Gillian Anderson Aviomies, tytär, treffit, poikaystävä, suhde

Muodosta unenomainen Hollywood-romantiikka julkiseen eroon. Tässä on täydellinen aikajana Gillian Andersonin poikaystävästä, deittailusta, aviomiehestä, lapsista, suhteesta ja hänen rakkaustarinastaan. Gillian Leigh Anderson, OBE on amerikkalais-brittiläinen näyttelijä. Hän aloitti uransa FOXin X-Filesissa agentti Dana Scullyna. Hänen myöhemmät työnsä sarjoissa The Fall, Hannibal, American Gods, Sex Education ja The Crown todistavat, että näyttelijä tulee vain kauniimmaksi ja lahjakkaammaksi iän myötä. Hänen kokoelmansa sisältää muun muassa Diane Arbusin, Helen Levittin, Cindy Shermanin, Francesco Clementen, Alexis Rockmanin ja Kiki Smithin töitä. Anderson nauttii arkkitehtuurista ja sisustussuunnittelusta, ja hän työskentelee säännöllisesti lattia- ja talosuunnitteluprojekteissa. Hän on myös ilmaissut haluavansa jatkaa multimediahankkeita tulevaisuudessa.

Gillian Anderson aviomies ja hänen tyttärensä

Vuonna 1994 Anderson solmi miehensä Clyde Klotzin, X-Filesin taiteellisen johtajan. Pian tämän jälkeen Anderson tuli raskaaksi ja sai siunauksen miehensä, Clyden tyttärellä. Heidän tyttärensä Piper syntyi vuonna 1995.

Kuvauksissa Gillian tapasi Clyde Klotzin, sarjan silloisen apulaistaiteen johtajan. "Se ei ollut aivan rakkautta ensisilmäyksellä", Gillian sanoo heidän kolmen kuukauden suhteensa. ”Se oli Clyden hymy, joka veti minut ensin puoleensa. Hän oli hyvin hiljainen, karu ja viileä, mutta tajusin pian, että hänellä oli paljon sanottavaa ja että hän oli erittäin älykäs mies. Uudenvuodenpäivänä vuonna 1994 Gillian ja Clyde lensivät Havaijille ja menivät naimisiin golfkentän 17. reiällä. Ainoa toinen läsnäolija oli buddhalainen munkki, joka suoritti seremonian. ”Lähetimme äidilleni ja isälleni kirjeen, jossa annettiin tiukka ohje olla avaamatta sitä ennen uudenvuodenpäivää. Äiti oli jo tavannut Clyden ja isäni oli sinä päivänä hyvällä tuulella, joten he olivat iloisia."

Gillian palasi "X-Filesin" kuvauksiin kaksi päivää myöhemmin. Muutamaa kuukautta myöhemmin tuli uutinen, että hän oli raskaana. Hän tiesi jo, mitä hän halusi tehdä, mutta myönsi, että "ei ajatellut täysin etukäteen tämän päätöksen seurauksia". Ensimmäinen henkilö, jonka hän kertoi kuvauksissa, oli näyttelijä David Duchovny.

Hänen raskautensa oli järkyttävä uutinen Fox-johtajille, mutta Chris Carter jäi jälleen Gillianille ja kieltäytyi vaihtamasta Scullya. "Osa esityksen menestystä on yleisön investointi näihin hahmoihin", hän sanoi.

Gillian sanoi: "Se oli vähän pommi heille [Fox-johtajille]. Sopimuksessani ei ollut olla tulematta raskaaksi, mutta nyt se on."

Chris Carter loi sitten muukalaisen sieppauksen tarinan, joka piti Gillianin poissa kamerasta tarpeeksi kauan synnytystä, synnytystä ja 10 päivän äitiyslomaa varten. "Jalkani turvosivat ja olin uupunut nukkuessani kohtausten välillä", Gillian muistelee. Hänen tyttärensä Piper syntyi 25. syyskuuta 1994. Gillian joutui tekemään odottamattoman keisarinleikkauksen, joka vaati hänen viettämään seuraavat kuusi päivää sairaalassa. Neljä päivää myöhemmin Gillian palasi kuvauskohtauksiin "One Breath" -jaksossa.

Kokemuksesta Gillian sanoi: "Ensimmäisen kauden aikana en tiennyt kuka helvetti olen, saati kuka tämä hahmo oli. Tunnen olevani vahvempi ihmisenä maailmassa nyt. Muistan, kun synnytyksen jälkeen tunsin, ettei mikään viilto, ei hankausta tai kolhuja päähän saa minut vinkumaan uudelleen."

Ylpeä uusi äiti julisti iloisesti: "En voi kuvitella, ettei minulla olisi Piperiä." Hän valitsi Chris Carterin tyttärensä kummisetäkseen. Mutta valitettavasti Anderson ja Klotz erosivat kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 1997.

Lue myös: Jennifer Lawrence poikaystävä, suhde ja aviomies

Myöhemmin vuonna 2004 Anderson solmi seuraavan aviomiehensä, joka oli tuottajan Julian Ozannen kanssa. Kahden vuoden romanttisen seurustelun ja avioelämän jälkeen pari erosi vuotta myöhemmin, vuonna 2006.

Sitten hän seurusteli Mark Griffithin kanssa ja solmi hänen kanssaan vuonna 2006, joka syntyi Andersonin kaksi poikaa, mutta näyttelijä erosi Griffithsistä vuonna 2012. Vuodesta 2016 Anderson on ollut yhteydessä Peter Morganiin, kirjailijaan ja tuottajaan, joka tunnetaan työstään " Kruunu'.

Anderson ei ole koskaan seurustellut X-Files-toverin David Duchovnyn kanssa

Showbiz cheatsheet.com-sivuston mukaan Anderson ja hänen näyttelijänä X-Filesissa David Duchovny naulatsivat näytölle ”he-he-ei-he” -kemian. Molemmat näyttelijät ovat kuitenkin vahvistaneet, että he eivät tulleet niin hyvin toimeen ruudun ulkopuolella. Kuten Variety raportoi: "Duchovny ja Anderson eivät aina olleet niin rauhallisia kuvauksissa, ja he esiintyivät suunnilleen niin kaukana yhtenäisestä rintamasta kuin kaksi ohjaajaa pystyivät."

Lue myös: Scott Disickin ja Sofia Richien ero

Anderson paljasti Daily Mailille, että X-Files-elokuvan kuvaamisen aikana hän ja Duchovny olivat tuskin puhesuhteessa. Mutta näiden kahden näyttelijän ystävyys on kasvanut vuosien varrella. He sanoivat edelleen: "Mitä tahansa suhdetta meillä näyttelijöinä meillä onkin, ansaitsimme. On mukavaa päästä pelaamaan sitä ilman, että koskaan edes tunnet pelaavasi sitä. David ja minä rakastamme toisiamme, tulemme hyvin toimeen ja kunnioitamme toisiamme”, lähteet kertoivat. Lisäksi hän väitti myös, että "hän ei ollut koskaan ollut romanttisessa suhteessa Duchovnyn kanssa".

Gillian Anderson ja Peter Morgan treffit ja ero

Anderson seurusteli Peter Morganin kanssa. Morganilla on takanaan pitkä käsikirjoitusura, erityisen menestyneitä ovat hänen aikakautensa teokset. Anderson pitää asiat melko lähellä rintaa, kun kyse on deittailuelämästään. Hän kieltäytyy kohteliaasti kertomasta yksityiskohtia suhteestaan ​​poikaystävänsä, The Crown -kirjailija Peter Morganin kanssa. Hän sanoi: "En ole skeptinen rakkauden suhteen".

Lue myös: Jessie Nadeau ja PH Cantin Breakup

Äskettäin hän on selittänyt, miksi hän ei asu kumppaninsa Peterin kanssa, sanoen, että heidän suhteensa "loppuu", jos he asuisivat avoliitossa. Elokuussa 2019 kerrottiin, että parit, jotka asuvat yhdessä mutta eivät ole naimisissa, ovat nopeimmin kasvava perhetyyppi Isossa-Britanniassa.

Gillian Andersonin lapset

  • Anderson meni naimisiin ensimmäisen aviomiehensä, Clyde Klotzin, josta hän on siunannut tyttärellä Piper Maru, syntyi 25. syyskuuta 1994.
  • Andersonilla ja entisellä poikaystävällä liikemies Mark Griffithsillä on kaksi poikaa: Oscar, syntynyt 1.11.2006 ja Felix, syntynyt 15.10.2008.
  • Tällä hetkellä Anderson asuu kolmen lapsensa kanssa Lontoossa, jossa hän on asunut vuodesta 2002.

Gillian Andersonin suhde

  • Anderson kertoi Out-lehdelle aiemmista suhteistaan ​​naisiin vuonna 2012.
  • Hän tunnistaa itsensä heteroseksuaaliksi.
  • London Evening Standard -lehden haastattelussa joulukuussa 2014 hän sanoi:

"Olen aktiivisesti heteroseksuaali nainen, joka juhlii kuinka tahansa ihmiset haluavat ilmaista seksuaalisuuttaan."

  • Vuonna 2015 haastattelussa Anderson sanoi, ettei hän ollut sulkeutunut ajatuksesta aloittaa toinen samaa sukupuolta oleva suhde:

”Minulle suhde on toisen ihmisen rakastamista; heidän sukupuolellaan ei ole merkitystä."

Anderson tunnistaa itsensä feministiksi. Elokuussa 2014 Glamour-lehden haastattelussa Anderson sanoi:

"Minulla on feministinen luusto, ja kun kuulen asioita tai näen ihmisten reagoivan naisiin tietyllä tavalla, minulla on hyvin vähän toleranssia." [106] Andersonilla on useita tatuointeja; ne kaikki, kuten hän kuvaili, liittyvät jollain tavalla "mielenrauhaan, oikeaan mieleen, oikeaan toimintaan".

Lue myös: Julianne Hough ja Brooks Laich Ero ja avioelämä

Uusimmat viestit