Toni Mahfud (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Toni Mahfud on saksalainen malli, valokuvaaja, Instagram-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän luo sisältöä, joka olisi vaikuttava, vaikka hän ei tekisi aaltoja Dolce & Gabbanan miestenvaatteiden kiitoradalla tai näytteli Hugo Bossin uusissa Pre-Fall -mainoksissa. Tämän lisäksi hänen viestinsä sisältävät usein inspiroivia lainauksia ja kiitollisuutta. Hän on kerännyt Instagram-tilillään yli 3,3 miljoonaa seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Toni Mahfudin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Toni Mahfud Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Toni Mahfud on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,72 metrin tai 172 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 61 kg tai 131 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Toni Mahfudin ikä

Kuinka vanha on Toni Mahfud? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. joulukuuta 1994. Hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppi on Jousimies. Hän syntyi Hampurissa, Saksassa. Hän on Saksan kansalainen ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Toni MahfudWiki/Bio
Oikea nimiToni Mahfud
NimimerkkiToni
Kuuluisa Asmalli, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä2. joulukuuta 1994
SyntymäpaikkaHampuri, Saksa
SyntymämerkkiJousimies
KansallisuusSaksan kieli
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,72 m)
Painonoin 61 kg (131 lbs)
Kehon mitatnoin 44-29-32 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1 miljoona dollaria (USD)

Toni Mahfud tyttöystävä

Kuka on Toni Mahfudin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tiedetä.

Toni Mahfudin nettoarvo

Mikä on Toni Mahfudin nettovarallisuus? Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria. Markkinoinnin kannalta yksi YouTuben houkuttelevimmista puolista on se, että mallit voivat esitellä kykyjään täysin muodin ulkopuolella.

Lue myös: iiiamdess (Instagram Star) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Asiat, Treffit, Nettovarallisuus, Faktat

Toni Mahfudin perhe

Toni Mahfudin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hän on kotoisin Hampurista, Saksasta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Toni Mahfud Faktat

  1. Toni Mahfud loi YouTube-kanavan esitelläkseen taidettaan, mukaan lukien Maleficentin ja Channing Tatumin nopeuspiirrokset sekä nopeusmaalausvideo.
  2. Hän on esiintynyt Tommy Hilfiger -brändin punaisella matolla.
  3. Hän alkoi julkaista sisältöään verkossa vuonna 2011.
  4. Hänellä on yli miljoona tykkääjää Facebookissa.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Kendra Bailey (Instagram-tähti) Ikä, elämäkerta, pituus, paino, kehon mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found