Georgina Rodriguez (Cristiano Ronaldon tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Georgina Rodríguez on espanjalainen malli ja entinen myyjä. Hänet tunnetaan paremmin portugalilaisen ammattilaisjalkapalloilijan Cristiano Ronaldon rakastajana. Itse asiassa hän on myös äidin Cristianon tytär, Alana Martina, joka syntyi 12. marraskuuta 2017. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Georgina Rodriguezin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettoarvosta, Perhe, ura ja paljon muuta faktaa hänestä.

Georgina Rodriguezin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Georgina Rodriguez on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 62 kg tai 132 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Mitkä ovat Georgina Rodriguezin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Georgina Rodriguezin ikä

Kuinka vanha on Georgina Rodriguez? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. tammikuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Argentiinan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Buenos Airesissa, Argentiinassa.

Georgina Rodriguezin perhe

Georgina Rodriguezin isän nimi on Jorge Rodríguez, oli argentiinalainen ja hänen äitinsä Ana María Hernández on espanjalainen. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen sisarensa Ivana on myös Instagram-tähti. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Catherine Halliday (Lewis Capaldin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Faktat

Georgina Rodriguez Wiki

Georgina RodriguezWiki/Bio
Oikea nimiGeorgina Rodriguez
NimimerkkiGeorgina
Kuuluisa As1. Malli

2. Portugalin ammattilaisten rakastaja

jalkapalloilija Cristiano Ronaldo

Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä27. tammikuuta 1994
SyntymäpaikkaBuenos Aires, Argentiina
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusargentiinalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 62 kg (132 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväCristiano Ronaldo
TytärAlana Martina
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Georgina Rodriguezin poikaystävä

Kuka on Georgina Rodriguezin poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys portugalilaiseen ammattilaisjalkapalloilijaan Cristiano Ronaldoon. Lisäksi pari toivotti tervetulleeksi myös esikoisensa, Alana Martinan tyttären.

Lue myös: Anne De Paula (Joel Embiidin tyttöystävä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Georgina Rodriguezin nettoarvo

Mikä on Georgina Rodriguezin nettovarallisuus? Mallityö on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Georgina Rodriguezin tosiasiat

  1. Georgina Rodriguez , on kerännyt hämmästyttävät 22 miljoonaa fania sosiaalisessa mediassa.
  2. Cristiano Ronaldon tyttöystävä Georgina Rodriguez näyttää kuumalta ja piristävältä jokaisessa Instagram-tililleen lataamassaan kuvassa.
  3. Hän on yhden maailman legendaarisimman jalkapalloilijan, Cristiano Ronaldon, lumoava tyttöystävä.
  4. Georginan Instagram on täynnä kuvia hänen hämmästyttävästä elämäntyylistään.
  5. Yksi Georginan Instagramin monista teemoista on perhe-elämä.

Lue myös: Bambidoe (Sauce Walka Girlfriend) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found