Sharina Hudson (Kevin Hunter Affair) Bio, Wiki, Vauva, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Sharina Hudson (s. 1986) on tunnettu amerikkalainen hieroja, joka työskentelee New Yorkissa, New Yorkissa. Hänet tunnetaan paremmin Wendy Williamsin aviomiehen Kevin Hunterin rakastajattarena. Lisäksi Wendy on suosittu amerikkalainen tv-juontaja, näyttelijä, kirjailija ja muotisuunnittelija. Hän on suosittu ohjelmastaan ​​"The Wendy Williams Show". Lisäksi Kevin on Williamsin suositun ohjelman televisiotuottaja ja vastaava tuottaja. Vuonna 1997 Kevin Hunter ja Williams solmivat keskenään. Itse asiassa pariskunta siunasi myös pojalla nimeltä Kevin Hunter Jr. Hän syntyi 18. elokuuta 2000. Rakkauskumppanilla oli paljon vaikeuksia säilyttää suhteensa Hunterin erilaisten petossyytösten vuoksi. Suositun YouTube-kanavan haastattelusarjassa Hunter sanoo alkaneensa pettää Williamsia tämän kiireisen työaikataulun vuoksi ja mainitsi hänen historiansa päihteiden väärinkäytöstä toiseksi vaikuttajaksi. Hän teki muutaman yksinoikeudellisen äänihaastattelun YouTube-tähti Tasha K:n kanssa hänen avioliitostaan ​​​​liiketoimintaan.

Ikä, pituus, paino ja kehon mitat

Sharina Hudsonin ikä on 34 vuotta. Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-27-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 B. Hän kehui myös upeaa vartaloaan. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa. Hän pitää kunnossa kuntoilemalla säännöllisesti. Hänen silmiensä väri on tummanruskea ja silkkinen ja pitkät mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja ylläpitää vartaloaan ja hiuksiaan syömällä vihreitä ja terveellisiä kasviksia päivittäisessä ruokavaliossaan.

Suhde & poikaystävä

Sharina Hudson on joku, joka tuli tunnetuksi voimakkaasta romanssistaan ​​toisen naisen miehen kanssa. Hän ja Kevin Hunter pysyivät salaisessa 10 vuoden pituisessa suhteessa keskenään. Erään lähteen mukaan huhuttu pariskunta kihlautui myös muutama vuosi sitten. Viime vuoden syyskuussa 2017 Kevinin salainen suhde Sharinan kanssa paljastettiin, kun he kuvasivat yhdessä. Hunter osti myös Hudsonille 765 000 dollarin arvoisen kodin New Jerseystä. Äskettäin Sharina Hudson kuvia, joissa Kevinin uusi rakkaus pukeutui kiiltävällä timanttisormuksella sormessaan. Ei tiedetä, milloin ehdotus tapahtui, mutta monet ihmiset olettavat, että Hunter oli tuolloin vielä Wendyn aviomies. Äskettäin Hudson huomasi ja valokuvasi New Yorkissa. Ennen kuin tapasi uuden liekin, Kevin oli ex-vaimonsa Wendy Williamsin kanssa 22 vuotta. Hän meni naimisiin suositun isännän kanssa vuonna 1997, ja heidän poikansa Kevin Hunter Jr. syntyi vuonna 2000. Yhdessä vaiheessa Wendyn aviomies kuitenkin innostui Sharinan kauneudesta ja viehätysvoimasta ja aloitti salaisen suhteen hänen kanssaan.

Williams kuitenkin puolusti häntä nauramalla äskettäisille uskottomuushuhuille. Hän myös kiisti avioerohuhut julkisesti. Williams sanoi myös, että hänen avioliittonsa on täysin kunnossa eikä hän aio erota miehestään.

Lue myös: Chasten Glezman (Pete Buttigieg-aviomies) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Lopulta huhut Sharinan raskaana olemisesta alkoivat kiertää mediassa. Vuonna 2019 Kevin lopulta erosi vaimostaan ​​Wendystä, joka joutui maksamaan hänelle 250 000 dollaria avioeron jälkeen.

Sharina Hudsonin vauva

Sharinan ja Kevinin lapsi syntyi maaliskuussa 2019. Bloggaaja Tasha K:n ja hänen livestreamissaan paljastamien tietojen mukaan tyttövauvan nimi on Journey.

Nettovarallisuus

Tämän naisen nettovarallisuutta on vaikea arvioida, koska hänen elämäntyylinsä on melko yksityistä eikä hän kerskaa rikkauksia. Hänen likimääräinen nettovarallisuutensa on kuitenkin 500 000 dollaria. Suuri osa hänen tuloistaan ​​tulee hierontaterapeutin työstään.

Sharina Hudson Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiSharina Hudson
NimimerkkiSharina
Ikä34 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1986
AmmattiHieroja
KuuluisaWendy Williamsin rakastajatar

aviomies Kevin Hunter

SyntymäpaikkaPohjois-Carolina, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
Etnisyysafroamerikkalainen
ZodiacSyöpä
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5' 8"

Senttimetrit: 175 cm

Mittarit: 1,75 m

PainoPaino: 60 kg

Paunaa: 132 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-27-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystäväEi tunnettu
PoikaystäväKevin Hunter
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetPoika: Ei yhtään

Tytär: Journey (huhuttu)

koulutus
koulutusValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempiväriVaaleanpunainen
Lempi ruokaMeksikolainen keittiö
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetMusiikin kuuntelu, lukeminen ja

katsomassa elokuvia

Rikkaus
NettovarallisuusNoin 500 000 US$
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Twitter, Facebook (ei-aktiivinen)

Lue myös: Romeo Lacoste (tatuoija) Wiki, Ikä, Elämäkerta, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sharina Hudsonin faktat

  • Wiki & Bio: Sharina Hudson syntyi vuonna 1986 Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa.
  • Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus.
  • Hän kuuluu Afroamerikkalainen etnisyys.
  • Hänellä on myös sisaruksia.
  • Sharina ei ole aktiivinen millään sosiaalisen median tilillä, kuten Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa.
  • Hän ei myöskään esiintyy usein julkisuudessa.
  • Kevin Hunterin huhuttu tyttöystävä syntyi vuonna 1986 Yhdysvalloissa.
  • Sharina Hudson on melko kiistanalainen hahmo, koska se on seurustellut Wendy Williamsin huijaavan miehensä kanssa monta vuotta.
  • Ihmiset väittävät edelleen, olivatko hänen toimintansa moraalisesti oikein, mutta hän elää nyt parrasvalon ulkopuolella ja näyttää olevan onnellinen pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa.
  • Hänen on piilotettava monia elämänsä puolia välttääkseen liiallisen huomion tiedotusvälineistä ja julkiselta tuomiolta naimisissa olevan miehen tapailusta.
  • Sharina Hudsonilla ei ole Instagram- tai Facebook-tiliä, eikä hän julkaise kuviaan missään, joten hänen sosiaalisen mediansa etsiminen ei antaisi tuloksia.
  • Hänestä on kuitenkin saatavilla kuvia, jotka ovat paparazzien ottamia.
  • Näistä kuvista voimme nähdä, että hän on viehättävä nuori nainen, jolla on tyylitaju.

Lue myös: Kishele Shipley (Kawhi Leonard Girlfriend) Bio, Wiki, Vauva, Ikä, Pituus, Suhde, Nettovarallisuus, Faktat

Lue myös: Emma Coronel Aispuro (El Chapon vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Lapset, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found