6lack (Räppäri) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, lapset, vaimo, nettovarallisuus: 10 faktaa hänestä

Kuka on 6 puute? Hänen oikea nimensä on Ricardo Valdez Valentine, Jr. Hän on amerikkalainen räppäri, laulaja ja lauluntekijä. Hän on eteläinen räppäri, josta tuli sensaatio vuonna 2016, kun hän julkaisi purkaussinglensä ”PRBLMS”. Hän on yhteydessä luovaan kollektiiviin LVRN. Hän varttui Atlantassa, Georgiassa. Hän opiskeli Valdosta State University -yliopistossa, mutta keskeytti opinnot allekirjoitettuaan levytyssopimuksen vuonna 2011. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää 6lackin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, lapsista, vaimosta, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

6 Puuttuu korkeus ja paino

Kuinka pitkä on 6 puute? Hän seisoo 5 jalkaa 6 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on mustat silmät ja mustat hiukset.

6 puuteWiki/Bio
Oikea nimiRicardo Valdez Valentine, Jr.
Nimimerkki6 puute
Kuuluisa AsRäppäri
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä24. kesäkuuta 1992
SyntymäpaikkaBaltimore, MD
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
LapsetSyx Rose Valentine
Puoliso/vaimoEi tunnettu
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

10 Faktaa 6puutteesta

  1. Hän syntyi 24. kesäkuuta 1992 Baltimoressa, MD. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.
  2. Koulutukseltaan hän osallistui Valdosta State Universityyn, mutta keskeytti opinnot allekirjoitettuaan levytyssopimuksen vuonna 2011.
  3. Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia. Kun hän oli taapero, hän muutti Atlantaan, Georgiaan vanhempiensa kanssa vuonna 1997.
  4. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on vanhin kolmesta sisaruksesta. Valentinen ensimmäinen äänityskokemus oli hänen ollessaan 4-vuotias isänsä studiossa.
  5. Hän aloitti räppäämisen yläasteella taisteluräppärinä ja oli mukana monissa taisteluissa nuoruudessaan, mukaan lukien räppäri Young Thugia vastaan.
  6. Hän julkaisi remixin PARTYNEXTDOORin kappaleesta "Break from Toronto" vuonna 2014.
  7. Hän ja Raury ovat molemmat tunnettuja työstään LVRN:n kanssa.
  8. Hän on naimisissa oleva mies. Itse asiassa taitava räppäri on myös isä. Helmikuussa 2017 6lack ilmoitti tyttärensä Syx Rose Valentinen syntymästä.
  9. 6lackin musiikki keskittyy tai perustuu usein henkilökohtaisiin ja liikesuhteisiin, erityisesti sydänsurujen aiheeseen.
  10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on miljoonia faneja siellä.

Lue myös: Lil Peep (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tatuointi, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found