Quinton Anderson Reynolds Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vanhemmat, Ura, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

Quinton Anderson Reynolds on tunnettu amerikkalainen kamera-assistentti, digitaalikuvausteknikko, toimittaja, joka työskentelee Hollywoodissa. Hän on syntynyt 31. elokuuta 1988, ja hänet tunnetaan paremmin Burt Reynoldsin adoptoituna poikana. Hän on yhdysvaltalainen näyttelijä, ohjaaja ja elokuva- ja televisiotuottaja, jota pidetään amerikkalaisen populaarikulttuurin seksisymbolina ja ikonina. Lisäksi hänen äitinsä Loni Anderson on amerikkalainen näyttelijä, joka tunnetaan roolistaan ​​vastaanottovirkailija Jennifer Marlowena CBS:n WKRP-sarjassa Cincinnatissa (1978–1982), joka ansaitsi hänelle kolme Golden Globe -palkintoa ja kaksi Emmy-ehdokkuutta. 30-vuotias Star Kid on auttanut monia TV-ohjelmia ja elokuvia, kuten Quija: Origin OF Evil, 100 Degrees Below Zero, Mercenaries, NCIS ja monia muita. Kaiken kaikkiaan voimme sanoa, että hän ei ole television tai elokuvien kasvot, mutta hän on henkilö, joka saa kasvot televisiossa ja elokuvissa näyttämään hyvältä. Katso tämä elämäkerta saadaksesi tietoa hänen syntymäpäivästään, vanhemmistaan, lapsuudestaan, perhe-elämästään, iästä, pituudesta, painosta, urasta, nettovarallisuudesta ja hauskoja faktoja hänestä.

Quinton Reynoldsin ikä

Kuinka vanha on Burt Reynoldsin poika? Tällä hetkellä hän on 32-vuotias. Hän syntyi 31. elokuuta 1988 Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Quinton Reynoldsin vanhemmat ja perhe

Hänen perheeseensä kuuluvat äiti, isä ja sisarukset. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu valkoiseen etniseen alkuperään. Hänen vanhempansa kävelivät käytävää pitkin vuonna 1988, ja heti sen jälkeen he adoptoivat hänet. He kuitenkin erosivat vuonna 1993 vain viiden vuoden avioliiton jälkeen, eikä syytä kerrota vielä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on myös vanhempi sisar nimeltä "Deidra Hoffman". Klaydon Carl “Andy” Anderson ja Burton Milo Reynolds Sr. ovat hänen isoisänsä nimet. Lisäksi Fern H. Reynolds ja Maxine Hazel Kallin ovat hänen isoäitiään. Koulutuksensa mukaan hän on suorittanut taiteen tutkinnon Kalifornian osavaltion yliopistosta. Valmistumisensa jälkeen hän on työskennellyt kamera-assistenttina Hollywood-teollisuudessa.

Quinton Reynoldsin tyttöystävä

Quinton ei ole niin avoin henkilökohtaisesta elämästään ja seurusteluhistoriastaan. Hän pitää itsensä poissa paparazzeista. Lisäksi hän ei myöskään päästä monia ihmisiä sosiaalisen median tileilleen. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Lue myös: Amanda Carter (Bubba Wallace Girlfriend) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Quinton Reynoldsin ura

Urastaan ​​puhuen hän työskentelee kamera-apu- ja kuvantamisteknikona. Hän on tehnyt hienoja projekteja, kuten 100 Degree Below Zero, Ouija: Origin Of Evil Mercenaries ja High School Profession työskennellessään kameroiden kanssa. Samalla tavalla hän on osoittanut taitojaan myös mekaanisella osastolla projekteissa, kuten Chrisman In palm Springs, Starving in Suburbia ja monet muut.

Quinton Reynoldsin nettoarvo

Kuinka paljon Quinton Reynoldsin arvo on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 800 000 dollaria. Hänen isänsä nettokokoelma oli 12 miljoonaa dollaria. Samoin hänen äidillään on myös 12 miljoonan dollarin nettovarallisuus, jonka hän on ansainnut näyttelijäurastaan. Tämän lisäksi hän seisoo 5 jalkaa 10 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa.

Quinton Anderson Reynolds Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiQuinton Anderson Reynolds
NimimerkkiQuinton
Ikä32 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

31. elokuuta 1988
AmmattiKamera-assistentti, toimituksellinen työntekijä
KuuluisaBurt Reynoldsin (amerikkalainen näyttelijä) adoptoitu poika

Loni Anderson (amerikkalainen näyttelijä)

SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacNeitsyt
Nykyinen asuinpaikkaLos Angeles, Kalifornia
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'10"

Senttimetrit: 178 cm

Mittarit: 1,78 m

PainoPaino: 75 kg

Paunaa: 165 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

40-34-35 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriRuskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero9 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 800 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulotEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Burton Leon Reynolds Jr

Äiti: Loni Kaye Anderson

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Deidra Hoffman

SukulaisetIsoisä: Klaydon Carl "Andy" Anderson

& Burton Milo Reynolds Sr

Isoäiti: Fern H. Reynolds & Maxine Hazel Kallin

Setä: James

Hooks Reynolds (Stunttinäyttelijä)

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Tyttöystävä/treffitYksittäinen
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistunut (taidehistoria)
YliopistoKalifornian osavaltion yliopisto
KouluLukio
Suosikki
LempinäyttelijäSawyer Sharbino
SuosikkinäyttelijäAmy Acker
LempiväriVioletti
Suosikkikeittiöitalialainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetTaide, maalaus, matkustaminen
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook, Twitter (ei-aktiivinen)

Lue myös: Tiffany Ortiz (David Ortizin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Quinton Reynoldsin tosiasiat

 • Bio & Wiki: Burt Reynolds on todella lähellä poikaansa.
 • Hän piti häntä myös suurimpana saavutuksensa.
 • Vuonna 1994 Quinton on käynyt läpi vaikean ajanjakson, kun hänen isänsä Burt oli eronnut äidistään "Loni Andersonista".
 • Hänen äitinsä on myös vaatinut hänelle lastenhoitajaa, kun hän vieraili isänsä luona Floridassa.
 • Lisäksi hänen isänsä Reynolds nousi ensin tunnetuksi, kun hän näytteli useissa eri televisiosarjoissa, kuten Gunsmoke (1962–1965), Hawk (1966) ja Dan August (1970–1971).
 • Valmistuttuaan Palm Beach High Schoolista hän osallistui Floridan osavaltion yliopistoon jalkapallostipendillä ja pelasi puolipuolustajaa.
 • Floridan osavaltiossa ollessaan hän asui yliopiston jalkapallolähetystoiminnan harjoittajan ja analyytikko Lee Corson kanssa, ja hänestä tuli myös Phi Delta Theta -veljeskunnan veli.
 • Kuten hänen vanhempansa, Quinton on myös palvellut alaa pitkään.
 • Hän ei ole television tai elokuvien kasvot, mutta hän on henkilö, joka saa kasvot televisiossa ja elokuvissa näyttämään hyvältä.
 • Koska hän on kulisseissa esiintyvä esiintyjä, hän on auttanut monia TV-ohjelmia ja elokuvia, kuten Quija: Origin OF Evil, 100 Degrees Below Zero, Mercenaries, NCIS ja monia muita.
 • Sosiaalisen median tilit: Quinton on asettanut Instagram-tilinsä yksityiseksi.
 • Hän on kuitenkin aktiivinen myös Twitterissä ja twiittasi usein tilillään ja tämä tili on julkinen. Joten kaikki voivat nähdä hänen viestinsä.

Lue myös: Whitney Scott Mathers (Eminemin tytär) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, isä, äiti, sisaret, poikaystävä, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found