HRVY (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

HRVY on brittiläinen laulaja ja tv-juontaja. Hän oli juontajana Friday Download -ohjelmassa CBBC:ssä vuosina 2014–2015. Äskettäin, vuonna 2020, hän kilpailee Strictly Come Dancing -sarjan kahdeksastoista sarjassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää räppäri HRVYn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

HRVY Pituus & Paino

Kuinka pitkä on HRVY? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

HRVY:n nettoarvo

Mikä on HRVY:n nettoarvo? Räppäily on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD). Hän ansaitsee myös kohtuullisen määrän rahaa tuotemerkinnöistään.

HRVY Ikä

Kuinka vanha on HRVY? Hänen syntymäpäivänsä osuu 28. tammikuuta 1999. Tällä hetkellä hän on 21-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Kentissä, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

HRVYWiki/Bio
Oikea nimiHarvey Leigh Cantwell
NimimerkkiHRVY
Kuuluisa AsRäppäri, laulaja
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä28. tammikuuta 1999
SyntymäpaikkaKent, Englanti
SyntymämerkkiEnglanti
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 41-28-35 tuumaa
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväOlivia Neill
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

HRVY tyttöystävä

Kuka on HRVY:n tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys 18-vuotiaaseen YouTube- ja TikTok-tähteen Olivia Neilliin. HRVY sanoi: ”Olen tällä hetkellä sinkku, joten tarkoitan… Saatan etsiä rakkautta Strictlystä. Jos se tulee tielleni, jos löydän jonkin verran kemiaa jonkun kanssa ja he sanovat: "Olen masentunut", 100 prosenttia. Se tapahtui Joelle [Suggille], hän sanoi. "Minusta tuntuu, että tanssi on niin intiimiä, että se voi herättää jotain."

Lue myös: Serri (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

HRVY perhe

HRVY:n oikea nimi on Harvey Leigh Cantwell. Hänen äitinsä nimi on Nicky ja isänsä nimeltä Leigh. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi veljeä, Ollie ja Elliot. Koulutuksensa perusteella hän on entinen Leigh Academyn opiskelija Dartfordissa, Kentissä, ja hän lähti vuonna 2015.

HRVY Ura

Hrvyn musiikkiura alkoi vuonna 2013, kun hänen ensimmäinen singlensä ”Thank You” julkaistiin. Hrvy nimettiin tuolloin myös BBC Radio 1:n Brit-listalle. Kesäkuussa 2019 hän teki yhteistyötä eteläkorealaisen NCT Dreamin kanssa SM Entertainmentin alla. Lisäksi Hrvy julkaisee debyyttistudioalbuminsa Can Anybody Hear Me? marraskuuta, 2020.

HRVY:n tosiasiat

  1. Hän esiintyi jaksossa CBBC-lauluohjelmassa Got What It Takes? vuonna 2020.
  2. Hän teki sopimuksen Virgin EMI:n kanssa vuonna 2017, ja hänen debyyttialbuminsa ilmestyy tänä vuonna. Hän on esiintynyt aiemmin CBBC:n Friday Download -ohjelmassa.
  3. Hrvy nimettiin tuolloin myös BBC Radio 1:n Brit-listalle.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Meek Mill (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Perhe, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit