Eiza Gonzalez Wiki, Bio, Pituus, Paino, Suhde, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Eiza Gonzalez on tunnettu meksikolainen näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä. Hän mainostettiin tähdeksi debyyttiroolistaan ​​Lola Valentena meksikolaisessa musiikkielokuvassa Lola, érase una vez ja näytteli myöhemmin pääroolissa Clara Molina Nickelodeonin teinidraamassa Sueña conmigo. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Eiza Gonzalezin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Eiza Gonzalezin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Eiza Gonzalez on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Eiza Gonzalezin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Eiza Gonzalez Bio, Age & Early Life

Kuinka vanha on Eiza Gonzalez? Hänen syntymäpäivänsä osuu 30. tammikuuta 1990. Hän on 31-vuotias. Hänellä on Meksikon kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Caborcassa, Meksikossa. Hänen äitinsä on malli nimeltä Glenda Reyna ja isä nimeltä Carlos González. Hänen isänsä kuoli moottoripyörä-onnettomuudessa, kun hän oli 12-vuotias; hän on maininnut isänsä kuoleman vahvana vaikutuksena urallaan. Koulutukseltaan hän suoritti kaksi vuotta kolmivuotisen kurssin Televisan näyttelijäkoulussa.

Eiza-Gonzalez-korkeus

Eiza Gonzalez -suhde, poikaystävä ja treffit

Kuka on Eiza Gonzalezin poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Pepe Diazin kanssa vuosina 2011–2013 ja sitten hänen kanssaan From Dusk Till Dawn -näyttelijänä D.J. Cotrona vuosina 2014–2016. Vuonna 2018 hän seurusteli Josh Duhamelin kanssa. Hän seurusteli Timothée Chalametin kanssa vuonna 2020.

Eiza Gonzalez Wiki

Eiza GonzalezWiki/Bio
Oikea nimiEiza González Reyna
NimimerkkiEiza Gonzalez
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä30. tammikuuta 1990
SyntymäpaikkaCaborca, Meksiko
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusmeksikolainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6,5 (USA)
PoikaystäväLuettelot1. Pepe Diaz

2. D.J. Cotrona

3. Josh Duhamel

4. Timothée Chalamet

puolisoNA
Nettovarallisuus32 miljoonaa dollaria (USD)

Eiza Gonzalezin nettoarvo

Kuinka paljon Eiza Gonzalezin nettovarallisuus on? Vuonna 2012 hän otti pääosan telenovelaroolin Amores Verdaderosissa. Hän keskeytti näyttelijäkoulun vuonna 2007, kun hän sai ensimmäisen telenovelaroolinsa Lola, érase una vez -elokuvassa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 32 miljoonaa dollaria (USD).

Eiza-Gonzalez-faktoja

Lue myös: Isabella Alexander (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Eiza Gonzalezin ura

Eiza Gonzalez opiskeli näyttelemistä M&M Studiossa, näyttelijäkoulussa Mexico Cityssä, jota johtaa kuuluisa näyttelijä, vuoteen 2004 asti. Marraskuussa 2013 hänet ilmoitettiin tuottaja Robert Rodriguezin näyttelijäjäseneksi. González on ollut useiden merkkien tiedottaja.

Eiza Gonzalezin tosiasiat

  1. Eiza Gonzalezilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän on ansainnut yli 2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. González allekirjoitti sopimuksen EMI Televisan kanssa oman albuminsa nauhoittamisesta sooloartistina loppuvuodesta 2008.

Lue myös: Lulu Lambros (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit