Brittney Shipp (Journalisti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Brittney Shipp on NBC10:n First Alert Weather Teamin meteorologi. Voit katsoa Brittneyn live-ennusteita arki-iltaisin. Hän palasi NBC10:een vietettyään kaksi vuotta päämeteorologina KRON-TV:ssä San Franciscon lahden alueella. Hän on innoissaan voidessaan palata töihin Suur-Philadelphian alueelle ja vaikuttaa yhteisöön. Hän on intohimoinen opettavaisiin kouluvierailuihin, lastenkirjallisuuden monimuotoisuuteen ja sukupuolten välisen kuilun kaventamiseen STEM-uroissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Brittney Shippin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Brittney Shipp Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Brittney Shipp on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat noin 32-29-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B.

Brittney Shipp Ikä

Kuinka vanha on Brittney Shipp? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lisäksi hän uskoo "Rakastan Philadelphian, New Jerseyn ja Delawaren markkinoiden haastetta", hän sanoi. ”Saat vähän kaikkea – lumimyrskyistä, ankarista ukkosmyrskyistä, jopa hurrikaaneista ja tornadoista. Se on jännittävä paikka ennustaa meteorologina. Mikä tärkeintä, sinulla on mahdollisuus kertoa katsojille hengenpelastustiedoista. Haluan pitää kaikki mahdollisimman turvassa ankaran sään vallitessa."

Lue myös: Courtney Friel (toimittaja) Nettovarallisuus, Puoliso, Lapset, Bio, Wiki, Pituus, Faktat

Brittney Shipp Wikipedia

Brittney ShippWiki/Bio
Oikea nimiBrittney Shipp
NimimerkkiBrittney
Kuuluisa AsToimittaja
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-29-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 25 000 dollaria (USD)

Brittney Shipp -poikaystävä

Kuka on Brittney Shippin poikaystävä? Hän on näinä hetkinä sinkku eikä ole antanut mitään näkemyksiä treffielämästään. Hän on tällä hetkellä erittäin keskittynyt journalistiuraansa.

Lue myös: Charles Aaron (toimittaja) Nettovarallisuus, Puoliso, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Brittney Shipp Net Worth

Mikä on Brittney Shippin nettovarallisuus? Journalismi on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 25 000 dollaria (USD).

Lue myös: Jeffrey Goldberg (toimittaja) Nettovarallisuus, Puoliso, Ikä, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Brittney Shipp -ura

Hän aloitti uransa arkipäivän aamusäätoimittajana KYMA-TV:ssä Arizonan Yumassa. Tämän jälkeen hän työskenteli KTVK-3TV:ssä Phoenixissa, Arizissa, missä hän oli viikonloppumeteorologi ja erikoistoimeksiantotoimittaja. Brittney on työskennellyt sääankkurina neljässä kansallisessa aamuohjelmassa: NBC:n Early Today ja MSNBC:n Morning Joe, First Look ja Way Too Early. Myöhemmin Brittney palasi NBC10:een vietettyään kaksi vuotta päämeteorologina KRON-TV:ssä San Franciscon lahden alueella. Hän on innoissaan voidessaan palata töihin Suur-Philadelphian alueelle ja vaikuttaa yhteisöön.

Brittney Shippin tosiasiat

  1. Brittney Shipp peitti talven 2013-2014 Philadelphiassa.
  2. Se oli kaikkien aikojen toiseksi lumin talvi, sillä Philadelphian kansainvälisellä lentokentällä satoi lähes 68 tuumaa lunta.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Mona Kosar Abdi (toimittaja) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Bio, Wiki, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found