Judit Guerra (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Judit Guerra on espanjalainen malli ja Instagram-tähti. Hänet tunnetaan parhaiten sosiaalisen median alustoistaan. Tähän mennessä hän on toiminut mallina monille tunnetuille brändeille ja yrityksille. Hän on inspiroiva persoona, joka uskoo itsensä syleilemiseen ja kaikkensa tekemiseen näyttääkseen ja tunteakseen olonsa hyvältä. Hän ei usko sokeasti muotitrendien seuraamiseen. Hänen mukaansa hän saa inspiraatiota arkielämässään tapaamistaan ​​naisista ja siitä, miten he ilmaisevat yksilöllisyyttään. Fashionista uskoo myös, että tärkeintä tässä maailmassa on rauhallinen elämä. Mallin lisäksi hänellä on valtava seuraaja Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Judit Guerran Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Judit Guerra Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Judit Guerra on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hän toimii sosiaalisen median toiminnan keskuksena ja isännöi myös blogia, joka perustuu elämäntapaan, terveelliseen elämäntapaan, taiteeseen ja katkelmiin Juditin henkilökohtaisesta ja työelämästä.

Judit Guerran ikä

Kuinka vanha on Judit Guerra? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. heinäkuuta 1998. Hän on 22-vuotias. Hän on Espanjan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Terrassassa, Espanjassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Alexina Graham (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Judit Guerra Wikipedia

Judit GuerraWiki/Bio
Oikea nimiJudit Guerra
NimimerkkiJudit
Kuuluisa AsMalli
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä17. heinäkuuta 1998
SyntymäpaikkaTerrassa, Espanja
SyntymämerkkiSyöpä
KansallisuusEspanja
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 33-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Judit Guerran poikaystävä

Kuka on Judit Guerran poikaystävä? Hän on suhteessa miehen kanssa, jonka nimeä ei tunneta julkisesti. Hän latasi kuvan romanttisen poikaystävänsä kanssa. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Judit Guerran nettoarvo

Mikä on Judit Guerran nettovarallisuus? Hän on toiminut Joylife Companyn hattujen brändilähettiläänä. Hän saa myös sponsoripostauksia ja -videoita Instagram-tililleen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Megan Williams (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Judit Guerran ura

Judit Guerra työskenteli mallina. Hän on työskennellyt mallina suosituille brändeille, kuten "Miu Miu", "Helmut Lang", "Versus Versace" ja "Dior". Häntä on edustanut mallitoimistot.

Judit Guerran tosiasiat

  1. Judit Guerra on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Hänen elämänsä on sujuvaa, täynnä ihmissuhteita, musiikkia, juhlimista ja runsautta.
  3. Hän aloitti mallintyön hyvin varhain.
  4. Hän lanseerasi oman lifestyle-brändin ja suunnitteli.
  5. Judit Guerra on myös innokas koiran ystävä.

Lue myös: Irina Shayk (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found