Justine Ezarik (300 sivun iPhone Bill) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Pittsburghissa Pennsylvaniassa syntyneestä youtuberista Justine Ezarikista eli iJustinesta tuli Internet-kinestesia jakattuaan "300-sivuisen iPhone-laskunsa". Elokuussa 2007 hänestä tuli Internet-meemi. Hänen videonsa syventyi turhaan paperinhukkaan, sillä yksityiskohtainen lasku eritteli kaikki laskutuskauden aikana tehdyt tiedonsiirrot, mukaan lukien kaikki sähköpostit ja tekstiviestit. Videon lataamisen jälkeen video keräsi vain kolmessa päivässä yli 3 miljoonaa katselukertaa. Lisäksi tietotekniikan aikakauslehti Computerworld laski tämän traagisen tapauksen "Technologyn 10 eniten kuolettavan hetken" -listaansa. Tämän lisäksi Justine Ezarik on graafinen suunnittelija ja sketsikoomikko, joka bloggaa videoita nimellä iJustine. Viritä elämäkerta!

Justine Ezarik Age

Kuinka vanha on Justine Ezarik? Hän syntyi 20. maaliskuuta 1984 Pittsburghissa Pennsylvaniassa vanhemmilleen Michelle Ezarikille, liikunnanopettajalle, ja Steve Ezarikille, hiilikaivostyölle. Tällä hetkellä hän on 36-vuotias, kuten vuonna 2020. ”300-sivuisen iPhone-laskun” lataushetkellä hän oli 23-vuotias.

Justine Ezarik korkeus

Kuinka pitkä on Justine Ezarik? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 57 kg tai 125 paunaa. Blondilla kauneudella on runsas, viettelevä ja saaliinhenkinen vartalo. Hän on myös voimistelija ja pitää kehonsa hyvin ehjänä.

Justine Ezarik poikaystävä

36-vuotias Justine Ezarik ei seurustele kenenkään kanssa. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy erittäin luovan sisällön luomiseen youtube-kanavallaan. Itse asiassa äskettäin hän esitteli myös uuden youtube-kanavansa fanien ja tilaajiensa kanssa.

Justine Ezarikin perhe

Hän viettää mielellään vapaa-aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa. Hän on slovakialaista syntyperää. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi nuorempaa siskoa, Breanne ja Jenna. Justine on heistä vanhin. Koulutuksensa mukaan hän ja molemmat hänen sisarensa olivat kunniaopiskelijoita. He kävivät Bentworth High Schoolissa. Lisäksi hän valmistui Pittsburghin teknisestä instituutista ja ansaitsi myös stipendin International Association of Administrative Professionals -yhdistyksen Washingtonin osastolta.

Justine Ezarik ura

Juuri valmistuttuaan hän haki erilaisiin töihin graafisen suunnittelun ja videoeditoinnin alalta. Hän suunnitteli myös oman liiketoimintalinjan perustamista. Mutta kuten tiedämme, suunnitelmat eivät koskaan toimi valvontamme mukaan. Hänen uransa ja omaisuutensa ohjaavat häntä valtavan menestyksen tielle. Pian sen jälkeen hän oli oikeutettu yhdeksi viidestä finalistista Yahoo! Talent Show, Yahoo!:n sponsoroima kilpailu parhaista verkkovideoista, joulukuussa 2006.

Hänen tosi-videobloginsa oli ensimmäinen, joka julkaistiin Justin.tv:ssä. Hän esiintyi myös vieraana televisiosarjassa "The Kill Point" ja viikoittaisessa sarjassa "MacBreak". Hän aloitti oman "lifecasting" -ohjelmansa vuonna 2007. Hän oli ensimmäinen henkilö, joka podcasti jokapäiväisen elämänsä tutoriaaleja, vlogeja ja videoita Internetissä. Itse asiassa hän tarjosi suosituimman elämänpyörän kahden vuoden ajan jatkuvasti. Vuonna 2009 hän lopetti elämänsä lähettämisen. Sen jälkeen hän aloitti näyttelijän-, isännöinti- ja vloggaajan uransa. Hän sai myös vieraita esiintymään ohjelmissa, kuten "Law & Order: Special Victims Unit", "Criminal Minds" ja "The Vampire Diaries", useissa mainoksissa ja isännöi keikkoja sellaisille ohjelmille kuin "Escape Routes". Lisäksi sekä The New York Times että The Wall Street Journal valitsivat Ezarikin sivuston suosituimpien elämänpalojen joukossa lokakuun 2007 numeroissa.

Justine Ezarik 300-sivuinen iPhone-lasku

Hän nalkutti "300-sivuisen iPhone Bill" -videon elokuussa 2007 ja latasi videon YouTubeen. Vain kolmessa päivässä video yleistyi ja ylitti yli 3 miljoonan katselukerran, ja siitä tuli Internet-meemi. Samaan aikaan hän latasi myös videon "300-sivuinen iPhone Bill" muille sosiaalisen median alustoille. Tämän tapauksen jälkeen Apple iPhonen voimakkaasti mainostettu ja odotettu julkaisu, mutta tämä videoleike toi suuret laskut joukkotiedotusvälineiden tietoon. Video sai myös kansainvälistä uutisointia. Myöhemmin, joulukuussa 2007, video keräsi yli 8 miljoonaa katselukertaa. Ezarik ansaitsi myös 5 000 dollarin voiton videopalvelu Revveriltä.

Jonkin verran tämän videon saaman huomion seurauksena hän ja valtava iPhone laskuttivat tunnustuksen cameosta kappaleen "FIRETRUCK" musiikkivideossa. Videon on tehnyt YouTuber Smosh.

Justine Ezarik Net Worth

Kuinka paljon youtuber Justine Ezarikin nettovarallisuus on? Hänen omaisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria.

Justine Ezari Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiJustine Ezarik
NimimerkkiiJustine
Ikä36 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. maaliskuuta 1984
AmmattiNäyttelijä, Youtuber
Kuuluisa300-sivuinen iPhone-lasku
SyntymäpaikkaPittsburgh, Pennsylvania, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
ZodiacVaaka
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'7"

Senttimetrit: 170 cm

Mittarit: 1,70 m

PainoPaino: 57 kg

Paunaa: 125 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Steve Ezarik

Äiti: Michelle Ezarik

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
TreffitYksittäinen
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Aviomies / puolisoEi mitään
TytärEi mitään
PoikaEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoPittsburghin tekninen instituutti
KouluBentworthin lukio
Suosikki
LempinäyttelijäBrad Pitt
SuosikkinäyttelijäKate Winslet
LempiväriMusta
Suosikkikeittiömeksikolainen
Alkoholisti?NA
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetMatkustaminen, voimistelija
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Youtube

Lue myös: Brittani Boren (Youtuber) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Aviomies, Leach-perhe, Faktat

Justine Ezarik Faktat

 • Ezarik julkaisi YouTubeen videon halustaan ​​tilata juustohampurilaista.
 • Se sai 600 000 katselukertaa ensimmäisen viikon aikana.
 • Hän isännöi sosiaalisen median loungea Nickelodeon HALO Awards -tapahtumassa vuonna 2013.
 • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 • Hänellä on siellä valtava fani.
 • Hän on kerännyt miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
 • Hänen harrastuksiaan ovat editointi, valokuvaus ja surffaus.
 • Hän ylitti 1 000 000 000 katselukertaa iJustine YouTube-kanavallaan vuonna 2020.
 • Hän uskoo: "Ole oma itsesi, puhu mistä pidät, käytä alustaasi hyvään ja kytke mikrofonisi. Emme voi korostaa tarpeeksi mikrofonia."
 • Kerran hän halusi olla hyvä kokki.
 • Hän muutti asumaan Los Angelesiin vuonna 2008.

Lue myös: Nick Uhas (Youtuber) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Uusimmat viestit