Nura Afia (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Nura Afia on yhdysvaltalainen kauneusvloggaaja. Hän mainostettiin tähteeksi vuonna 2016, kun CoverGirl-kosmetiikkayhtiö nimitti hänet yhdeksi brändinsä lähettiläistä. Afia on yrityksen ensimmäinen hijabia käyttävä brändilähettiläs. Lisäksi hänet tunnetaan luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään, nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Sophie Mudd tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Nura Afian Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Nura Afia Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Nura Afia on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Nura Afian ikä

Kuinka vanha on Nura Afia? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. helmikuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Denverissä, CO. Hänen äitinsä Anne syntyi kristittynä Libanonissa sveitsiläis-libanonilaisvanhemmille ja kääntyi islamiin ennen kuin meni naimisiin Afian marokkolaisen isän kanssa. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on isänsä puolelta marokkolainen ja äitinsä puolelta sveitsiläinen libanonilainen. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on viisi sisarusta ja hän kävi Smoky Hill High Schoolia.

Lue myös: SSSniperWolf (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Nura AfiaWiki/Bio
Oikea nimiNura Afia
NimimerkkiNura
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä9. helmikuuta 1993
SyntymäpaikkaDenver, CO
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetLaila
Aviomies/puolisoMashallah
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Nura Afian poikaystävä

Kuka on Nura Afian poikaystävä? Kuuma ja upea YouTube-tähti Nura Afia on romanttisesti sidoksissa aviomieheensä Mashallahiin ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Pariskunnalle on siunattu myös tytär nimeltä Laila. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Nikita Dragun (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Nura Afian nettoarvo

Mikä on Nura Afian nettovarallisuus? Sophie Mudd tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Faktat Nura Afiasta

  1. Vuonna 2011, ollessaan 18-vuotias, Afia meni naimisiin lapsuudenystävän Asef Noorzain kanssa.
  2. Kotona ensimmäisen vauvansa kanssa vuonna 2011 Afia alkoi katsoa kauneusvideoita verkossa.
  3. Hän sai inspiraationsa aloittaa omien videoiden nauhoittaminen perheeltä lainatulla elektroniikalla.
  4. Ajan myötä hän kasvatti kanaviaan saavuttamaan 213 000 YouTube-tilaajaa ja 300 000 Instagram-seuraajaa.
  5. Afia alkoi myös tehdä valokuvauksia ja työskennellä vaatimattomien muotimerkkien kanssa.
  6. Marraskuussa 2016 CoverGirl-kosmetiikka nimesi Afian brändilähettilääksi osana kampanjaa, jossa esiteltiin eritaustaisia ​​malleja.
  7. Hän oli ensimmäinen hijabia pukeutunut malli, joka toimi CoverGirlin brändilähettiläänä, kun hän alkoi mallintaa heidän uutta ripsiväriään nimeltä "So Lashy! BlastPro."
  8. Hän sai monia tukiviestejä musliminaisista, jotka olivat iloisia nähdessään mallin hijabissa, mutta häntä kritisoitiin myös tekopyhyyden vuoksi sekä hijabilla peittelemisestä että huomion hakemisesta meikin avulla.

Lue myös: Amanda Cerny (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found