Lil TJAY (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Lil TJAYn oikea nimi on Tione Jayden Merritt. Hän on tunnettu amerikkalainen räppäri, laulaja ja lauluntekijä. Hän mainostettiin tähteyttä singlellään "F.N" ja "Brothers". Tämän lisäksi hän on myös aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu Lil TJAYn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Lil TJAY Pituus ja paino

Kuinka pitkä Lil TJAY on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 63 kg tai 138 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Lil TJAY:n nettoarvo

Kuinka paljon Lil TJAY:n nettoarvo on? Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Vuonna 2017 Lil Tjay aloitti musiikin julkaisemisen SoundCloudissa. Hänen yhteistyönsä Polo G:n kanssa, "Pop Out", joka nousi Billboard Hot 100 -listan sijalle 11. Lil TJAYn nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lil TJAY Tyttöystävä

Kuka on Lil TJAY:n tyttöystävä? Hän ei ole antanut näkemyksiä henkilökohtaisesta elämästään. Hän on luultavasti sinkku ja nauttii elämästään täysillä.

Lil TJAYWiki/Bio
Oikea nimiTione Jayden Merritt
NimimerkkiLil TJAY
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä30. huhtikuuta 2001
SyntymäpaikkaBronx, NY
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 63 kg (138 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-35 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Lue myös: Lil Nas X (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lil TJAY perhe

Kuinka vanha on Lil TJAY? Hänen syntymäpäivänsä osuu 30. huhtikuuta 2001. Tällä hetkellä hän on 19-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Bronxissa, NY. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on hyvin koulutettu ja tällä hetkellä hän on keskittynyt hyvin uraansa.

Lil TJAY Ura

Lil TJAY aloitti laulajauransa vuonna 2017. "Resume", yksi hänen ensimmäisistä kappaleistaan, julkaistiin, kun Tjay oli 16-vuotias. Tjay kilpaili ja sijoittui ensimmäiseksi Coast 2 Coast LIVE NYC All Ages Editionissa. Hän äänitti Lil Tutin kanssa kappaleen, joka julkaistiin syyskuussa 2017 nimeltä "Don't Gotta Explain". Laulajan lisäksi hän on myös sosiaalisen median tähti ja hänellä on valtava fani.

Lil TJAY Faktat

  1. 11. elokuuta 2020 Lil Tjay sisällytettiin XXL:n vuoden 2020 fuksikurssille.
  2. Hän on myös esiintynyt kolmipäiväisellä Rolling Loud Miami -musiikkifestivaaleilla Migosin, Travis Scottin ja Kid Cudin kanssa Miami Gardensissa Floridassa toukokuussa 2019 ja Los Angelesin festivaaleilla joulukuussa.
  3. Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.
  4. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
  5. Hänellä on myös sisaruksia.

Lue myös: Rosie McClelland (laulaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit