Dylan Efron (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Dylan Efron on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median alusta. Hänet tunnetaan paremmin entisen Disney-tähden, josta tuli elokuvatähti Zac Efron, nuorempi veli. Hän on ulkoilun ystävä, ja perhokalastus on yksi hänen suosikkiharrastuksiaan. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa tämän Instagram-tilin alla. Elokuusta 2020 lähtien hänellä on Instagram-tilillään tuhat seuraajaa. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kiehtovia ja vietteleviä kuviaan. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Dylan Efronin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, urasta, nettovarallisuudesta, perheestä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Dylan Efron Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Dylan Efron? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,77 metrin tai 177 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 66 kg tai 145 paunaa. Hänen kehon tilastot ovat 42-32-37 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen hauislihansa koko on 21 tuumaa. Hänellä on tummanruskeat hiukset ja silmät.

Dylan EfronWiki/Bio
Oikea nimiDylan Efron
NimimerkkiDylan
Kuuluisa AsInstagram-tähti, sosiaalisen median tähti
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä6. helmikuuta 1992
SyntymäpaikkaKalifornia
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 10 tuumaa (1,77 m)
Paino66 kg (145 lbs)
Runkotilastot42-32-37 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 800 000 dollaria

Dylan Efron Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Dylan Efron? Hänen syntymäpäivänsä on 6. helmikuuta 1992. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa. Hänen isänsä työskenteli voimalaitoksen insinöörinä, missä hänen äitinsä työskenteli sihteerinä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on ylioppilas.

Dylan Efronin tyttöystävä

Kuka on Dylan Efronin nykyinen tyttöystävä? Hän ei ole antanut oivalluksia romanttisesta elämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku eikä seurustele kenenkään kanssa. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Dylan Efronin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Dylan Efronin nettovarallisuus on? Hänestä tuli Mammoth Film Festivalin hallituksen jäsen. Hän aloitti kilpailemisen kilpa-ajoissa vuonna 2013. Hänen veljensä näytteli Seth Rogenia vastapäätä elokuvassa Neighbors. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 800 000 dollaria (USD). Hän pyörittää myös omaa tuotelinjaansa, jossa hän myy omaa upeaa tuotelinjaansa, jota on saatavilla edulliseen valikoimaan.

Faktaa Dylan Efronista

  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on 500 K+ seuraajaa Instagram-tilillään elokuussa 2020.
  • Hänen on intohimoinen rakastaja.
  • Hän rakastaa nopeuttaa aikaa ystäviensä ja perheensä kanssa.
  • Musta on hänen suosikkivärinsä.
  • Hän alkoi osoittaa kiinnostusta näyttelemistä kohtaan varhaisesta iästä lähtien ja osallistui kouludraamaan.
  • Hän on syvästi kiinnostunut antiikin historiasta, erityisesti Egyptin, Kreikan ja antiikin Rooman historiasta.

Lue myös: Dominic DeAngelis (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found