Ashley Biden (Joe Bidenin tytär) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Ashley Biden on amerikkalainen sosiaalityöntekijä, aktivisti, hyväntekijä ja muotisuunnittelija. Hän toimi Delaware Center for Justice -keskuksen toiminnanjohtajana vuosina 2014–2019. Hän on syntyperää englantia, ranskaa ja irlantia isänsä puolelta ja englantilaista, skotlantilaista ja sisilialaista syntyperää äitinsä puolelta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ashley Bidenin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista. Kansikuvan luotto: Business Insider

Ashley Biden pituus ja paino

Kuinka pitkä on Ashley Biden? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Ashley Bidenin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Ashley Biden? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. kesäkuuta 1981. Hän on 39-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Wilmingtonissa, DE. Biden on Yhdysvaltain valitun presidentin Joe Bidenin tytär ja ainoa lapsi hänen toisesta avioliitostaan ​​Yhdysvaltain ensimmäisen lady-ehdokkaan Jill Bidenin kanssa. Hän on Hunter Bidenin ja edesmenneen Beau Bidenin sisarpuoli.

Lue myös: Joe Biden (poliitikko) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, perhe-elämä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Ashley BidenWiki/Bio
Oikea nimiAshley Blazer Biden
NimimerkkiAshley Biden
Kuuluisa AsJoe Bidenin tytär
Ikä39-vuotias
Syntymäpäivä8. kesäkuuta 1981
SyntymäpaikkaWilmington, DE
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväNA
Aviomies/puolisoHoward Kerin
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Ashley Biden aviomies

Kuka on Ashley Bidenin aviomies? Vuonna 2010 hän alkoi seurustella Howard Kreinin, plastiikkakirurgin ja otolaryngologin kanssa. He menivät naimisiin katolisen ja juutalaisen uskontojen välisessä seremoniassa St. Joseph's on the Brandywinessa vuonna 2012. Hänen juutalaisensa miehensä työskentelee Thomas Jefferson University Hospitalissa ja on Thomas Jeffersonin yliopiston kasvo-, plastiikka- ja korjaavan kirurgian apulaisprofessori.

Lue myös: Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ashley Biden Net Worth

Mikä on Ashley Bidenin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hän on usein juliste Instagramissa, jossa hänellä on yli 1,3 miljoonaa seuraajaa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Hänen Instagram-julkaisunsa ovat usein sisältäneet valokuvia hänestä ystävien tai kuuluisien vanhempien tai isovanhempien jälkeläisten kanssa.

Ashley Bidenin ura

Ashley Biden työskenteli Girls Incorporatedissa, nykyisessä Kingswood Academyssa, leirineuvojana. Hän työskenteli myös Georgetownin yliopiston kesäohjelmassa työskennellen anakostialaisten nuorten kanssa. Yliopiston jälkeen Biden työskenteli tarjoilijana pizzaliikkeessä Wilmingtonissa muutaman kuukauden ennen kuin aloitti uransa sosiaalityössä.

Ashley Bidenin faktat

  1. Biden työskentelee sosiaalisen oikeuden aktivistina ja sosiaalityöntekijänä.
  2. Hän työskenteli sosiaalityöntekijänä Delawaren lasten, nuorten ja heidän perheidensä palveluosastolla viidentoista vuoden ajan.
  3. Hän perusti [email protected] -ohjelman.
  4. Biden opettaa opiskelijoille myös liiketoiminta- ja talouslukutaitoja.
  5. Vuonna 2017 Biden lanseerasi Livelihood Collectionin, eettisen muotivaatemerkin Spring Placessa TriBeCassa New Yorkin muotiviikon aikana.

Lue myös: Natalie Biden (Joe Biden Grand Daughter) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit