Mia Khalifa (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Mia Khalifa on libanonilais-amerikkalainen mediapersoona, verkkokameramalli ja entinen pornografinen näyttelijä. Hän aloitti uransa vuonna 2014, ja vain kaksi kuukautta uransa aloittamisen jälkeen hänestä tuli aikuisten maailman katsotuin esiintyjä. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Mia Khalifan Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, kehon mitoista, poikaystävästä, aviomiehestä, nettovarallisuudesta, urasta, perheestä, varhaiselämästä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Mia Khalifa Ikä

Kuinka vanha on Mia Khalifa? Hänen syntymäpäivänsä osuu 10. helmikuuta 1993. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Beirutissa, Libanonissa.

Mia Khalifa Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Mia Khalifa on? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,57 metrin tai 157 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki.

Mia Khalifa vartalon mitat

Mitkä ovat Mia Khalifan kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 37-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 CC. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Mia KhalifaWiki/Bio
Oikea nimiMia Khalifa
NimimerkkiMia
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä10. helmikuuta 1993
SyntymäpaikkaBeirut, Libanon
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,57 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 37-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoRobert Sandberg
Nettovarallisuusnoin 23 miljoonaa dollaria (USD)

Mia Khalifa aviomies

Kuka on Mia Khalifan aviomies? Hän meni naimisiin lukiopoikaystävänsä kanssa, jonka henkilöllisyys ei ole julkista, helmikuussa 2011 ja myöhemmin he erosivat vuonna 2016. Vuoden 2019 alussa hän ilmoitti kihlautumisesta ruotsalaisen kokin Robert Sandbergin kanssa. He menivät naimisiin kotonaan kesäkuussa 2020 sen jälkeen, kun heidän alkuperäinen seremoniansa siirrettiin COVID-19-pandemian vuoksi.

Lue myös: Felecia (aikuinen näyttelijä) Bio, Ikä, Wiki, Pituus, Paino, Puoliso, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Mia Khalifa Net Worth

Mikä on Mia Khalifan nettovarallisuus? Presidentti Donald Trump nimittää Khalifan Yhdysvaltain seuraavaksi suurlähettilääksi Saudi-Arabiaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 23 miljoonaa dollaria (USD).

Mia Khalifa Bio, perhe ja varhainen elämä

Mia Khalifa kasvatettiin katolilaiseksi. Hän syntyi Beirutissa, Libanonissa ja muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2000. Hän kävi koulutuksensa mukaisesti ranskankielistä yksityistä koulua Beirutissa, jossa hän oppi myös puhumaan englantia. Hän valmistui Texasin yliopistosta El Pasossa historian BA-tutkinnolla.

Lue myös: Autumn Falls (aikuinen näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, kehon mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Mia Khalifan ura

Vuoden 2014 alussa Khalifa ja hänen silloinen miehensä julkaisivat useita seksuaalisia kuvia suosittuun NSFW-subredditiin Redditissä. Hän sai laajan huomion sen jälkeen, kun hän julkaisi BangBros-kohtauksen, jossa hän käyttää hijabia kolmiossa Sean Lawlessin ja Julianna Vegan kanssa. Hän työskenteli aiemmin pikaruokaravintolassa. Hän toimi urheilukommentaattorina Complex News -verkkoohjelmassa Out of Bounds vuosina 2017–2018.

Mia Khalifan tosiasiat

 1. Malli esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitteli kameraa kiihkeästi.
 2. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 3. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 4. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on yli 21 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään lokakuussa 2020.
 6. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 7. Hän siirtyi uraksi sosiaalisen median persoonallisuutena, verkkokameramallina ja urheilukommentaattorina.
 8. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 9. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 10. Hän on yksi tunnetuimmista web-pohjaisista elämän tähdistä ja mediavaikuttajista amerikkalaisessa mediateollisuudessa.
 11. Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.
 12. Hän sai verkossa tappouhkauksia sen jälkeen, kun hän sijoittui ykköseksi aikuisten alalla.
 13. Kolmen kuukauden työskenneltyään aikuisten elokuvanäyttelijänä Khalifa työskenteli Miamissa avustajana ja kirjanpitäjänä.
 14. Hän ylläpitää YouTube-kanavaa, suoratoistaa Twitchissä; ja toimii verkkokameramallina; myy valokuvauksia, tavaroita ja pääsyä eksklusiiviseen sisältöön Patreon-jäsensivustolla; ja myi eksplisiittisiä kuvauksia ja videoita sosiaalisen median verkkosivustolla Findrow.
 15. Hän ja Gilbert Arenas isännöivät Out of Bounds, päivittäistä urheiluohjelmaa Complex Newsin YouTube-kanavalla lokakuusta 2017 helmikuuhun 2018.
 16. Khalifa julkaistiin yhdessä Tyler Coen kanssa, ja sen toinen kausi saa ensi-iltansa 16. heinäkuuta 2018 yksinomaan RoosterTeethillä.
 17. Hän vieraili itseään Hulu-ohjelmassa Ramy toukokuussa 2020.
 18. Khalifalla on tatuointi Libanonin kansallislaulun avausrivistä.
 19. Hän on innokas Florida State -jalkapallofani.
 20. Tammikuussa 2015 Khalifa allekirjoitti pitkäaikaisen sopimuksen Bang Brosin emoyhtiön WGCZ Holdingin kanssa.

Lue myös: Mia Malkova (aikuinen näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found