The Order TV-sarja (kausi 1): yhteenveto, juoni, arvostelu, näyttelijät, traileri selitetty

The Order on kanadalais-amerikkalainen kauhudraamaverkkotelevisiosarja. Sarja sai ensi-iltansa Netflixissä 7. maaliskuuta 2019. Maaliskuussa 2019 ilmoitettiin, että sarja uusittiin 10-jaksoiseksi toiseksi kaudeksi, joka julkaistiin 18. kesäkuuta 2020.

Tilauksen yhteenveto

Teknisesti upouusi Netflix-ohjelma, joka sai ensi-iltansa 7. maaliskuuta 2019, kertoo Jack Mortonista (Jake Manley), korkeakoulun fuksiopiskelijasta, joka on pakkomielle liittyä Sinisen ruusun hermeettiseen ritarikuntaan, joka on fiktiivinen, eliitti Belgrave University -yliopisto. Jack ja hänen isoisänsä Pete “Pops” Morton (Matt Frewer) uskovat selvästi, että Blue Rose on säännöllinen vanha suuritehoisen pääkallonraivauksen organisaatio, kuten Yalen Skull And Bones -yhdistys tai Dear White People's Order Of X. Mortons, työväenluokka. perhe, toivottavasti Belgraven salainen seura avaa ovia kaupunkimies Jackille. Jos menet The Orderiin, tiedät, että sen nimimerkki on itse asiassa taikurien joukko. on liian helppoa unohtaa, että Jack ei tiedä, että hän on kompastunut moniin yliluonnollisiin salaliittoihin.

Kaikki tämä muuttuu Jackille ensimmäisen jakson ”Helvettiviikko, osa yksi” loppuun mennessä, kun hän näkee ryhmän ritarikunnan jäseniä leikkivän nekromantialla. Ja jos Jackillä on kysyttävää siitä, onko Belgravessa todella tekeillä jotain muualla, massiivinen ihmissuden ensi-iltaa päättävä esiintyminen karkottaa kaikki epäilykset.

Ihmissusien lisääminen antaa The Orderille painopisteen ja tavan erottaa itsensä Netflixin sisaruksesta Sabrinasta, jolla on jo ryhmä parhaimmillaankin kyseenalaisia ​​noitia, joihin sen johtoon luultavasti pitäisi luottaa. Täällä Belgraven toinen salainen veljeskunta, Knights Of Saint Christopher, on joukko ihmissusia, jotka ovat vannoneet taistelemaan pimeää magiaa vastaan. Sinisen ruusun voimakkaat juonittelut käynnistävät Ritarin suden aistit, joten näyttää siltä, ​​että nämä noidat eivät ole niin hyviä kuin he haluavat Jackin ja hänen noitatoverinsa mentori-rakkauskiinnostuksen Alyssan (Sarah Grey) uskovan.

Kaiken tämän mustan magian draaman keskiössä on Edward Coventry (Max Martini), ritarikunnan suuri kakka ja Jackin tietämätön biologinen isä. Koska ihmissusien ja noitien välisen kuolemattoman taistelun ulkopuolella The Order sisältää myös saippuaoopperavalmiuden perhedraamaa. Ennen sarjan tapahtumia Jackin äiti kuoli itsemurhaan. Draaman 10 jakson aikana paljastetuista syistä saamme tietää, miksi Jack ja hänen syvästi katkera isoisänsä syyttävät Coventryä, jolla ei väitetysti ole aavistustakaan synnyttäneensä pojan, tragediosta. Osa Mortonin pyrkimystä saada Jack ritarikuntaan on ensinnäkin saada Coventry alas sisältä.

Mutta koska tämä on edelleen seksikäs teinien yliluonnollinen esitys: Jackin täytyy pitää taukoa maagisesta kostosuunnitelmastaan ​​suunnitellakseen tiensä parempiin arvosanoja, ihaillakseen söpöä tyttöä ja löytääkseen oman Stiles Stilinskin typerän, rakastettavan, hohtavan apurinsa. Lopuksi show, josta Scott McCall (Tyler Posey) ja Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) voivat sopia.

The Order TV-sarjan kauden 1 arvostelu

The Orderilla on erittäin jännittävä teema ja haluat sukeltaa syvälle maailmaan. Taika, salaiset käskyt ja pahat voimat muodostavat hedelmällisen maaperän seikkailuille; Pienet, yksiulotteiset hahmot kuitenkin pilaavat matkasi. Voit suoraan syyttää huonoa käsikirjoitusta melkein jokaisesta kohtaamisesta. Näyttelijöitä ei hyödynnetä, vaan kirjoittajat tekevät lähes kaikista hahmoista stereotypian. Sinulla on naaras, jolla on punk-rock-teini-ikäinen ahdistus, jolla on tunnealueet "teurasta kaikki" ja "puhun nyrkeilläni". Sinulla on näennäisesti ärtyisä johtaja, joka on itse asiassa samalla kypsyysasteella kuin muut hahmot, ja hänen cocktailbaarimikon taitojensa oletetaan tekevän hänestä samanhenkisen. Siellä on vaatimaton rikas-snobi, jolla ei ole mitään mielenkiintoisia ominaisuuksia sen lisäksi, että hän valitsee kaikki mahdolliset vaihtoehdot päähenkilöitä vastaan. On isoisä, joka vierauttaa yleisön ainutlaatuisella ajattelutavallaan, jolloin hänen oletetaan saavan myötätuntoa ja motivoivan päähenkilön toimintaan. Päähenkilökin on unenomainen, komea, itsekeskeinen/narsistinen ja liian viileä koululle tyyppi, joka tekee itse valintoja, joita kukaan katsoja ei pysty järkeilemään. Se on aina "Tiedän, että teimme tämän suunnitelman ryhmänä, mutta heti kun kävelen ulos huoneesta, aion tehdä asiat omalla tavallani. Toivon, että kaikki muut hahmot ymmärtävät suunnitelmani ja yrittävät olla hyviä joukkuepelaajia hetkessä.

On olemassa symbolinen homomies, jota pidetään rikkaan snobihahmon sivupotkuna, eikä hän lisää näytettävää laatua. Hän vaeltelee tämän teeskentelevän tytön takana homoseksuaalina, jolla ei ole omaa mieltään. Hän tekee yhden päätöksen itselleen ja se on erota The Orderista. Kyse ei ole rohkeudesta, vaan enemmän siitä, että hän kesti käyttökelpoisuutensa näyttelyssä. Homomiehenä pidän tätä kaikkea loukkaavaa. Kaikki näyttelijöiden monimuotoisuus on neljässä taustahahmossa, jotka kuolevat tai eivät koskaan saa omia kohtauksiaan/linjojaan.

Ritarikunnan olisi pitänyt keskittyä maagisen ja fantastisen maailman salaperäisyyteen. Juonen olisi pitänyt keskittyä uusiin opiskelijoihin, jotka rakentavat ystävyyttä, oppimaan taikuutta, vaikeisiin oppitunteihin, että taikuudella on kustannuksia, rakentamaan upeaa kaksoisagenttia/viitta ja tikari -tarinaa, jossa yleisö ei ole koskaan varma, mitkä hahmot ovat hyviä tai pahoja. . Sen sijaan saimme joukon sopimattomia juoksemaan ympäriinsä puolen suunnitelman kanssa ja paahtamaan heidän onnekseen, että ongelma oli ratkaistu. On olemassa monia löysä päitä, joista olisi pitänyt vihjata viimeisessä jaksossa, jotta voimme sulkea meidät tai saada meidät koukkuun seuraavaan kauteen.

Olin niin innostunut taikakoulusta (ei Harry Potter), jossa oppilaat saivat sijoituksiaan ja maagisia taitojaan paljastaessaan pahoja tekoja. Silti minulle jää sama pikkumainen sisätaistelu hahmojen välillä ilman muuta näkyvää syytä kuin olla vain sietämätön ääliö. Jotkut hahmot eivät pidä muista hahmoista vain siksi, että he ovat uusi henkilö huoneessa. Miksi aina löytyy hahmo, jonka persoonallisuutena on olla sulkeutunut b—?! En voi uskoa, että tässä maailmassa on ihmisiä, jotka eivät pysty luomaan aitoa ihmissuhdetta. Miksi televisio vaatii, että hahmo pukeutuu panssariin suojellakseen tunteitaan, ja sitten kerran 8. jaksossa he satuvat hymyilemään kerran päähenkilölle.

Tilaa TV-sarjan näyttelijät

  1. Jake Manley Jack Mortonina
  2. Sarah Gray näyttelee Alyssa Drakea
  3. Matt Frewer hahmona Pete “Pops” Morton
  4. Max Martini Edward Coventrynä
  5. Louriza Tronco hahmona Gabrielle Dupres

The Orderin kauden 1 traileri selitettynä

Taika. Hirviöitä. Ja… välikausi? Belgraven yliopistossa korkeakoulun fuksi Jack Morton liittyy tarulliseen salaseuraan, jossa hänet sysätään vaaralliseen elämän tai kuoleman peliin. Kun Jack menee syvemmälle, hän paljastaa synkät perheen salaisuudet ja maanalaisen taistelun ihmissusien ja maagisten pimeiden taiteiden välillä.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found