Edward Abel Smith (Kate Winsletin aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Edward Abel Smith, joka tunnetaan myös nimellä Ned Rocknroll, on näyttelijä Kate Winsletin nykyinen aviomies. Hän on englantilainen näyttelijä. Hänet tunnetaan erityisesti työstään aikakausinäytelmissä, ja hän esittää usein ahdistusta vaivaamia naisia. Winslet on saanut useita tunnustuksia, mukaan lukien kolme British Academy Film Awards -palkintoa, ja on yksi harvoista esiintyjistä, jotka ovat voittaneet Academy-, Emmy- ja Grammy-palkinnot. Lisäksi Edward on näyttelijän Kate Winsletin kolmas aviomies. Lomaillessaan Richard Bransonin kartanolla Necker Islandilla vuonna 2011 Winslet tapasi veljenpoikansa Edward Abel Smithin talopalon aikana. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Edward Abel Smithin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Edward Abel Smith Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Edward Abel Smith? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,90 metrin tai 190 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 142 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Edward Abel Smithin ikä

Kuinka vanha on Edward Abel Smith? Hän on syntynyt vuonna 1978. Hän on 42-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Jada Paul (Chris Paulin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Edward Abel SmithWiki/Bio
Oikea nimiEdward Abel Smith
NimimerkkiEdward
Kuuluisa AsNäyttelijän aviomies

Kate Winslet

Ikä42-vuotias
Syntymäpäivä1978
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,90 m)
Painonoin 67 kg (142 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
LapsetKarhu
Vaimo/puolisoKate Winslet
Nettovarallisuusnoin 25 miljoonaa dollaria (USD)

Edward Abel Smithin vaimo

Kuka on Edward Abel Smithin vaimo? Hän oli naimisissa kuuluisan näyttelijä Kate Winsletin kanssa. He ovat olleet onnellisesti naimisissa vuodesta 2012, ja pari toivotti ensimmäisen yhteisen lapsensa, nimeltä Bear, tervetulleeksi joulukuussa 2013. Titanic-tähti oli rakastunut Nediin Neckerin matkalla elokuussa 2011 huolimatta siitä, että hän saapui saarelle on-off-poikaystävänsä mallin Louisin kanssa. Dowler ja juuri tämän matkan aikana Kate pelasti Sir Richardin 90-vuotiaan äidin tulipalolta. Lisäksi muutettuaan takaisin Englantiin Winslet osti 3,25 miljoonan punnan arvoisen kiinteistön meren rannalta West Witteringistä, Sussexista, jossa hän asuu Smithin ja lastensa kanssa. Ja nyt, kun Kate Winslet, 43, ja Ned Rocknrollin poika Bear Blaze, 5, vanhenevat, näyttelijän omalaatuinen aviomies on kuulemma päättänyt peruuttaa nimenmuutoksensa vuodesta 2008 lähtien.

Lue myös: Savannah Brinson (LeBron Jamesin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Edward Abel Smithin nettoarvo

Mikä on Edward Abel Smithin nettovarallisuus? Hän on yrittäjä ja on ansainnut runsaasti rahaa ammatistaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 25 miljoonaa dollaria (USD).

Edward Abel Smithin tosiasiat

  1. Edward Abel Smith on vaihtanut nimensä Ned Rocknrollista takaisin Edward Abel Smithiksi, koska "hän haluaa näyttää esimerkkiä" sen lisäksi, että hän ei halua nolata poikaansa.
  2. Hän on erittäin iloinen ihminen.
  3. Hän ei koskaan ota elämää niin vakavasti, mutta joskus elämä muuttuu ja nyt hän haluaa olla hieman vakavampi.
  4. Hän päätti vaihtaa sen takaisin Smithiksi, koska hän on nyt isä ja haluaa näyttää esimerkkiä.
  5. Ned, joka avioitui Katen kanssa intiimissä seremoniassa New Yorkissa vähän ennen joulua 2012, oli aiemmin ollut naimisissa brittiläisen seuralaisen Eliza Pearsonin kanssa ja heidän liittonsa kesti kaksi vuotta.

Lue myös: Hasty Khoei (Jacques Torresin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found