Morgan Poole (Eric Bledsoen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Morgan Poole? Hän on NBA-pelaaja Eric Bledsoen pitkäaikainen tyttöystävä ja vaimo. Hän on amerikkalainen ammattikoripalloilija National Basketball Associationin Milwaukee Bucksissa. Viritä elämäkerta ja tutustu Morgan Poolen eli Eric Bledsoen vaimon Wikeihin, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, nettoarvoon ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Morgan Poolen pituus ja paino

Kuinka pitkä Morgan Poole on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

Morgan Poolen ikä

Kuinka vanha on Morgan Poole? Hänen syntymänsä tarkka kuolema ei ole julkisuudessa tiedossa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Morgan PooleWiki/Bio
Oikea nimiMorgan Poole
NimimerkkiMorgan
Kuuluisa AsKuuluisan NBA-pelaajan vaimo

Eric Bledsoe

Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä7. elokuuta 1995
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
LapsetPoika: Ethan ja Emory

Tytär: Eriauna

Aviomies/puolisoEric Bledsoe
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Morgan Poole ja Eric Bledsoe

Kuka on Morgan Poolen aviomies? Hän on naimisissa NBA-pelaaja Eric Bledsoen kanssa. Lisäksi Eric tapasi elämänsä rakkauden, Morgan Poolen, opiskellessaan Parker High Schoolissa Alabamassa. Siitä lähtien, kun he kokoontuivat yhteen, he ovat pysyneet vahvana yksikkönä, ja Poole on pysynyt Bledsoessa koko hänen matkansa NBA:ssa. Laskeuduttuaan LA:han Bledsoe vaihdettiin Phoenixiin vuonna 2013 ennen kuin hän muutti Milwaukeen, missä hän menestyy Bucksissa. 1. heinäkuuta 2017 hän meni naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Morgan Poolen kanssa kotikaupungissaan Birminghamissa, Alabamassa. Pariskunnalla on myös kolme lasta nimeltä Ethan & Emory ja tytär Eriauna.

Morgan Poolen nettoarvo

Mikä on Morgan Poolen nettovarallisuus? Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Faktoja Morgan Poolesta

  1. Hänen miehensä allekirjoitti neljän vuoden 70 miljoonan dollarin jatkosopimuksen Bucksin kanssa.
  2. Hän palasi kentälle Sunsin kauden avausottelussa 26. lokakuuta Sacramento Kingsiä vastaan.
  3. Bledsoe kosi Poolea kahdeksan vuotta sen jälkeen, kun he alkoivat seurustella, ja vuonna 2017 lukion rakkaat solmivat solmun.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
  6. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Kelsey Henson (Hafþór Júlíus Björnssonin vaimo) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit