Asia Monet Ray (tanssija) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Asia Monet Ray on amerikkalainen tanssija ja sosiaalisen median persoona. Hän kiinnostui voimistelusta ensimmäisen kerran, kun hän oli vasta taapero. Asia nousi kuuluisuuteen sen jälkeen, kun hänet esiteltiin tosi-tv-yleisölle kilpailijana Lifetime's Dance Momsissa. Viritä elämäkerta ja tutustu Asia Monet Rayn Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Asia Monet Ray Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Asia Monet Ray? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 B.

Asia Monet Ray Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Asia Monet Ray? Hän syntyi 10. elokuuta 2005 Yorba Lindassa, Kaliforniassa. Hän on 15-vuotias. Hänen äitinsä on Kristie Ray ja isänsä Shawn Ray. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko nimeltä Bella Blu.

Lue myös: Nicolette Durazzo (tanssija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Asia Monet RayWiki/Bio
Oikea nimiAsia Monet Ray
NimimerkkiAasia
Kuuluisa AsTanssija, sosiaalisen median tähti
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä10. elokuuta 2005
SyntymäpaikkaYorba Linda, CA
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
ÄitiKristie Ray
IsäShawn Ray
SiskoBella Blu
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Asia Monet Ray -poikaystävä

Kuka on Asia Monet Rayn poikaystävä? Hän on erittäin keskittynyt tanssiuransa. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen tanssimiseen. Hän harjoitteli taitoluisteluun ja tanssiin varttuessaan. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Pressley Hosbach (tanssija) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Asia Monet Ray Net Worth

Mikä on Asia Monet Rayn nettovarallisuus? Tanssi on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Asia Monet Ray -faktoja

  1. Vuonna 2015 Ray otti ensimmäisen näyttelijäkeikkansa pienellä osuudella elokuvassa Sister Code, pääosassa Amber Rose.
  2. Ray itse asiassa näytteli Rosen hahmon Lexiä nuorempaa versiota elokuvassa.
  3. Elokuvadebyyttinsä jälkeen Ray sai myös joitain televisiorooleja, näytellen OJ Simpsonin tytärtä Sydneytä neljässä American Crime Storyn jaksossa sekä kahden jakson jaksossa Greyn anatomiassa.
  4. 15-vuotias tanssija ja laulaja hylkäsi uuden kappaleensa, joka on hänelle henkilökohtaisempi ja haavoittuvampi kappale.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Tate McRae (tanssija) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ikä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit