuluisa AsMalli
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä8. lokakuuta 1994
SyntymäpaikkaSevilla, Espanja
SyntymämerkkiVaaka
KansallisuusEspanja
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 38-29-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Marina Muin poikaystävä

Kuka on Marina Muin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Marina Mui on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Marina Mui Net Worth

Mikä on Marina Muin nettovarallisuus? Hyvin nuorena Marina Mui tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Suki Waterhouse (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Marina Muin ura

Marina Muin kuvista pidettiin paljon hänen sosiaalisen median sivuillaan. Hänen postaukset Instagramissa, Facebookissa, Snapchatissa, Linked in ja Twitterissä ovat keränneet paljon seuraajia. Äskettäin Marina huvitti yli 1,2 miljoonaa seuraajaansa avaamalla oman Instagram-tilinsä. Tämä on jotain, joka todennäköisesti valloittaa sosiaalisen median. Hän aikoo käyttää alustaa saadakseen fanit pääsemään hänen valokuviinsa, videoihinsa ja muihin viihdetuotteisiinsa. Hänen faninsa voivat myös olla yhteydessä muihin sosiaalisen median vaikuttajiin verkkosivuston kautta.

Marina Muin faktoja

  1. Marina Muilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hän aloitti mallintyön 19-vuotiaana.
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Mallinnuksen lisäksi hän on työskennellyt ympäristöinsinöörinä.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  7. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Liz Turner (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Uusimmat viestit