Jill Baffert (Bob Baffertin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Jill Moss Baffert on amerikkalainen entinen televisiotoimittaja ja WLKY-TV:n ankkuri, ja tällä hetkellä hän on kotiäiti ja hevosomistaja Louisvillessä. Hänet tunnetaan paremmin Bob Baffertin puolisona.

Lisäksi hänen miehensä Baffert on amerikkalainen kilpahevosten kouluttaja, joka koulutti vuoden 2015 Triple Crown -voittaja American Pharoahin ja 2018 Triple Crown -voittaja Justifyn. Baffertin hevoset ovat voittaneet viisi Kentucky Derbyä, seitsemän Preakness Stakea, kolme Belmont Stakea ja kolme Kentucky Oaksia. Linkki elämäkerrassa!

Jill Baffertin elämäkerta

Jill Baffert syntyi vuonna 1966 ja varttui Nashvillessä, Tennesseessä. Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Lisäksi hän on miehensä tavoin erittäin intohimoinen ratsastuksen alalla. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu ja valmistui taiteen ja kulttuurin alalta.

Wiki
Koko nimiJill Moss Baffert
NimimerkkiJill
AmmattiHevoskouluttaja, entinen ankkuri
Syntymäpäivä1966
Ikä54 vuotta
KuuluisaBob Baffertin vaimo
SyntymäpaikkaYhdysvallat
Nykyinen asuinpaikkaKalifornia
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristillinen
Horoskooppi-merkkiSyöpä
Fyysiset tilastot
KorkeusMittari: 1,65 m,

Senttimetri: 165 cm,

jalka tuuma: 5′5″

PainoPaino: 62 kg,

Paunaa: 136 lbs

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

36-32-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriPlatinablondi
Onko sinulla tatuointeja?Ei
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Suhteet
SiviilisäätyNaimisissa
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Aviomies / puolisoBob Baffert
AvioliittopaikkaCoronado, Kalifornia, Yhdysvallat
LapsetPoika: hiihtäjä Bode Miller

Tytär: Ei tiedossa

HarrastuksetRatsastus ja koulutus
Nettovarallisuus
NettovarallisuusNoin 200 000 dollaria
Aviomiehen tulot10 miljoonaa dollaria dollaria

Jill Baffert aviomies

Jill Baffertin aviomiehen nimi on "Bob Baffert". Pariskunta solmi vuonna 2002. Hänen miehensä Bob selvisi sydänkohtauksesta maaliskuun lopussa 2012 ollessaan Dubaissa maailmanluokan kilpailussa Meydanissa.

Aluksi kaksikko tapasi vuoden 1998 Kentucky Derbyssä, kun Jill isännöi Churchill Downsin televisio-ohjelmaa. Tällä hetkellä paria on siunattu myös yhteisellä pojalla nimeltä "Skier Bode Baffert", joka syntyi vuonna 2004. Tällä hetkellä Jill asuu Kaliforniassa Bobin ja heidän poikansa Boden kanssa.

Lisäksi entinen Bob Baffert oli naimisissa Sherry Baffertin kanssa. Entisellä pariskunnalla oli myös neljä lasta nimeltä Taylor Baffert, Canyon Baffert, Forest Baffert ja Savannah Baffert. Myöhemmin, elokuussa 2001, he hakivat avioeroa joidenkin henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Jill Baffertin nettoarvo

Kuinka paljon Jill Baffertin nettovarallisuus on? Hänen omaisuutensa on noin 200 000 dollaria. Hänen miehensä Bobin arvo on noin 10–15 dollaria.

Jill Baffertin ikä

Kuinka vanha Jill Baffert on? Kuten vuonna 2020, hänen ikänsä on 54 vuotta. Hän on kotoisin Yhdysvalloista ja hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän on omistanut useita arvostettujen panosten voittajia, mukaan lukien Misremembered, Contested ja Maybellene. Baffert on palvellut tai toimii tällä hetkellä useissa johtokunnissa, mukaan lukien Old Friends, Thoroughbred Aftercare Alliance ja poikansa koulun vanhempi hallitus.

Jill Baffertin faktat

 • Wiki & Bio: Jill Baffert puhuu: "Tätä alaa ohjaavat tuhannet ihmiset, jotka rakastavat hevosia, ja halusimme antaa heille äänen" -Jill Baffert.
 • Jillin aviomies Bob Baffert, jolla on kolminkertainen kruunupalkinto.
 • Hänen suurin saavutuksensa on ollut auttaa heidän poikaansa Bodea pukeutumaan legendaariseksi hevoskouluttajaksi.
 • ESPN:n mukaan Jill vei kelttiperuukin miehensä stylistille saadakseen tämän valkoiset hiukset juuri sopivat heidän poikansa Halloween-asuun.
 • Kuva ja fyysiset tilastot: Jill Baffert seisoo 5 jalkaa 5 tuumaa korkealla.
 • Hän painaa noin 62 kg tai 136 paunaa.
 • Jill Baffert kehon mitat ovat 36-32-35 tuumaa.
 • Hänellä on tummanruskeat silmät ja platinavaaleat hiukset.
 • Lisäksi hänen miehensä Bob varttui maatilalla Nogalesissa, Arizonassa, missä hänen perheensä kasvatti karjaa ja kanoja.
 • Kun hän oli 10-vuotias, hänen isänsä osti Quarter Horseja ja harjoitteli niillä kilpaa hiekkaradalla.
 • Teini-iässä hän työskenteli jockeyna 100 dollarilla päivässä epävirallisissa Quarter Horse -kilpailuissa Nogalesin laitamilla.
 • Hän siirtyi sieltä kilpailemaan laillistetuilla radoilla, jolloin hän voitti ensimmäisen voittonsa 17-vuotiaana vuonna 1970.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found