Hope Beel (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Hope Beel on amerikkalainen sosiaalisen median vaikuttaja ja malli, joka on saanut mainetta julkaisemalla rohkeita selfieitä Instagramissa. Toisin kuin muut Instagram-mallit, jotka pyrkivät olemaan toistensa laihoja klooneja, Hope Beel tekee asiat eri tavalla – hän esittelee ylpeänä herkullisen vartalonsa. Hän on kuitenkin usein joutunut negatiivisten kommenttien kohteeksi nettipeikkojen taholta, ja jotkut heistä ovat jopa häpeänneet häntä siitä, ettei hän ole erittäin laiha. Mutta vartalopositiivinen malli on kyennyt jättämään negatiivisuuden syrjään ja inspiraationa monille. Yhdessä Instagram-viestissään hän tiivisti koko kokemuksen varsin viisaasti sanoen: "Lopeta anteeksiantaminen sitä, kuka olet, nauruasi, 'hullulta näyttämistäsi'... Lopeta pahoittelu siitä, että olet oma itsesi." Riskeiden valokuvien lisäksi Hope Beelin fanit rakastavat häntä myös erinomaisesta huumorintajusta, mikä näkyy usein hänen viesteissään ja niiden kuvateksteissä. Huolimatta siitä, että hänestä tuli kuuluisa sosiaalisen median vaikuttaja, hän on edelleen sama nöyrä ihminen, joka hän oli aloittaessaan mallintyönsä. Koska hänen kissansa on miljoonia seuraajia eri sosiaalisen median alustoilla ja useita suosituksia, harvat voivat epäillä tätä väitettä. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Hope Beelin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hope Beelin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Hope Beel on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Hope Beel -mitat

Mitkä ovat Hope Beelin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Hope Beel Age

Kuinka vanha on Hope Beel? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. helmikuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Texarkanassa, TX. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Toivo-Beel-ikä

Lue myös: Winnie Harlow (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Hope Beel Wiki/Bio

Toivo BeelWiki/Bio
Oikea nimiToivo Beel
NimimerkkiToivoa
Kuuluisa AsMalli, sosiaalisen median tähti
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä13. helmikuuta 1989
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväJustin Martin
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Hope Beel Boyfriend

Kuka on Hope Beelin poikaystävä? Hän on romanttisessa yhteydessä Justin Martiniin, on työskennellyt laajasti Instagram-tilinsä valokuvaajana.

Toivo-Beel-poikaystävä

Lue myös: Emily Rudd (malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Hope Beel Net Worth

Kuinka paljon Hope Beelin nettoarvo on? Hän julkaisi oman terveysoppaan nimeltä Top Shelf Nutrition. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Hope Beel Facts

  1. Hope Beel tienaa tiettävästi tuhansia dollareita jokaisesta viestistään.
  2. Tämän lisäksi hänen uskotaan myös saavan vakavaa voittoa tavaroidensa myynnistä.
  3. Instagram-tähti ei kuitenkaan aloittanut hopealusikka suussaan.
  4. Hän syntyi maahanmuuttajavanhemmille, ja hänen täytyi tehdä kovasti töitä päästäkseen nykyiseen paikkaan.
  5. Hänen suosionsa räjähti vuonna 2013, kun hän osallistui ensimmäiseen NPC Bikini -kilpailuunsa.
  6. Ihmiset lumoutuivat välittömästi aistillisesta kauneudesta, joka ei uskaltanut esitellä runsasta omaisuuttaan.

Lue myös: Tana Mongeau (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit