Phoebe Tonkin (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Phoebe Tonkin on tunnettu australialainen näyttelijä ja malli. Hän mainostettiin tähteyttä Cleo Sertorin roolissa H2O:ssa: Just Add Water, Fiona Maxwellin Tomorrow, When the War Begin, Faye Chamberlainin The Secret Circlessä ja Hayley Marshallin roolissa CW-sarjassa The Vampire Diaries ja sen sivusarjassa The Originals. . Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Phoebe Tonkinin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Phoebe Tonkinin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Phoebe Tonkin on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,72 metrin tai 172 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Phoebe Tonkinin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B.

Phoebe Tonkinin ikä

Kuinka pitkä Phoebe Tonkin on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 12. heinäkuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Sydneyssä, Australiassa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Lulu Lambros (näyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Phoebe Tonkin Wiki

Phoebe TonkinWiki/Bio
Oikea nimiPhoebe Jane

Elizabeth Tonkin

NimimerkkiPhoebe Tonkin
Kuuluisa AsTV-näyttelijä
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä12. heinäkuuta 1989
SyntymäpaikkaSydney, Australia
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusaustralialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväPaul Wesley

(Erosi)

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2,3 miljoonaa dollaria (USD)

Phoebe Tonkinin poikaystävä

Kuka on Phoebe Tonkinin poikaystävä? Vuonna 2013 hän oli suhteessa Paul Wesleyyn. Myöhemmin pari erosi vuonna 2017. Hän seurusteli myös Phantom Planet -laulaja Alex Greenwaldin kanssa.

Phoebe Tonkin Net Worth

Mikä on Phoebe Tonkinin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,3 miljoonaa dollaria (USD). Hän esiintyi erilaisissa mainoksissa ja toimi mallina Teen Voguelle ja kävi tanssikursseja Australian Theatre for Young People -teatterissa.

Phoebe Tonkinin ura

Phoebe Tonkin aloitti uransa varhaisessa iässä. Hän osallistui klassisen baletin, hip hopin, nykytanssin ja stepptanssin tanssikursseille neljävuotiaana. Hän aloitti kurssit Australian Theatre for Young People -teatterissa Wharf Theatressa. Tonkin valmistui Queenwood School for Girlsistä 12-vuotiaana.

Lue myös: Lily Collins (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Nettoarvo, Faktat

Hänet valittiin Cleo Sertorin rooliin australialaisessa lasten televisiosarjassa H2O: Just Add Water vuonna 2005. Hän on esiintynyt myös muissa australialaisissa televisio-ohjelmissa Packed to the Rafters ja Home and Away.

Phoebe Tonkinin perhe

Phoebe Tonkinin äidin nimi on Jannyfer ja isän nimi on Nicholas. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko nimeltä Abby. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Phoebe Tonkin tosiasiat

  1. Phoebe Tonkin on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  3. Hän esiintyi Miles Fisherin vuoden 2011 singlen "Don't Let Go" musiikkivideossa.
  4. Hän auttoi myös Witcheryn lifestyle-vaatemalliston lanseerauksessa vuonna 2015.
  5. Hän on esiintynyt useissa mainoksissa.
  6. Hän on koristellut useiden aikakauslehtien kansia, kuten Girlfriend, Teen Vogue, Elle Australia, Complex, Miss Vogue, Vogue Australia, Dolly ja Free People.

Lue myös: Gwyneth Paltrow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found