Jennifer Lawrence Bio, Mitat, Pituus, Paino, Treffit, Suhde, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Muodosta unenomainen Hollywood-romantiikka julkiseen eroon, tässä on täydellinen aikajana Jennifer Lawrencen rakkaustarinasta. Jennifer Shrader Lawrence on yhdysvaltalainen upea näyttelijä. Elokuvat, joissa hän näytteli, ovat tuottaneet maailmanlaajuisesti yli 6 miljardia dollaria. Itse asiassa hän oli maailman parhaiten palkattu näyttelijä vuosina 2015 ja 2016. Vuonna 2013 Lawrence esiintyi Timen 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalla ja Forbesin Celebrity 100 -listalla vuosina 2014 ja 2016.

Jennifer Lawrence Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Jennifer Lawrence? Hän seisoo 5 jalan 9 korkeudella tai 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Jennifer Lawrencen kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Jennifer Lawrence Bio, Early Life & Family

Kuinka vanha on Jennifer Lawrence? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. elokuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Indian Hillsissä, KY. Hän on Gary ja Karen Lawrencen tytär ja Blaine ja Ben Lawrencen sisar.

Jennifer Lawrence -suhde, treffit ja poikaystävä

Kuka on Jennifer Lawrencen poikaystävä? Hän seurusteli useiden kuuluisien julkkisten kanssa. Hän oli romanttisesti sidoksissa X-Men-kolari Nicholas Houltiin vuosina 2011–2014, minkä jälkeen hän seurusteli lyhyesti Coldplayn keulahahmon Chris Martinin kanssa vuonna 2014. Vuodesta 2016 vuoteen 2017 hän oli suhteessa ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Hän meni naimisiin Cooke Maroneyn kanssa vuonna 2019.

Jennifer Lawrencen ja Nicholas Houltin suhde

Lue myös: Mila Kunis (näyttelijä) Pituus, Paino, Mitat, Wiki, Bio, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Aviomies, Faktat

Jennifer Lawrence seurusteli Nicholas Houltin kanssa vuonna 2010. Oli aika, jolloin Jennifer Lawrence ja hänen kollegansa Nicholas Hoult olivat Hollywoodin paras it-pari, kun hän kuvasi X-Men: First Class -elokuvaa vuonna 2010. He hogged otsikot kaikella he tekivät ja paparazzit seurasivat heitä ympäriinsä. He olivat toivottomasti rakastuneita toisiinsa ja näyttivät unelmoivalta yhdessä. Jokainen kuva, jolle he poseerasivat, osoittautui täydelliseksi, ja heidän fanit eivät voineet lopettaa hehkuttamista. Toisin kuin se yleensä toimii Hollywoodissa, pariskunta ei koskaan pitänyt suhdettaan tiukan peiton alla. He olivat rakastuneita eivätkä koskaan yrittäneet piiloutua. He jopa päättivät viedä suhteensa uudelle tasolle ja kihlautuivat. Ja vaikka ihmiset halusivat löytää onnellisen loppunsa yhdessä, asiat eivät sujuneet, ja he päättivät lopettaa sen. Fanit särkyivät, kun pari erosi, ja toivoivat salaa, että he selvittävät kaiken ja palaisivat yhteen, koska he näyttivät täydelliseltä yhdessä. Sitä ei kuitenkaan tapahtunut, ja näyttelijät siirtyivät lopulta elämässään eteenpäin. Pariskunta erosi noin aikoihin, kun he päättivät X-Men: Days of Future Past -elokuvan vuonna 2014. Hän oli myös samana vuonna yksi julkkisvalokuvien iCloud-vuodon uhreista, kun hänestä vuoti verkkoon kymmeniä itsensä ottamia alastonkuvia. .

Lue myös: Christina Hendricks (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Aviomies, Faktat

Lawrence korosti, että kuvien ei koskaan ollut tarkoitus tulla julkisiksi; hän kutsui vuotoa "seksuaalirikokseksi" ja "seksuaaliseksi loukkaukseksi". Hän lisäsi, että kuvien katsojien pitäisi hävetä osallisuutensa seksuaaliseen rikokseen. Myöhemmin näyttelijä kertoi, että hänen kuvansa oli tarkoitettu Houltille ja että toisin kuin muut hakkeroinnin uhrit, hän ei aikonut haastaa Apple Inc:tä oikeuteen.

Jennifer Lawrence ja Chris Martin deittailevat huhuja

Lue myös: Hannah Kepple (näyttelijä) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Faktat

Jennifer Lawrence ja Chris Martin tapasivat huhuja, vuonna 2015 brittiläinen muusikko ja suositun Coldplay-yhtyeen laulaja. Vaikka heidän romanssinsa kesti vain muutaman viikon, eikä sitä koskaan vahvistettu. Siellä huhut suhteesta nousivat ensimmäisen kerran, kun Johnson ja Martin havaittiin syömässä illallista Sushi Parkissa Los Angelesissa Jenniferin kanssa. Jälleen ihmiset saivat kuvia Johnsonista ja Martinista Soho Housessa Malibussa, Kaliforniassa. Silminnäkijä sanoi: "Chris ja Dakota saapuivat yhdessä Chrisin autossa. He tapasivat ystäviä ja viettivät hauskan illan. He molemmat vaikuttivat hyvin onnelliselta. He olivat flirttailevia ja lähtivät myös ravintolasta yhdessä. Sitten kaksikko huomasi myös kävelevän rannalla Malibussa. Aiemmin Martinin ja Johnsonin nähtiin kävelemässä tapahtumapaikalle käsi kädessä. Heillä oli ilmeisesti yhteensopivia tatuointeja. Hänen vasemmassa kyynärpäässään oli ääretön merkkitatuointi kahdella X:llä. Päiviä aikaisemmin Martin nähtiin tapahtumassa Los Angelesissa samalla tatuoinnilla samanlaisessa paikassa.

Jennifer Lawrencen ja Darren Aronofskyn suhde

Lue myös: AnnaSophia Robb (näyttelijä) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Faktat

Jennifer Lawrence seurusteli poikaystävänsä Darren Aronofskyn kanssa. Syyskuussa 2016 hän alkoi seurustella ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa, jonka hän tapasi äitinsä kuvauksissa! Pari erosi marraskuussa 2017. Ehkä syynä oli ikäero, hän on 50-vuotias, tai se, että hänen elokuvansa huonot arvostelut osoittautuivat pariskunnille liian raskaaksi. Kaunis Jennifer Lawrence on elänyt tosi rakkaustarinan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Kaksi rakkauslintua halusivat säilyttää rakkautensa… tähän asti. Kyllä, kaikesta huolimatta Jennifer Lawrencella ja Darren Aronofskylla on hyvät mahdollisuudet. Myös eron jälkeen he ovat pysyneet erittäin hyvissä väleissä."

Jennifer Lawrence aviomies

Lue myös: Heather Mcmahan (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, pituus, paino, ikä, nettovarallisuus, aviomies, perhe, tosiasiat

Jennifer Lawrence on naimisissa taidegalleriajohtaja Cooke Maroneyn kanssa. Vuonna 2018 pari alkoi seurustella. Cooke tunnetaan parhaiten Oscar-palkitun näyttelijä Jennifer Lawrencen kumppanina. Kaksikko kihlautui helmikuussa 2019. Pariskunta esiintyi useaan otteeseen punaisella matolla eivätkä koskaan välttyneet osoittamasta kiintymystä toisiaan kohtaan julkisesti. Hän ja Jennifer Lawrence tapasivat yhteisen ystävän kautta. Maroneyn sanotaan olevan taiteen ystävä ja korkean profiilin taidegalleria-asiakkaidensa joukossa. Jenniferin ja Maroneyn esitteli Laura Simpson. Maroneyn kokonaisvarallisuus on noin 36 miljoonaa. Vaikka Jennifer Lawrencen kokonaisvarallisuus on yli 9 miljardia. Lokakuussa 2019 hän meni naimisiin Cooke Maroneyn kanssa Rhode Islandilla. Tällä hetkellä hän asuu Lower Manhattanilla, New Yorkissa ja Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Jennifer on osoittanut osaavansa olla erittäin ystävällinen ex-miehesi kanssa, ja itse asiassa lokakuussa 2018 hän oli yhdessä juhlissa ilman ongelmia. Hän sanoi: "Olen itse asiassa kaikkien exäni ystävä. Teoriani on, että sinulla ei voi olla huono suhde jonkun kanssa, jos olet vilpitön. Jos kaikki maailmassa tietävät, miltä sinusta tuntuu, ei valheita, vain avoimuutta. Kaikki poikaystäväni ovat olleet ihania, Nick hän oli loistava poikaystävä", näyttelijä sanoi podcastin WTF With Marc Maron -haastattelussa.

Jennifer Lawrence Net Worth

Mikä on Jennifer Lawrencen nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hän ansaitsi ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa pääroolistaan ​​vuoden 2010 itsenäisessä elokuvassa Winter’s Bone. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 80 miljoonaa dollaria (USD).

Jennifer Lawrencen tosiasiat

  1. Jennifer Lawrence aloitti näyttelijäuransa pienessä roolissa TV-pilottisarjassa Company Town (2006).
  2. Vuonna 2012 hän näytteli Katniss Everdeenia Nälkäpelissä.
  3. Lawrence näytteli Serena Pembertonia Susanne Bierin masennuksen aikakauden draamassa Serena (2014).
  4. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Sierra Capri (näyttelijä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit