Kimberly Anne Scott (Eminemin entinen vaimo) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, suhde, aviomies, nettoarvo, tosiasiat

Kimberly Anne Scott on amerikkalainen kuuluisa persoona ja tunnetaan paremmin Eminemin vaimona, jonka oikea nimi on Marshall Bruce Mathers III. Parilla oli monimutkainen suhde, joka johti heidän eroon, ei kerran vaan kahdesti. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kimberly Anne Scottin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, puolisosta, treffeistä, lapsista, suhteesta, mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Kimberly Anne Scott Age

Kuinka vanha on Kimberly Anne Scott? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. tammikuuta 1975. Hän on 46-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Warrenissa, Michiganissa, Yhdysvalloissa.

Kimberly Anne Scott Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Kimberly Anne Scott? Hänen keskipituus on 5 jalkaa 8 tuumaa. Hän on hyväkuntoinen ja terve, painaa noin 63 kg. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 B. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Lue myös: Hilary Buckholz-Monrean (Jason Mesnickin entinen vaimo) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Kimberly Anne Scott Wiki

Kimberly Anne ScottWiki/Bio
Oikea nimiKimberly Anne Scott
NimimerkkiKimberly
Kuuluisa AsEminemin entinen vaimo
Ikä46-vuotias
Syntymäpäivä9. tammikuuta 1975
SyntymäpaikkaMichigan, Yhdysvallat
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 63 kg (138 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoEminem (eronnut)
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Kimberly Anne Scottin elämäkerta ja perhe

Kimberly Anne Scottin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä oli kaksoissisko nimeltä Dawn Scott. Hän asuu tällä hetkellä Detroitissa, Michiganissa.

Lue myös: Yessica Kumala (Josh Hollowayn vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kimberly Anne Scott Aviomies ja puoliso

Kuka on Kimberly Anne Scottin aviomies? Hän oli naimisissa Eminemin kahdesti. Hän tapasi Eminemin lukiossa, kun tämä seisoi pöydällä paita riisuen ja räppäili LL Cool J:n "I'm Bad". Kim ja hänen kaksoissisarensa Dawn olivat paenneet kotoa; he muuttivat Eminemin ja hänen äitinsä luo, kun hän oli 15-vuotias, ja hän aloitti jatkuvan suhteen Kimin kanssa vuonna 1989.

Eminemin ja Kimin tytär Hailie syntyi 25. joulukuuta 1995. Kaksikko meni naimisiin vuonna 1999 ja erosi vuonna 2001. Vaikka Eminem kertoi Rolling Stonelle vuonna 2002, "Haluan mieluummin lapsen penikseni kautta kuin mennä naimisiin uudelleen", hän ja Kim meni lyhyesti naimisiin tammikuussa 2006. Hän haki avioeroa huhtikuun alussa ja suostui Hailien yhteishuollon oikeuteen.

Eminemillä on myös Alaina, kälynsä Dawnin tytär, ja Whitney, Kimin tytär toisesta suhteesta.

Vuoden 2010 alussa Eminem kiisti iltapäivälehtien raportit, joiden mukaan hän ja Kim olisivat uusineet romanttisen suhteensa; Hänen edustajansa vahvisti kuitenkin samassa lausunnossa, että heillä on nyt ystävällinen suhde. Hänellä oli nuoremman velipuolensa Nathanin laillinen huoltajuus.

Kimberly Anne Scott Net Worth

Kuinka paljon Kimberly Anne Scottin nettovarallisuus on? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hän arvioi nettovarallisuuden olevan 2 miljoonaa dollaria. Hänen ex-miehensä Eminemin nettovarallisuus on 100 miljoonaa dollaria.

Kimberly Anne Scott Faktat

  1. Kimberly Anne Scottin harrastuksiin kuuluu musiikin kuuntelu, elokuvien katselu, shoppailu ja matkustaminen.
  2. Hänen suosikkinäyttelijät ovat Johnny Depp ja Jennifer Aniston.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten rakastaja.
  4. Hän kirjoitti kirjan "Äiti! Vieressäsi seisoo Snot Man.
  5. Vuonna 2002 julkaistu 8 Mile -elokuva kertoi tositarinasta Eminemin noususta köyhyydestä menestyväksi räppäriksi.

Lue myös: Dallas Yocum (Mike Lindell-vaimo) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit