Annie Ilonzeh (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Annie Ilonzeh on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän nousi kuuluisuuteen näyttelemällä "Maya Wardin" roolia ABC-päiväsaippuaoopperassa General Hospital. Myöhemmin näytteli Kate Princenä ​​Charlie’s Angelsin lyhytaikaisessa ABC-rebootissa. Sitten hänellä oli toistuvia rooleja ohjelmissa, kuten Arrow, Drop Dead Diva ja Empire. Vuonna 2017 Ilonzeh näytteli trillerissä "Til Death Do Us Part". Vuonna 2018 hän alkoi näytellä Emily Fosterina NBC-draamassa Chicago Fire. Hän on myös tunnettu Kidada Jonesin hahmojen roolista elokuvissa All Eyes on Me ja Charlie’s Angels Kate Princenä ​​ja Chicagon tulessa Emily Fosterin roolissa. Viritä elämäkerta!

Annie Ilonzeh Ikä

Annie Ilonzeh on 36-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hänellä on rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on upea vartalo ja viehättävä persoonallisuus. Hän pitää joogasta, vaeltamisesta ja kardioharrastamisesta. Hän käyttää kengän kokoa 6 UK.

Annie Ilonzeh poikaystävä

Annie Ilonzeh on tällä hetkellä poikaystävänsä NBA:n entinen tähti Shaquille O’Neal. Hän seurustelee romanttisesti NBA:n entisen tähden Shaquille O’Nealin kanssa, joka tunnetaan nimellä Shaq. Parisuhde alkoi nousta parrasvaloihin sen jälkeen, kun se lakkasi pitämästä kädestä New Yorkissa vuonna 2019. Itse asiassa pariskunnan välillä on valtava ikäero. Shaq on kymmenen vuotta vanhempi kuin Annie. Shaqin henkilökohtaisen elämän mukaan hän oli naimisissa Shaunie Nelsonin kanssa vuonna 2002. Kaksikko erosi vuonna 2010. Heille siunattiin viisi lasta nimeltä Shareef O'Neal, Shaqir O'Neal, Me'arah O'Neal, Taahirah O'Neal ja Amirah O'Neal.

Annie Ilonzeh Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiAnnie Ilonzeh
NimimerkkiAnnie
Syntynyt23 elokuuta 1983
Ikä36 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiNäyttelijä
TunnettuRoolit esityksissä, kuten Arrow,

Drop Dead Diva ja Empire

SyntymäpaikkaGrapevine City, Texas, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysSekoitettu
HoroskooppiNeitsyt
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJaloissa - 5'7"
Paino55 kg

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Perhe
VanhemmatIsä: Annette Louise

Äiti: Christian Ostita Ilonzeh

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Poikaystävä/treffitShaquille O'Neal
Aviomies/puolisoNA
LapsetNA
Pätevyys
koulutusValmistua
Tulo
NettovarallisuusNoin 1 miljoona dollaria (vuodesta 2020)
Online-yhteystiedot
Linkit sosiaaliseen mediaanInstagram

Annie Ilonzeh Net Worth

Vuodesta 2020 lähtien Annie Ilonzehin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin miljoona dollaria. Hänen ensisijainen tulonlähde on näyttelijänura. Hän saa myös palkkaa mainostajilta ja sponsoreilta.

Annie Ilonzehin perhe

Annie Ilonzeh syntyi Grapevinen kaupungissa Texasissa Yhdysvalloissa vuonna 1983. Hänen horoskooppinsa Neitsyt. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hänen isänsä nimi on Annette Louise ja äidin nimi Christian Ostita Ilonzeh. Hänen isänsä on syntyperäinen nigerialainen ja igbojuuret, kun taas hänen äitinsä on puoliksi puolalaista, puoliksi englantilaista ja amerikkalaista alkuperää. Hänet kasvatettiin neljän sisaruksen kanssa nimeltä Christina, Emily, Jennifer ja Laura. Koulutuksensa mukaan hän valmistui Colleyville Heritage High Schoolista ja meni opiskelemaan rahoitusta Collegessa. Hän liittyi Texasin yliopistoon Arlingtonissa koripallostipendillä.

Annie Ilonzehin ura

Vuonna 2007 Annie aloitti näyttelijänuransa debytoimalla Beckyn roolissa TV-saippuassa How I Met Your Mother. Vuonna 2008 hän esiintyi tv-sarjassa, Älä häiritse. Sitten vuonna 2009 hän näytteli Natashana TV-sarjassa Melrose Place ja teki elokuvadebyyttinsä elokuvasta He's Just Not That into You. Lopulta Annie sai läpimurtoroolin Natashana ABC-päiväsaippuassa, Melrose Place, vuonna 2009. Siitä lähtien , hänet näytettiin tv-ohjelmissa, kuten Entourage, The Game, Arrow, Rush, Graceland, Empire, Chicago Fire ja monet muut. Elokuvissa hän on pelannut elokuvissa Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief, Killer Reality, Peppermint, All Eyez on Me ja Frenemies.

Faktaa Annie Ilonzehista

  • Wiki & Bio: Vuonna 2018 Ilonzeh aloitti Emily Fosterin esittämisen Dick Wolfin Chicago-sarjassa, joka näytteli ensin Chicago Fire -sarjassa.
  • Huhtikuun 16. päivänä 2020 ilmoitettiin, että NBC/Wolf Entertainmentin viranomaiset ilmoittivat Ilonzehille, ettei hän uusiisi sopimustaan, mikä johti hänen jättämiseen sarjasta pian kahden kauden jälkeen.
  • Ilonzeh näytteli ensimmäisen suuren elokuvaroolinsa vuonna 2017 Kidada Jonesin elämäkerraisessa draamassa All Eyez on Me, joka kertoo hiphop-artisti Tupac Shakurista.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisessa mediassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found