Isabelle Kaif (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Isabelle Kaif on tunnettu intialainen malli ja näyttelijä, joka on kotoisin New Yorkista. Hänet tunnetaan paremmin Bollywood-diivan Katrina Kaifin vanhimpana sisarena. Vuonna 2014 hän teki näyttelijädebyyttinsä Dr. Cabbien kanssa, joka oli Salman Khanin yhteistuotantoelokuva. Isabelle debytoi Karan Lalit Butanin Kwathan kanssa yhdessä Love Yatri -maineisen Aayush Sharman kanssa.

Hänellä on seitsemän sisarusta: kolme vanhempaa sisarta nimeltä Stephanie, Christine ja Natasha sekä kolme nuorempaa sisarta nimeltä Melissa, Sonia ja Isabel sekä vanhempi veli Michael.

Kaifin vanhemmat erosivat hänen ollessaan lapsi, ja hänen isänsä muutti Yhdysvaltoihin. Hän sanoi, että hänen isänsä ei vaikuttanut Kaifiin tai hänen sisaruksiinsa heidän kasvaessaan, ja heidän äitinsä kasvatti heidät. Isänsä poissa ollessa hänen elämästään Kaif sanoi: ”Kun näen ystäviä, joilla on upeat isät, jotka ovat kuin tukipilareita perheilleen, sanon, jospa minulla olisi se. Mutta valituksen sijaan minun pitäisi olla kiitollinen kaikesta muusta, mitä minulla on." Vuonna 2009 The Indian Expressin haastattelussa hän sanoi, ettei ollut yhteydessä isäänsä.

Ikä, pituus, paino ja fyysiset tilastot

Tällä hetkellä Isabelle Kaif on 29-vuotias. Hän tekee täydellisiä fyysisiä tilastoja. Hänen vartalotilastonsa ovat 34-26-35 tuumaa ja hänellä on rintaliivit, joiden koko on 32 B. Hän on myös fitnessfriikki ja antaa aikaa kardioharjoituksiin polttaakseen ylimääräistä rasvaa kehostaan. Hän noudattaa tiukkaa likasuunnitelmarutiinia terveytensä vuoksi. Isabelle Kaif on 5 jalkaa 5 tuumaa korkea ja painaa noin 55 kiloa. Lisäksi hänellä on lumoavan vaaleanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on kuin sisarensa Katrina Kaif ja tekee kaikkensa pitääkseen itsensä kunnossa ja kauneutensa ennallaan.

Bio, vanhemmat ja sisarukset

Isabelle Kaif syntyi 22. maaliskuuta 1986 Hongkongissa. Tällä hetkellä hän asuu Lontoossa, Iso-Britanniassa. Hän on Britannian kansalaisuus. Hänen äitinsä on Suzanne Turquotte ja isänsä Mohammed Kaif. Hän on yksi kahdeksasta sisaruksesta, 7 tytöstä ja 1 pojasta. Hänen isänsä on liikemies ja äitinsä lakimies ja sosiaalityöntekijä. Hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan pieni. Koulutukseltaan hän kävi näyttelijäkoulunsa Lee Strasbourgin teatteri- ja elokuvainstituutissa New Yorkissa.

Isabelle Kaif poikaystävä

Isabelle Kaif seurustelee todennäköisesti poikaystävänsä Harshvardhan Kapoorin kanssa. Hän huomasi usein hänen kanssaan ravintoloissa, teatterissa ja ostoskeskuksissa.

Tämän lisäksi hän rakastaa viettää suurimman osan ajastaan ​​ystäviensä ja perheensä kanssa. Vapaa-ajallaan hän tykkää kokeilla ruoanlaitosta. Hän on myös enemmän musiikkiihminen. Tällä hetkellä hän ei ole naimisissa eikä kihloissa kenenkään kanssa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan Isabelle Kaif seurusteli vuonna 2017 poikaystävänsä Sid Mallyan (näyttelijä, Vijay Mallya’s Son) kanssa. Tämä pari kuitenkin erosi vuonna 2018. Myöhemmin hän solmi suhteen uuden rakastajansa "Sooraj Pancholi" kanssa. Isabelle ei kuitenkaan vahvista tätä uutista.

Isabelle Kaif Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiIsabelle Kaif
NimimerkkiIsabelle
Ikä29 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

6 tammikuuta 1991
AmmattiNäyttelijä
KuuluisaVanhin sisko

Bollywood-diiva Katrina Kaif

SyntymäpaikkaHong Kong
Kansallisuusbrittiläinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontomuslimi (sunni)
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen
ZodiacKauris
Nykyinen asuinpaikka1. Mumbai, Intia.

2. Lontoo, Englanti

Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'5"

Senttimetrit: 165 cm

Mittarit: 1,65 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriVaalean ruskea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Mohammed Kaif

Äiti: Suzanne Turquotte

SisaruksetVeli: Michael Kaif

Sisar: Christine Raphael Duran Spencer, Katrina

Kaif (näyttelijä), Natacha Turcotte,

Melissa Turcotte Roberts, Sonia

Turcotte ja Stephanie Kaif

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävälista1. Sid Mallya

2. Sooraj Pancholi

3. Harshvardhan Kapoor

Nykyinen poikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoAlliantin kansainvälinen yliopisto
KouluYksityinen koulu
Suosikki
LempiväriMusta
LempinäyttelijäSalman Khan, Irfan

Khan ja Leonardo DiCaprio

SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaHobitti, La La Land
Suosikki loma

Kohde

Las Vegas
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin Rs. 26-30 Lacia
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram

Isabelle Kaifin ura

Urastaan ​​​​puhuessani Isabelle Kaif on ollut intohimoinen tanssimiseen jo varhaisesta iästä lähtien, ja hänen sisarensa Katrina Kaif inspiroi häntä suuresti. Näyttelijä Isabelle Kaif aloitti uransa mallina 14-vuotiaana.

Hän on myös malli. Vuonna 2013 hänen näyttelijäuransa lähti pienestä roolista lyhytelokuvassa "summum bonum". Vuonna 2014 hän teki Bollywood-debyyttinsä Salman Khanin yhteistuotannon "Dr. Cabbie', joka sijoittui Kanadaan ja oli tyypillinen kaupallinen elokuva. Hän näytteli myös Hän näytteli brittiläis-intialaisen näyttelijän Kunal Nayyaria vastapäätä kuuluisasta sitcomista Big Bang Theory. Hän on tehnyt monia mainoskampanjoita, kuten Lakme. Hänestä tuli Lakmen kasvot.

Tällä hetkellä vuonna 2020 on tulossa elokuva nimeltä "Kwatha" vastapäätä Salman Khanin lankoa Aayush Sharmaa. Näyttelijä Aayush Sharma esittää elokuvassa sotilasroolin.

Isabelle Kaifin nettoarvo

Isabelle Kaifin on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus tällä hetkellä. Mutta yksi asia, josta voimme kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Isabelle Kaifin intohimo tehdä se näyttelijän urana. Tästä johtuen ei ole yllätys, että Isabelle Kaif on vähitellen nousemassa tähteen, tullakseen yhdeksi alan parhaista näyttelijöistä. Kuten vuonna 2020, Isabelle Kaifin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin Rs. 26-30 Lacia.

Lue myös: Vedika Pinto (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Isabelle Kaif Faktat

  • Hän on vakiintunut Bollywood-näyttelijä, joka syntyi HongKongissa, mutta varttui Lontoossa, Isossa-Britanniassa.
  • Huhutaan, että Salman Khan huomasi Isabelle Kaifin.
  • Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
  • Hän on saanut koulutusta näyttelijänä, ohjaajana ja tanssijana 4 vuoden ajan Los Angelesissa.
  • Katrina sisarensa Katrina Kaifin menestystä Bollywoodissa hän aloitti teatterin tekemisen ja perusti myöhemmin myös teatterituotantoyhtiön.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Alia Bhatt (näyttelijä) poikaystävä, elämäkerta, treffit, pituus, paino, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found