Perrie Edwards (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Perrie Edwards on englantilainen laulaja. Hän nousi parrasvaloihin, kun hänestä tuli brittiläisen tyttöryhmän Little Mix jäsen. Hänen ensimmäinen koe X Factorissa oli Alanis Morissetten "You Oughta Know", kun hän oli vain 18-vuotias. Lisäksi ryhmä perustettiin The X Factorin kahdeksannessa sarjassa vuonna 2011, ja siitä tuli ensimmäinen ryhmä, joka voitti kilpailun ja on sittemmin myynyt yli 50 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, mikä tekee niistä yhden kaikkien aikojen myydyimmistä tyttöryhmistä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Perrie Edwardsin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Perrie Edwardsin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Perrie Edwards? Hän on pitkä, 5 jalkaa ja 5 tuumaa pitkä ja painaa 58 kiloa. Tällä hetkellä hän on nyt 27-vuotias, ja hänen ulkonäkönsä lumoaa edelleen tuhansia hänen fanejaan. Hänellä on ruskeat vaaleat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Perrie Edwards Bio, Age & Early Life

Kuinka vanha on Perrie Edwards? Hänen syntymäpäivänsä osuu South Shieldsiin Englantiin. Hän on 29-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi South Shieldsissä Englannissa. Hänen äitinsä nimi on Debbie Duffie ja isänsä nimi Alexander Edwards, jotka molemmat ovat laulajia. Hänellä on nuorempi sisarpuoli nimeltä Caitlin. Hän alkoi seurustella jalkapalloilija Alex Oxlade-Chamberlainin kanssa vuonna 2016. Edwards asui Hamiltonissa, Uudessa-Seelannissa kaksi vuotta teini-ikäisenä.

Perrie-Edwards-pituus

Lue myös: Conan Gray (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Perrie Edwards Wiki

Perrie EdwardsWiki/Bio
Oikea nimiPerrie Louise Tähti Edwards
NimimerkkiPerrie Edwards
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä10. heinäkuuta 1993
SyntymäpaikkaSouth Shields, Englanti
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväAlex Oxlade-Chamberlain
puolisoNaimaton
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Perrie Edwards Deittailu, suhde ja poikaystävä

Kuka on Perrie Edwardsin poikaystävä? Hän on seurustellut englantilaisen ammattilaisjalkapalloilijan Alex Oxlade-Chamberlainin kanssa helmikuusta 2017 lähtien. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän alkoi seurustella toukokuussa 2012 laulaja Zayn Malikin kanssa. Pari kihlautui elokuussa 2013, mutta erosi elokuussa 2015.

Perrie Edwardsin ura ja nettoarvo

Mikä on Perrie Edwardsin nettovarallisuus? Hän esiintyi koulun lauluesityksissä, mutta ei koskaan ajatellut itseään suurena laulajana. Hän auttoi Little Mixiä tulemaan ensimmäiseksi tyttöbändiksi, joka voitti X Factor -laulukilpailun cover-versiollaan Alanis Morissetten kappaleesta ”You Oughta Know”. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Perrie-Edwards-faktoja

Lue myös: Meek Mill (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Perhe, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Perrie Edwardsin tosiasiat

  1. Perrie Edwards on julkaissut kuusi albumia yhtyeen kanssa, DNA (2012), Salute (2013), Get Weird (2015), Glory Days (2016), LM5 (2018) ja Confetti (2020).
  2. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hänellä on Instagram-tilillään yli 11 miljoonaa seuraajaa.
  4. Hänellä on ruokatorven atresia, joka on vastuussa hänen vatsassaan olevasta bisektioarpista ja anosmiasta.
  5. Huhtikuussa 2019 Perrie jakoi kamppailunsa Anxietyn kanssa Instagramin kautta.

Lue myös: Rico Nasty (laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Poika, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit