Carl Reinerin nettoarvo

Kuinka paljon Carl Reiner on arvoinen? Carl Reinerin nettovarallisuus: Carl Reiner oli amerikkalainen näyttelijä, koomikko, ohjaaja, käsikirjoittaja ja kirjailija, jonka ura kesti seitsemän vuosikymmentä ja jolla oli nettoarvo 70 miljoonaa dollaria dollaria hänen kuollessaan. Carl kuoli 29. kesäkuuta 2020 98-vuotiaana. Hänet palkittiin yhdeksällä Emmy-palkinnolla, yhdellä Grammy-palkinnolla ja Mark Twain -palkinnolla amerikkalaisesta huumorista.

Carl Reiner syntyi 20. maaliskuuta 1922 Bronxissa, New Yorkissa. Hänen isänsä Irving Reiner oli kelloseppä ja hänen äitinsä oli Bessie Reiner. Hänen vanhempansa olivat juutalaisia ​​maahanmuuttajia, kun taas hänen isänsä oli kotoisin Itävallasta ja äitinsä Romaniasta. Hänen vanhempi veljensä nimeltä Charlie palveli 9. divisioonassa toisessa maailmansodassa.

Carl työskenteli koneistajana korjaamassa ompelukoneita 16-vuotiaana. Hänen veljensä Charlie luki Works Progress Administrationin sponsoroimasta ilmaisesta draamapajasta ja kertoi siitä Carlille. Myöhemmin Carl kiitti Charliea hänen päätöksestään vaihtaa uraa. On mielenkiintoista tietää, että hänen setänsä Harry Mathias oli hänen perheensä ensimmäinen viihdyttäjä.

Lisäksi Reiner esiintyi useissa Broadway-musikaaleissa, jotka Max Leibman näytteli sarjakuvanäyttelijänä Sid Caesarin Your Show of Shows -elokuvassa, sekä kirjoitti myös Caesar's Houriin Brooksin, Simonin, Woody Allenin, Larry Gelbartin, Mel Tolkinin, Mike Stewartin, Aaron Rubenin kanssa, Sheldon Keller ja Gary Belkin kirjoittivat 13 ensimmäistä jaksoa televisiosarjaan nimeltä Head of the Family, vuonna 1958 ja monet muut. Hänellä on useita arvosanoja käsikirjoittajana, ohjaajana ja tuottajana. 1960-luvulla Reiner tunnettiin parhaiten The Dick Van Dyke Show'n luojana, tuottajana, kirjailijana ja näyttelijänä.

Vuonna 1943 hän meni naimisiin laulaja Estelle Lebostin kanssa, joka oli häntä tuolloin kahdeksan vuotta vanhempi. He olivat naimisissa 64 vuotta hänen kuolemaansa asti vuonna 2008. Avioliiton solmimishetkellä Reiner oli 21-vuotias ja hän 29. Heillä oli myös kolme lasta, näyttelijä ja ohjaaja nimeltä Rob Reiner, runoilija, näytelmäkirjailija ja kirjailija. , Sylvia Reiner ja taidemaalari, näyttelijä ja ohjaaja Lucas Reiner.

Uusimmat viestit