Harper Spade (David Spaden tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Harper Spade on julkkislapsi, joka tunnetaan hyvin amerikkalaisen näyttelijän ja koomikon David Spaden tyttärenä. Harper on asunut isänsä luona Beverly Hillsissä. David on ollut Harperin vanhempina yhdessä Harperin äidin, Jillian Grace, kanssa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Harper Spaden Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, isästä, äidistä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Harper Spaden elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Harper Spade? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. elokuuta 2008. Hän on 12-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Washingtonissa, Missourissa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä on David Spade, joka on suosittu 1990-luvun Saturday Night Live -TV-ohjelmassa. Lisäksi hänen äitinsä nimeltä Jillian Grace on myös kaunis ja tyylikäs näyttelijä. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Harper Spaden korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Harper Spade? Hän seisoo 4 jalkaa 2 korkeana tai 1,27 metrin tai 127 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 45 kg tai 99 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Lue myös: Thomas David Black (Jack Black Son) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, perhe, nettovarallisuus, tosiasiat

Harper SpadeWiki/Bio
Oikea nimiHarper Spade
NimimerkkiHarper
Kuuluisa AsDavid Spaden tytär
Ikä12 vuotta vanha
Syntymäpäivä27. elokuuta 2008
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
KansallisuusWashington, Missouri,

Yhdysvallat

EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,27 m (4 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 45 kg (99 lbs)
Kehon mitatNA
Rintaliivikupin kokoNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero4.2 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
IsäDavid Spade
ÄitiJillian Grace
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Harper Spaden poikaystävä

Kuka on Harper Spaden poikaystävä? Hän on liian nuori seurustelemaan kenenkään kanssa. Hän keskittyy näinä hetkinä opiskeluun.

Lue myös: Sophie Shalhoub (Tony Shalhoubin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Harper Spaden nettoarvo

Mikä on Harper Spaden nettoarvo? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Lisäksi hän kuuluu jo rikkaasta perhetaustasta.

Harper Spaden faktoja

  1. Harper Spaden veljenimet ovat Bryan ja Andy Spade.
  2. Jälkimmäinen on yrittäjä, joka yhdessä Davidin kälyn Kate Spaden kanssa perusti suunnittelijabrändin Kate Spade New Yorkissa.
  3. Spade ja hänen perheensä muuttivat Scottsdaleen, Arizonaan, kun hän oli neljävuotias.
  4. Spade opiskeli Saguaro High Schoolia ja myöhemmin Scottsdale Community Collegea ennen siirtymistään Arizonan osavaltion yliopistoon, jossa hän valmistui liiketalouden tutkinnosta vuonna 1986.
  5. Hän oli myös Sigma Alpha Epsilon -veljeskunnan jäsen.
  6. Spade esiintyi useaan otteeseen standupissa yliopiston pitkään jatkuneessa sketch-komediaohjelmassa Farce Side Comedy Hour.
  7. 1980-luvun puolivälissä hän esiintyi myös stand-upissa maanantai-illan komediaohjelmassa Greasy Tony's Pizzassa Tempessa, Arizonassa.

Lue myös: Nadia Farmiga (Taissa Farmiga Sister) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Sisarukset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found