Meika Woollard (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Meika Woollard on australialainen teini-ikäinen, suosittu lapsi. Hän mainostettiin tähteeksi australialaisen lasten kaupallisena ja muotimallina vain kolmevuotiaana. Hän on poseerannut sellaisille brändeille kuin Myer, Country Road, Witchery ja Bardot Jr. Hän teki sopimuksen IMG Worldwiden kanssa 12-vuotiaana. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu Meika Woollardin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin faktoihin hänestä.

Meika Woollard Pituus & Paino

Kuinka pitkä Meika Woollard on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Meika Woollardin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-24-35 tuumaa. Hän käyttää 30 C:n rintaliivit.

Meika Woollardin ikä

Kuinka vanha on Meika Woollard? Hän syntyi 21. huhtikuuta 2004 Australiassa. Hän on tällä hetkellä 16-vuotias. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Adut Akech (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Etnisyys, Uskonto, Faktat

Meika Woollard Wiki

Meika WoollardWiki/Bio
Oikea nimiMeika Woollard
NimimerkkiMeika
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä16 vuotta vanha
Syntymäpäivä21. huhtikuuta 2004
SyntymäpaikkaAustralia
SyntymämerkkiHärkä
KansallisuusAustralia
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-24-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko30 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Meika Woollardin poikaystävä

Kuka on Meika Woollardin poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli BoxBoyn kanssa.

Meika-Woollard-facts-starsgab

Meika Woollardin nettoarvo

Kuinka paljon Meika Woollardin nettovarallisuus on? Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Meika Woollard Faktat

  1. Meika Woollardilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Sophie Anderton (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit