Tom Selleck (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, kumppani, vaimo, perhe, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Tom Selleck on amerikkalainen veteraaninäyttelijä ja elokuvatuottaja, joka on näytellyt useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa. Hänen läpimurtoroolinsa näytteli yksityisetsivä Thomas Magnumia televisiosarjassa Magnum, P.I. Myöhemmin hän esiintyi Frank Reaganina Blue Bloodsissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Tom Selleckin Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, kumppaniin, vaimoon, perheeseen, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Tom Selleck -kumppani

Kuka on Tom Selleckin kumppani? Selleck oli naimisissa malli Jacqueline Rayn kanssa vuosina 1971–1982. Kun hän oli tuolloin naimisissa Jacquelinen kanssa, hän adoptoi tämän pojan, Kevin Shepardin, amerikkalaisen rock-yhtyeen Tonicin entisen rumpalin. Myöhemmin, 7. elokuuta 1987, Selleck meni naimisiin Jillie Joan Mackin kanssa. Pariskuntaa on myös siunattu 16. joulukuuta 1988 syntynyt tytär Hannah.

Tom Selleck Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Tom Selleck on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Tom Selleck Ikä

Kuinka vanha on Tom Selleck? Hänen syntymäpäivänsä osuu 29. tammikuuta 1945. Tällä hetkellä hän on 75-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Detroitissa, MI. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Tom SelleckWiki/Bio
Oikea nimiThomas William Selleck
NimimerkkiTom Selleck
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä75-vuotias
Syntymäpäivä29. tammikuuta 1945
SyntymäpaikkaDetroit, MI
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,79 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 44-32-39 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
Vaimo/puolisoJillie Joan Mack
Nettovarallisuusnoin 23 miljoonaa dollaria (USD)

Tom Selleck Etnisyys

Tom Selleckin isä oli pääasiassa englantilaista syntyperää, mutta hänellä oli myös kaukaisia ​​saksalaisia ​​syntyperäjä, kun taas hänen äitinsä oli englantilaista syntyperää. Täysin isän sukupolven kautta Selleck on englantilaisen kolonistin David Selleckin suora jälkeläinen, joka muutti Massachusettsiin Somersetista Englannista vuonna 1633. Tämän linjan kautta Selleck on perheensä 11. sukupolvi, joka on syntynyt Pohjois-Amerikassa.

Tom Selleckin nettoarvo

Mikä on Tom Selleckin nettovarallisuus? Selleck esiintyi ensimmäisen kerran televisiossa korkeakouluikäisenä The Dating Game -ohjelmassa vuonna 1965 ja uudelleen vuonna 1967. Pian sen jälkeen hän esiintyi Pepsi-Cola-tuotteiden mainoksissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 23 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Sawyer Sharbino (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Sisaret, Perhe, Ura, Faktat

Tom Selleckin ura

Hän ansaitsi yrityshallinnon stipendin Etelä-Kalifornian yliopistossa saatuaan koripallostipendin. Hänellä oli sivurooli Friendsissä tohtori Richard Burken roolissa, mikä toi hänet ehdolle Primetime Emmy -palkinnon saajaksi komediasarjan erinomaisesta vierailijanäyttelijästä.

Tom Selleckin perhe

Selleck syntyi Detroitissa, Michiganissa, vuonna 1945. Hänen äitinsä on Martha Selleck ja isän nimi on Robert Dean Selleck, joka oli johto- ja kiinteistösijoittaja. Lisäksi Selleckin perhe muutti Sherman Oaksiin Kaliforniaan hänen lapsuutensa aikana. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi veli Robert ja sisar Martha sekä nuorempi veli Daniel.

Tom Selleck koulutus

Selleck valmistui Grant High Schoolista vuonna 1962. Nuorempana vuonna, koripallostipendin avulla, Selleck siirtyi Etelä-Kalifornian yliopistoon, jossa hän pelasi USC Trojansin miesten koripallojoukkueessa. Kun Selleck opiskeli pääaineenaan liiketaloutta vanhempana vuonna, hän jätti opinnot kesken. Myöhemmin Selleck opiskeli näyttelemistä Beverly Hills Playhousessa Milton Katselasin johdolla.

Tom Selleck Faktat

  1. Hän aloitti uransa pienissä osissa pienissä elokuvissa, mukaan lukien Myra Breckinridge.
  2. Selleck on innokas jääkiekkofani.
  3. Hän on ollut National Rifle Associationin hallituksen jäsen.
  4. Selleck ja hänen perheensä asuvat Thousand Oaks-Westlake Villagessa Kaliforniassa 60 hehtaarin avokadotilalla Hidden Valleyssä, jonka omisti aiemmin Dean Martin.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Will Brittain (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found