Hilary Buckholz-Monrean (Jason Mesnickin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Hilary Buckholz-Monrean on amerikkalainen liikenainen, joka tunnetaan paremmin tosi-tv-tähden Jason Mesnickin entisenä vaimona. Hänen entinen aviomiehensä Jason Mesnick on tosi-tv-tähti, joka on kuuluisa tosi-tv-sarjan The Bachelorette -kauden toiseksi sijoittuneesta kaudesta ja on myös suosittu esiintymisestä tosi-tv-sarjan The Bachelor kaudella 13. Tämän lisäksi Hilary Buckholz-Monrean on myös Evia Eventsin toimitusjohtaja ja omistaja. Yritys on sitoutunut edistämään yrityksiä luomalla digitaalista mediaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Hilary Buckholz-Monreanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, pojasta, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hilary Buckholz-Monrean Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Hilary Buckholz-Monrean on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Hilary Buckholz-Monreanin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Hilary Buckholz-Monrean aika

Kuinka vanha on Hilary Buckholz-Monrean? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Viviana Ortiz (JJ Barean vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Hilary Buckholz-Monrean Wiki

Hilary Buckholz-MonreanWiki/Bio
Oikea nimiHilary Buckholz-Monrean
NimimerkkiHilary
Kuuluisa As1. Tosi-tv-tähti Jasonin entinen vaimo

Mesnick

2. Evia Eventsin toimitusjohtaja ja omistaja

Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetPoika: Ty Mesnick
Aviomies/puolisoJason Mesnick (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Hilary Buckholz-Monrean aviomies ja poika

Kuka on Hilary Buckholz-Monreanin aviomies? Hän meni naimisiin Jason Mesnickin kanssa vuonna 2003 ja sai pojan Tyler 'Ty'n vuonna 2005. Pariskunta erosi vuonna 2007, ja pariskunta jakaa huoltajuuden 15-vuotiaan poikansa Ty Mesnickin kanssa, joka oli suuri osa Jasonin perhettä. tarina hänen kaudestaan.

Lue myös: Ron Fisico (Trish Stratus Aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Hilary Buckholz-Monreanin nettoarvo

Mikä on Hilary Buckholz-Monreanin nettovarallisuus? Yrittäjäura on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Hilary Buckholz-Monrean tosiasiat

  1. Hilary Buckholz-Monreanin entinen aviomies kilpaili The Bachelorette -elokuvan neljännellä tuotantokaudella, joka sai ensi-iltansa 19. toukokuuta 2008.
  2. Hilary on työskennellyt muun muassa Amazonin, Microsoftin ja Starbucksin kanssa.
  3. Hän toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.
  4. Hän on hyvin lähellä poikaansa.
  5. Hän rakastaa treenaamista vapaa-ajallaan.

Lue myös: Vanessa Bryant (Kobe Bryantin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found