Clairo (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Clairo eli Claire Cottrill on yhdysvaltalainen pop-laulaja, joka mainostettiin tähdeksi lo-fi-kappaleestaan ​​"Pretty Girl" vuonna 2017 YouTubessa. Hän aloitti musiikin lähettämisen Bandcampille käydessään Concord-Carlisle High Schoolia ennen kuin aloitti julkaista covereita ja kappaleita rap-musiikin DJ-sekoitusten lisäksi SoundCloudissa. Katso tämä koko elämäkerta Clairon iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja faktoista.

Clairon ikä

Kuinka vanha laulaja Clairo on? Hän on 21-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä on 18. elokuuta 1998. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hänen syntymänsä tai muuten oikea nimensä on Claire Cottrill.

Clairon pituus ja paino

Kuinka pitkä Clairo on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,6 metrin tai 1,60 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 53 kg tai 119 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-25-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Clairon poikaystävä

Kuka on Clairon nykyinen poikaystävä? Tällä hetkellä hän on luultavasti sinkku ja keskittyy uraansa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Clairo Bio & Family

Claire syntyi Atlantassa, Georgiassa vanhemmilleen Geoff Cottrillille ja varttui Carlislessa, Massachusettsissa. 13-vuotiaana hän opetti itselleen kitaransoittoa Internet-opetusohjelmista. Myöhemmin hän alkoi lähettää musiikkia Bandcampiin ja SoundCloudiin ja ylläpitää YouTube-kanavaa, jossa hän julkaisi covereita ja lyhytelokuvia. Kappaleen Pretty Girl maineensa jälkeen Clairo allekirjoitti levytyssopimuksen perheensä ja The Fader -lehden yhteyksien avulla. Koulutukseltaan hän osallistui Syracuse Universityyn.

Clairo Wiki

Oikea nimiClaire Cottrill
AmmattiPop-laulaja
Ikä21 vuotias
Korkeus5 jalkaa 3 tuumaa (1,6 m)
Paino119 lb (53 kg)
PoikaystäväYksittäinen
Kehon mitat34-25-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Kengännumero5 (USA)
NettovarallisuusNoin 100 000 Yhdysvaltain dollaria

Clairon ura

Uran aikajana: Vuoden 2017 lopulla, kun hänen kappaleensa Pretty Girl -video levisi YouTubessa, hän kiinnittää median ensimmäiset katseet. Hän aloitti musiikin lähettämisen Bandcampille käydessään Concord-Carlisle High Schoolia ennen kuin aloitti julkaista covereita ja kappaleita rap-musiikin DJ-sekoitusten lisäksi SoundCloudissa. Hän ylläpiti myös YouTube-kanavaa, jonne hän julkaisi covereita ja lyhytelokuvia. Kaiken tämän lisäksi hän on sosiaalisen median tähti ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Lil Mosey (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Tyttöystävä, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Clairon nettoarvo

Mikä on Clairon nettovarallisuus? Hänen omaisuutensa arvioidaan noin 100 000 dollariksi. Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän ansaitsee myös kohtuullisen summan rahaa mainostajiltaan ja sponsoreiltaan.

Faktaa Clairosta

  1. 17-vuotiaana hänellä diagnosoitiin juveniili nivelreuma.
  2. Toukokuussa 2018 hän ilmestyi biseksuaalina faneilleen Twitterin kautta.
  3. Haastattelussa hän selitti, että ystävien saaminen yliopistossa auttoi häntä selviytymään, koska he olivat avoimesti homoja, ja hän inspiroi "heidän luottamuksestaan ​​ja halukkuudestaan ​​paljastua".
  4. 13-vuotiaana hän alkoi äänittää musiikkia iPhonellaan.
  5. Hänen koko nimensä on Claire Cottrill.
  6. Jotkut verkkoyhteisöt arvostelivat hänen kommenttejaan epärehellisiksi väittäen, että hänen ammattiuransa syntyi nepotismista.
  7. Clairoa hallinnoivat Mike Ahern ja Jimmy Bui.
  8. Vuoden 2017 lopulla Corcoranin lahjakkuustoimisto Haight Brand värväsi hänet asiakkaakseen.
  9. Hänen isänsä Geoff, markkinointipäällikkö, joka toimi aiemmin korkeissa tehtävissä Procter & Gamblessa, Coca-Colassa, Starbucksissa, Conversessa ja MusiCaresissa.
  10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoonia käyttäjiä.

Lue myös: Emmy Raver-Lampman (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found