Sweta Singh (Aaj Tak Journalisti) Wiki, Bio, Palkka, Pituus, Paino, Aviomies, Ikä, Ura, Faktat

Sweta Singh on intialainen toimittaja ja uutisjuontaja. Hän on uutisankkuri ja erikoisohjelmoinnin päätoimittaja Aaj Takissa. Hän aloitti uransa ollessaan vielä ensimmäisen vuoden valmistuttuaan Patnan yliopistosta. Hänet tunnetaan asiantuntijuudestaan ​​urheiluun liittyvissä uutisissa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Sweta Singhin (Aaj Tak Journalisti) Wikistä, elämäkerrasta, palkasta, pituudesta, painosta, aviomiehestä, iästä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Sweta Singh Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Sweta Singh on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit ruskeat silmät ja hiukset.

Sweta Singh Ikä

Kuinka vanha on Sweta Singh? Hänen syntymäpäivänsä osuu vuonna 1996. Tällä hetkellä hän on 24-vuotias. Hänellä on Intian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Patnassa Intiassa.

Sweta SinghWiki/Bio
Oikea nimiSweta Singh
NimimerkkiSweta
Kuuluisa AsToimittaja
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä1996
SyntymäpaikkaPatna, Intia
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusintialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontohindu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriRuskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoSanket Kotkar
Palkka/nettoarvonoin RS. 65 000

Sweta Singh aviomies

Kuka on Sweta Singhin aviomies? Hän on naimisissa Sanket Kotkarin kanssa, joka on ammatiltaan ohjelmistoinsinööri. Hän työskentelee MNC:ssä Intiassa ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Sweta Singhin palkka

Mikä on Sweta Singhin palkka? Kuten vuonna 2020, hänen palkkansa on noin RS. 65 000. Hänen pääasiallinen tulonlähde on toimittajaura.

Sweta Singhin ura

Opiskeluaikanaan hän aloitti mediauransa. Hänellä on useita nimikirjoituksia Times of Indiassa, Patnassa ja Hindustan Timesissa Patnassa ennen kuin hän siirtyi sähköiseen mediaan vuonna 1998. Hänen ohjelmansa Sourav ka Sixer voitti Intian urheilujournalismiliiton (SJFI) parhaan urheiluohjelman palkinnon vuonna 2005. Hän on myös esiintynyt joissakin elokuvissa, kuten Chak De! Intia ja Chakravyuh Aaj Takin uutisjuontajana. Singh esitti myös Patliputran historian ohjelman vuoden 2015 Biharin lakiasäätävän kokouksen vaaleissa.

Faktaa Sweta Singhistä

  1. Hänen miehensä Sanket syntyi ja kasvatti Noidassa, Maharastrassa, ja nyt hän asuu Mumbaissa.
  2. Hän on väitetysti puolustanut hallitusta ja syyttänyt Intian armeijaa 16. kesäkuuta 2020 kiinalaisten ja intialaisten sotilaiden välisestä yhteenotosta todellisen kontrollin linjalla (LAC), jossa kuoli 20 intialaista sotilasta sekä useita kiinalaisia ​​joukkoja.
  3. Hän työskenteli Zee Newsille ja Saharalle ennen tuloaan Aaj Takille vuonna 2002.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hän uskoo: "Elämä on helpompaa ja kauniimpaa, kun näemme hyvän toisissa ihmisissä."

Lue myös: Niharika Acharya (Journalisti) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Koulutus, Faktat

Uusimmat viestit