Mariette Detotto (Walter Marcadon vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Mariette Detotto on kuuluisa näyttelijä ja tanssija. Hänet tunnetaan paremmin puertoricolaisen astrologin Walter Marcadon tyttöystävänä. Pariskunta jakoi tv-ohjelman, ja Walterin nähtiin sanovan, että hänellä oli henkinen suhde näyttelijä Marietten kanssa. Walterin romanssista näyttelijä Mariette Detoton kanssa keskusteltiin yhtä laajasti kuin hänen toismaailmallisista ennusteistaan. Molemmat pariskunta nähtiin psyykkisessä TV-ohjelmassa, jota esitettiin vuosikymmeniä Latinalaisessa Amerikassa, Yhdysvalloissa ja hänen kotimaassaan. jota kaikki heidän faninsa ja seuraajansa rakastivat. Viritä elämäkertaan ja tutustu Mariette Dettoton Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, kehon mittoihin, nettovarallisuuteen, aviomieheen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Mariette Detotto Pituus & Paino

Kuinka pitkä on Mariette Detotto? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Mariette Detotto Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Mariette Detotto? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. lokakuuta 1963. Hän on 56-vuotias. Hänellä on Brasilian kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Brasiliassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Lisalla Montenegro (CJ Wilsonin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Mariette DetottoWiki/Bio
Oikea nimiMariette Detotto
NimimerkkiMariette
Kuuluisa AsPuerto Rican vaimo

astrologi Walter Marcado

Ikä56-vuotias
Syntymäpäivä26. lokakuuta 1963
SyntymäpaikkaBrasilia
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusbrasilialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoWalter Mercado (kuollut)
Nettovarallisuusnoin 60 t dollaria

Mariette Detotto aviomies

Kuka on Mariette Detoton aviomies? Hän oli naimisissa legendaarisen puertoricolaisen astrologin Walter Mercadon kanssa. Loistava julkkis, joka kuoli marraskuussa 2019 87-vuotiaana. Hänen kuolemansa syynä oli munuaisten vajaatoiminta. Walterin moniselitteisestä seksuaalisuudesta ja näennäisromantiikasta näyttelijä Mariette Detoton kanssa keskusteltiin yhtä laajasti kuin hänen toismaailmallisista ennusteistaan. Lähin Walter avioitui Marietten kanssa, jonka hän tapasi vieraillessaan hänen kotimaassaan Brasiliassa. Tuolloin ruskeaverikkö kaunotar oli juuri käynyt läpi avioeron, ja astrologi ennusti, että hänen uransa televisio-ohjaajana ja tanssijana käynnistyisi, jos hän muuttaa toiseen maahan. Kaksikko muodosti pitkäaikaisen ystävyyden, ja vuonna 2004 Walter kertoi Puerto Ricon toimittajalle, että heidän jakamansa rakkaus oli "puhdasta ja vilpitöntä". Maailmanmatkaaja jopa myönsi, että hän saattaa mennä naimisiin hänen kanssaan. Yli kymmenen vuotta myöhemmin Walter vahvisti, ettei hän seurustellut Marietten kanssa. "Minulla ei ole ketään", hän väitti. "Olen kanavoinut seksuaalisen energiani ihmiskunnan hyväksi rukoilemalla niin monien ihmisten puolesta, jotka pyytävät minulta apua."

Lue myös: Amanda Marcum (Andy Enfieldin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Mariette Detotto Net Worth

Mikä on Mariette Detoton nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Marietten arvioitu nettovarallisuus on 600 tuhatta dollaria ja hänen palkkansa vaihtelee tällä hetkellä 70 - 70 tuhatta dollaria.

Mariette Detotto tosiasiat

  1. Mariette Detotto tunnetaan 87-vuotiaana kuolleen suositun astrologin Walter Mercadon vaimosta.
  2. Vielä ei ole selvää, että Mariette Detotto on todella näyttelijä ja tanssija.
  3. Mariette ja Walter olivat naimisissa monta vuotta, kunnes Walter kuoli 2.11.2019.
  4. Marietta on aktiivinen Instagramissa ja sillä on siellä noin 14 K+ seuraajaa.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Veronika Vařeková (Petr Nedvěd) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit