Carlos PenaVega (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Carlos PenaVega on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Häntä mainostettiin tähdelle roolistaan ​​Nickelodeon-sarjassa Big Time Rush Carlos Garcíana. Hän julkaisi ensimmäisen espanjaksi soolosinglensä 4. helmikuuta 2014, nimeltään "Electrico". Tämän lisäksi hän oli myös Big Time Rush -yhtyeen jäsen. Hän oli myös verkon Webheads-peliohjelman isäntä. Hän on myös erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Carlos PenaVegan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Carlos PenaVega Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Carlos PenaVega? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Carlos PenaVegan korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 5 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskipainon ollessa 62 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Carlos PenaVega perhe

Carlos PenaVega isä on espanjalaista ja venezuelalaista syntyperää, ja hänen äitinsä on dominikaaninen. Hän varttui Westonissa, Floridassa. Koulutuksensa mukaan hän osallistui Sagemontin yläkouluun, jossa hän oli cheerleader.

Carlos PenaVega Ikä

Kuinka vanha on Carlos PenaVega? Hän syntyi 15. elokuuta 1989 Columbiassa, MO. Hän on 31-vuotias.

Carlos-PenaVega-age-starsgab

Lue myös: Taylor Zakhar Perez (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Carlos PenaVega Wiki

Carlos PenaVegaWiki/Bio
Oikea nimiCarlos Roberto PeñaVega
NimimerkkiCarlos PenaVega
Kuuluisa AsNäyttelijä ja laulaja
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä15. elokuuta 1989
SyntymäpaikkaColumbia, MO
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 62 kg (136 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
Lapset1. Ocean King PenaVega

2. Kingston James PenaVega

Vaimo/puolisoAlexa Vega
Nettovarallisuusnoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Carlos PenaVega vaimo

Kuka on Carlos PenaVegan vaimo? Elokuussa 2013 PenaVega kihlautui näyttelijä Alexa Vegan kanssa. Pari avioitui 4. tammikuuta 2014 Puerto Vallartassa, Meksikossa, ja molemmat ottivat avioliiton nimekseen PenaVegan. He ovat molemmat uskollisia kristittyjä. Heillä on yhteinen YouTube-kanava, LexLovesLos. Pariskunnan ensimmäinen poika Ocean King PenaVega syntyi joulukuussa 2016. Heidän toinen poikansa Kingston James PenaVega syntyi kesäkuussa 2019. Joulukuussa 2020 he ilmoittivat odottavansa kolmatta lasta.

Carlos-PenaVega-vaimonsa-starsgabin kanssa

Carlos PenaVega nettoarvo

Kuinka paljon Carlos PenaVegan nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen ensimmäinen näyttelijäroolinsa oli vieraileva tähti 15-vuotiaana ER:ssä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

Carlos-PenaVega-perheensä-tähtien kanssa

Carlos PenaVega tosiasiat

  1. Carlos PenaVega -yhtye koostuu PenaVegasta, Kendall Schmidtistä, James Maslowista ja Logan Hendersonista, jotka kaikki laulavat.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän rakastaa tanssia myös laulamisen lisäksi.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän kirjoitti myös kappaleen "Na Na Na" 24/7. Lisäksi BTR aloitti Summer Break Tourin albumin tukena.

Lue myös: Joe Manganiello (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit